- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç biri beni korkutmaz. zaten bu testi defalarca da çözmüştüm genelde insanın geçmiş deneyimlerine dayanarak yapıyorlar bu testi. zaten ben önceden hangisini seçmiştim unuttum ama şey çıkmıştı sanırım. yalnız ve tek bir çocukluk dönemi geçirmiştiniz arkadaşınız yoktu ve içe kapanık biriydiniz tarzı bir şey çıkmıştı. ama numara olarak hatırlamıyorum zaten çok eskilerin testi bu. mesela neyden korkarsanız ona göre sonuç çıkıyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 numara zarar verme eğiliminde duruyor. Öfkesini ve saldırganlığını bastırır gibi bir görüntüsü var. bence 2 numara tehlikeli. onun için bu tip insanlardan uzak dururum
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1-2-3 korkutucu.
Kadınları hallederim diye düşünüyorum.
7 alkolik gibi duruyor onunla da başa çıkarım galiba.
8 tıfıl bi oğlan zararsız duruyor.
1-2-3 gıcık. 2-3 hepten gıcık.. Teke düşüremedim
113 Yorumla- +1 yıl
Gıcık mısın ya
Ben girmiyorum instagrama buradaki linklerle. Neyse sonuç yaz buraya işte deli miyim doktor bey? - +1 yıl
3 dedim en pisi.
- +1 yıl
3.
Katatonik
Bastırılmış Bu tip kişilikler genellikle aşırı hayal gücüne karamsar bir yapıya sahip.
Eğer bu kirli görünümlü ama mutlu adam sizde olumsuz bir etki bıraktıysa, zihninizin hiper-aktif kısmını bastırmış olma ihtimaliniz var. İnkar
Basmakalıp davranışlar edinme eğilimindesiniz.
Yenilikler ve değişikliklerden hoşlanmıyorsunuz. Farklı konumlara adapte olmakta zorlanan çekingen ve utangaç bir kişiliğe sahip olabilirsiniz.
En büyük korkunuz, kontrolünüzü kaybetmeniz.
Bu bir hastalık testi değildir ablam🙂 - +1 yıl
Yaptın beni iyice psikopat 😄
- +1 yıl
Adam pis pis bakıyor karanlık orman diyorsun. Normal günlük yaşam de.. Ama yook illa psikopat çıkıcaz ya
- +1 yıl
Sana kızdım onu nereden bulayım 😄
- +1 yıl
Sen kaç dedin?
- +1 yıl
O neymiş?
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç birinden korkmam , onlar beni görünce korkar bence
19 Yorumla- +1 yıl
Hepsi çok tatlı görünüyor yaaa🤣🤣🤣
Senin hatırına 2 olsun 😁 - +1 yıl
2. Epileptik
Bastırılmış Yuvarlak kafaya sahip bu iri adam sizde tiksinti ve korkuya sebep olduysa, çocukluğunuzun erken aşamalarında bazı duygularınızı bastırmış olabilirsiniz.
Asabiyet, düşünmeden hareket etme, sinir patlamaları gibi belirtilere aşina olma ihtimaliniz yüksek. İnkar
Uysal ve dost canlısı olarak, sorumlu ve kendine hakim olabilen biri görünümü veriyorsunuz. Hislerinizde sabitsiniz. İnsanlarla, fikirlerle ve nesnelerle kolayca bağ kurabiliyorsunuz.
🙂 - +1 yıl
Eveet dogru🤣🤣
- +1 yıl
Asabiyim öfke patlamalarim var😁 uysal sayılmam ama gerisi uydu gibi🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinden..
Gece karanlık kimin ne yapacağı belli olmaz.
Hiçbirine bulaşmadan yoluma bakarım15 Yorumla- +1 yıl
5 abi
- +1 yıl
5.
Histerik
Bastırılmış Histerik insanların bazı özellikleri yapay, duygularında kararsız ve narsist olmalarıdır. Bu resmin sizi korkutma sebebi, dikkat çekme arzusunu ve beğenilmeye susamış olmayı bastırmış olmanızdan kaynaklanabilir. İnkar
İçe kapanık, alçak gönüllü bir insan görüntüsü veriyorsunuz. Ancak, aslında insanları etkileme arzusu besliyor olabilirsiniz. Görünüşünüze ve davranışlarınıza özen gösteriyorsunuz. Örneğin sürekli şık giyinmeye çalışıyorsunuz, kıyafetlerinizi aksesuarlarla tamamlayarak insanların ilgisini çekmeye çalışıyorsunuz. *Bu tarz insanlar genellikle nadir veya abartılı bir uğraşı hobi olarak seçer.🙂 - +1 yıl
Zerre tutmadı yahu 😅
Kişilik & Karakter konusunda 536 cevap paylaştı. 3 numaralı adamın sırıtışı, en tekinsiz olanı.
14 Yorumla- +1 yıl
3.
Katatonik
Bastırılmış Bu tip kişilikler genellikle aşırı hayal gücüne karamsar bir yapıya sahip.
Eğer bu kirli görünümlü ama mutlu adam sizde olumsuz bir etki bıraktıysa, zihninizin hiper-aktif kısmını bastırmış olma ihtimaliniz var. İnkar
Yenilikler ve değişikliklerden hoşlanmıyorsunuz. Farklı konumlara adapte olmakta zorlanan çekingen ve utangaç bir kişiliğe sahip olabilirsiniz.
Bu bir hastalık testi değildir. teşekkürler.🙂 - +1 yıl
Daha önceden aynı testi yapmıştım. Farklı sonuçlar çıkmıştı. Eğlenceli olduğu kesin.
- +1 yıl
Onediyo'da aynı test var, sonuçlar farklı. Ben bir doktorun sayfasından aldım. Teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Onedio'nun testlerine bakmadım. Başka bir siteden.
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Gözlüklü olandan korkarım saç tıraşı bile ürkütücü
12 Yorumla- +1 yıl
1. Sadist
Bastırılmış Baskıcı öğretmen portresi seçtiniz, Bilinçaltınızda bastırılmış saldırganlık ve alçaltıcı davranış eğilimi olabilir. Çocuklukta davranışlarınızda otoriterlik, yönetme ihtiyacı gibi eğilimleri tecrübe etmiş olabilirsiniz.
İnkar
Tamamen zararsız ve başkalarına yardım etmek için her zaman hazır olan barışçıl bir bireysiniz. İş hayatınızda amirleriniz sizi idare etmekte zorluk çekiyor olabilirler. Eğer bir şey yapmak istemiyorsanız, kendinize bariyerler inşa ediyorsunuz (örneğin işe geç gidiyorsunuz veya bütün gün asık suratla dolaşıyorsunuz). Sıklıkla, tartışmalarda veya ilişkilerde kendinizi savunurken pasif bir şekilde direniyor ve karşı koymaya devam ediyorsunuz.
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1-2-6 kötü görünüyor. Kim bunlar merak ettim😃😉
18 Yorumla- +1 yıl
www.instagram.com/.../?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== cevaplar yorumlarda ben yazacağım ama...
- +1 yıl
2. Epileptik
Bastırılmış Yuvarlak kafaya sahip bu iri adam sizde tiksinti ve korkuya sebep olduysa, çocukluğunuzun erken aşamalarında bazı duygularınızı bastırmış olabilirsiniz.
Asabiyet, düşünmeden hareket etme, sinir patlamaları gibi belirtilere aşina olma ihtimaliniz yüksek. İnkar
Uysal ve dost canlısı olarak, sorumlu ve kendine hakim olabilen biri görünümü veriyorsunuz. Hislerinizde sabitsiniz. İnsanlarla, fikirlerle ve nesnelerle kolayca bağ kurabiliyorsunuz. Bu hastalık testi desti değildir.🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılHiç biri ama 4 numara diyeyim bakalım ne çıkacak
12 Yorumla- +1 yıl
4
Bastırılmış Şizofrenik kişilik yoğun umursamazlık, düşünce bozukluğu ve uyumsuz duygular olarak karakterize edilir. Eğer bu ruhsuz ve ifadesiz kadın portresi tüylerinizi ürperttiyse, çocukluğunuzda insanlara ilgisizlik, koşullardan ve olaylardan çabuk vazgeçme gibi duyguları bastırmış olmanız muhtemel. İnkar
Oldukça sosyal bir insansınız. Hayattan sosyalleşerek, arkadaşlarınızla vakit geçirerek zevk alıyorsunuz. Sosyallik, toplumdan izole olmuş ve her zaman yalnızlık hissiyle yaşayan sizin için bir kılık. İlişkileriniz biraz yapay görünüyor olabilir. Bilincinizin derinliklerinde başkalarına ihtiyaç duymadığınızı ve onlarsız da yaşayabileceğinizi hissediyorsunuz.
Bu hastasınız anlamına gelmez! - +1 yıl
Baya bir karanlık bir şey çıktı ya 😀 neyse teşekkür ederim sağol
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimse boş yapmasın. Karanlık orman yolunda karşınıza sincap çıksa altınıza sıcarsınız 😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben katatonik çıkmıştım. Hatırlıyorum bu testi 3 numaraydı herhalde
10 Yorumla
+1 yılİlla bir rakamsa 8 olsun. Ama yinede hepsi diyorum.
10 Yorumla
+1 yılHic birinden korkmam, niye korkayım?
Hangisinden korkarsın algısıyla da baktim ama korkacak bişeyde göremedim.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 657 cevap paylaştı. Yüksek ihtimalle ben hepsinden korkarım
31 Yorumla5 i görsem direk kaçarım hiç arkama bile bakmam
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. üç numara derdim.
11 Yorumla- +1 yıl
3.
Katatonik
Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. İlla birini seçecek isem 3 numara
13 Yorumla- +1 yıl
3.
Katatonik
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sıradan sondaki abla çok kötü bakıyor
14 Yorumla- +1 yıl
Merakla bekliyorum
- +1 yıl
4. Şizofrenik
Bastırılmış Şizofrenik kişilik yoğun umursamazlık, düşünce bozukluğu ve uyumsuz duygular olarak karakterize edilir. Eğer bu ruhsuz ve ifadesiz kadın portresi tüylerinizi ürperttiyse, çocukluğunuzda insanlara ilgisizlik, koşullardan ve olaylardan çabuk vazgeçme gibi duyguları bastırmış olmanız muhtemel. İnkar
Oldukça sosyal bir insansınız. Hayattan sosyalleşerek, arkadaşlarınızla vakit geçirerek zevk alıyorsunuz. Sosyallik, toplumdan izole olmuş ve her zaman yalnızlık hissiyle yaşayan sizin için bir kılık. İlişkileriniz biraz yapay görünüyor olabilir. Bilincinizin derinliklerinde başkalarına ihtiyaç duymadığınızı ve onlarsız da yaşayabileceğinizi hissediyorsunuz. Hastalık testi değildir, 🙂 - +1 yıl
Vaayyy tespite gel
+1 yılHiç birisi ama 4 olsun.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet cevap çok merak ettim nedir
- +1 yıl
4. Şizofrenik
Oldukça sosyal bir insansınız. Hayattan sosyalleşerek, arkadaşlarınızla vakit geçirerek zevk alıyorsunuz. Sosyallik, toplumdan izole olmuş ve her zaman yalnızlık hissiyle yaşayan sizin için bir kılık. İlişkileriniz biraz yapay görünüyor olabilir. Bilincinizin derinliklerinde başkalarına ihtiyaç duymadığınızı ve onlarsız da yaşayabileceğinizi hissediyorsunuz.
Bu hastasınız anlamına gelmez. Teşekkürler. - +1 yıl
Ao şizofrenik mi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ama bilmiyorum 1 ile arasında kaldım 🧐🧐
21 Yorumla- +1 yıl
2. Epileptik
Uysal ve dost canlısı olarak, sorumlu ve kendine hakim olabilen biri görünümü veriyorsunuz. Hislerinizde sabitsiniz. İnsanlarla, fikirlerle ve nesnelerle kolayca bağ kurabiliyorsunuz.
4 numara bana garip geldi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılHiç biride yanlız korku bilmem
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 1 ve 5 numara korkutucu 😑
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. 5'teki abladan tirstim
10 Yorumla
+1 yılOnlar benimle karşılaştıklarında korksunlar
10 Yorumla7den. Diğerlerinden çok şüphelenmezdim mal gibi
10 Yorumla
+1 yılKavaklı dere cin düğününün misafirleri
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hepsi galibaa
13 Yorumla- +1 yıl
5.
Histerik
Bastırılmış Histerik insanların bazı özellikleri yapay, duygularında kararsız ve narsist olmalarıdır. Bu resmin sizi korkutma sebebi, dikkat çekme arzusunu ve beğenilmeye susamış olmayı bastırmış olmanızdan kaynaklanabilir. İnkar
İçe kapanık, alçak gönüllü bir insan görüntüsü veriyorsunuz. Ancak, aslında insanları etkileme arzusu besliyor olabilirsiniz. Görünüşünüze ve davranışlarınıza özen gösteriyorsunuz. Örneğin sürekli şık giyinmeye çalışıyorsunuz, kıyafetlerinizi aksesuarlarla tamamlayarak insanların ilgisini çekmeye çalışıyorsunuz. *Bu tarz insanlar genellikle nadir veya abartılı bir uğraşı hobi olarak seçer.
Bu bir hastalığı ifade etmez, kişilik testidir.🙂
+1 yıl7 numara çünkü çok güçlü birisi gibi çıkmış
11 Yorumla- +1 yıl
7. Manyak
Bastırılmış Dişadönüklük, abartılı tepki ve duygu sergileme gibi özelliklere sahiptir. Eğer bu portredeki lütufkar yüz sizi tiksindiriyorsa, eğer kontrol edilmezse sizi çıldırtacak düzeye getirecek bastırılmış bir coşkuya sahipsiniz. İnkar
Davranışlarıyla insanları sinirlendirmeyi sevmeyen birisiniz. Ayrıca gürültü ve aşırılıktan hoşlanmıyorsunuz. Dikkat, tedbir ve ölçü örneğisiniz. Mantıklı ve tutumlu olarak davranışlarınızı tamamen kontrol edebiliyorsunuz.
Üç sırıtıyor
12 Yorumla- +1 yıl
3.
Katatonik
2 sanırım
11 Yorumla- +1 yıl
2. Epileptik
+1 yıl2 two
11 Yorumla- +1 yıl
2. Epileptik
4 ve 6
13 Yorumla- +1 yıl
4.
Oldukça sosyal bir insansınız. Hayattan sosyalleşerek, arkadaşlarınızla vakit geçirerek zevk alıyorsunuz. Sosyallik, toplumdan izole olmuş ve her zaman yalnızlık hissiyle yaşayan sizin için bir kılık. İlişkileriniz biraz yapay görünüyor olabilir. Bilincinizin derinliklerinde başkalarına ihtiyaç duymadığınızı ve onlarsız da yaşayabileceğinizi hissediyorsunuz. Bu hastasınız anlamına gelmez. İlginiz için teşekkürler.
+1 yıl4 le
12 Yorumla- +1 yıl
4. Şizofrenik
Bu hastasınız anlamına gelmez. - +1 yıl
Beni tanimlamiyor bu ve foto korkutmadi, en sinirli bakan o diye onu sectim
+1 yıl2 seçiyorum 🤷♀️🤷♀️
02 Yorumla- +1 yıl
2. Epileptik
Uysal ve dost canlısı olarak, sorumlu ve kendine hakim olabilen biri görünümü veriyorsunuz. Hislerinizde sabitsiniz. İnsanlarla, fikirlerle ve nesnelerle kolayca bağ kurabiliyorsunuz. - +1 yıl
Evet öyle doğru 🤷♀️🤷♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözlüklü aksesuarlı olduğu için, birde şu kadın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç biri ama illa biri olacaksa 8:/
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLinki eklemeliydin
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Katilmi de korkayim 😅 bilemiyorum o ana bağlı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılPeki ya bu insanlardan daha kötü biri isem
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKim ki bunlar 4_5_6 korkunç
00 Yorumla
+1 yıl7... çok korkunç bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYwsi
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYesi
Cevap sahibi+1 yılYedi
- +1 yıl
7. Manyak
Bastırılmış Dişadönüklük, abartılı tepki ve duygu sergileme gibi özelliklere sahiptir. Eğer bu portredeki lütufkar yüz sizi tiksindiriyorsa, eğer kontrol edilmezse sizi çıldırtacak düzeye getirecek bastırılmış bir coşkuya sahipsiniz. İnkar
Davranışlarıyla insanları sinirlendirmeyi sevmeyen birisiniz. Ayrıca gürültü ve aşırılıktan hoşlanmıyorsunuz. Dikkat, tedbir ve ölçü örneğisiniz. Mantıklı ve tutumlu olarak davranışlarınızı tamamen kontrol edebiliyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru. 1 gün keşke tımarhaneye kapatsalar beni. Bütün çoşkumu atmak isterdim. O coşkuyu çevreme göstersem kimsem kalmaz 😂😂 yakın dostlar arasında bazen değişik sesler çıkardığım oluyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kesinlikle.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hepsi
10 YorumlaHepsi. 🙄
10 Yorumla
+1 yılHepsinden korkarım
10 Yorumla
+1 yıl1 numara korkutucu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 numara
10 Yorumla
+1 yıl5 numara
10 Yorumla
+1 yılHic birinden
10 YorumlaHepsinden korkarim
10 Yorumla8 birazcık korkutur yoksa hicbiri
10 YorumlaHicbiri
10 Yorumla
+1 yılBir ya
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 1-2-4-5-7
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılikinci
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1,8,3
10 Yorumla
+1 yılHiç birinden
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinden
00 Yorumla 4. bence.
00 Yorumla
+1 yılHiçbirinden
10 Yorumla2 ve 1
10 Yorumla
+1 yıl1 galiba
10 Yorumla
+1 yıl6 serı katil gibi
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!