Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ve 7 çok canayakın babacan biri gibi görünüyor asla zarar gelmez bence aynı şekilde sekiz numarada öyle, bir numara için çok yorum yapamayacağım çünkü gözleri görünmüyor. 3,7 ve 8 dışındaki kişiler sıkıntılı görünüyor, 6 numarada daha çok fiziksel yönden bir rahatsızlığı varmış gibi görünüyor onuda eledik, sanırım burada hiç tereddütsüz dört numara olurdu, gözlerindeki ifade pek sağlıklı değil
11 Yorumla- +1 yıl
3,6,7,8 numarada ne olur ne olmaz diyerek üçünede temkinli yaklaşırdım :D
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Avrupalı kafası ile üretilmiş psikolojik testler Türklerde pek işe yaramıyor. Issız bir ormanda bir başka insanla karşılaşınca neden korkmam gereksin ki?
22 Yorumla- +1 yıl
Belki de bu testlerin bir amacı vardır..
- +1 yıl
Benim düşünce yapımda birisi için hiçbir şey ifade etmiyor. Söz konusu bir vahşi yaratık değil insan. İnsanların korkulması gereken güvenilmemesi gereken varlıklar olduğu mantığı bizim toplumumuza ters. Bunun dışında yazılıp çizilenler toplumun yapısını bozmak dejenere etmek amaçlı. Bizim toplumumuzda bir küçük çocuk görünce sever şakalaşırdın herkes çocuklara değer verirdi. Son 20 yılda insanlar çocuk sevmekten korkar hale geldi sapık suçlaması ile karşılaşmamak için aileler Avrupa standardında eğitilmiş rehberlerin fikirleri ile iğfal edildikleri için korku içerisinde her şeyi çocukları için tehdit olarak algılar hale geldiler. Toplum böyle değiştirildiği sürece bizde tarihimiz boyunca hiç görülmemiş ruh hastalıkları ve sapıklıklar türemeye devam edecek...
2 numara çok sinsi duruyor. Diğerleri esnaf abiler 😀
115 Yorumla- +1 yıl
Sana ve sevdiklerine gelebilecek fiziksel tehlikelerden dolayı çekincelerin var. İlkokul dönemi ya da daha öncesinde öfkeli, sorunlu ve çevresine zarar veren bir arkadaşınızdan etkilenmiş olman ve kendini bilinçaltı düzeyinde korumaya almış olman gayet olasıdır.
- +1 yıl
Szondi'ye göre bazen yanılmalar olabilir:))
- +1 yıl
Peki:) Hisler konusunda yanılmam seçiçi olduğunuzu, çok düşünceli, bazen acılarınızı sakladığınızı ve niceleri..
- +1 yıl
Kova burcu hisleri ve denk geldiğimiz sorulardaki intiba:))
- +1 yıl
Biraz sabır sonra güzel şeyler olacaktır eminim. Puslu olması iyi böylelikle bazı ikiyüzlü insanları daha iyi görebiliyorsunuz:))
- +1 yıl
Şu anda sınavda olduğunuzun farkındasınız değil mi? Belki aile, arkadaş ya da işinizle ilgili. Bazıları sınavda olduklarının farkına varamaz.
- +1 yıl
Umarım kısa sürede farkına varırsınız. Teşekkür ederim bir terapi gibi oldu :)
- +1 yıl
Rica ederim, bilmukabele :)
+1 yılPeki bu testlerin psikolojik analizleri de var mı? Seçtiğimiz kişilerin altbilincimize olan etkisi nedir?
17 Yorumla- +1 yıl
Seçtiğiniz kişilerin bilincinize olan katkıları geçmişte yaşadığınız olaylardan etkilenmedir
- +1 yıl
Peki seçtik diyelim sonuçları güncellemeye mi vereceksiniz
- +1 yıl
Seçtiğiniz kişinin sonuçlarını belirtiyorum tabi bir sürü sonuç olunca..
- +1 yıl
İlk gözüme 6 çarptı
- +1 yıl
Sıradan, zararsız bu kişiyi seçtiğiniz için;Arkadaşlık ve yakın ilişkiler konusunda korkular yaşadığınızı ve hep güvenmek ve güvendiğiniz kişiler tarafından ihanete uğradınız. Yaşadıklarınızdan dolayı hayatınıza yeni insan alırken çok titiz davranıyorsunuz. Bu sebeple gerçek anlamda güvendiğiniz kişi sayısı çok az.
- +1 yıl
Aslında bakınca hepsi sıradan duruyor. Dışarıda gördüğümüz herhangi tiplerdeler. En tanıdık gelen yüz ifadesi olarak ilk gözüme çarpan o idi. Ama sonuç olarak doğru; hayatıma insan alımı yaparken çok titizim, yakın bir kaç arkadaşımın ihanetine uğradığım için onlar yapıyorsa herkes yapar mantalitesindeyim ve herkese artık kolay şans vermiyorum.
Teşekkür ederim güzel bir test 🌸 - +1 yıl
Rica ederim 😊😊
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
50Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılIssız bi ormanda babamla dahi karşılaşsam ürkerim ya. Bunlar ne 😄🙈🙈🙈
21 Yorumla- +1 yıl
Kişilik testi olunca:)
+1 yıl6 numara insanı bayıltıp midelerine bağırsak solucanı koyup insanı içten içten yiyen solucanları izleyecek bir tip var adamda
12 Yorumla- +1 yıl
Sıradan, zararsız bu kişiyi seçtiğiniz için;Arkadaşlık ve yakın ilişkiler konusunda korkular yaşadığınızı ve hep güvenmek ve güvendiğiniz kişiler tarafından ihanete uğradınız. Yaşadıklarınızdan dolayı hayatınıza yeni insan alırken çok titiz davranıyorsunuz. Bu sebeple gerçek anlamda güvendiğiniz kişi sayısı çok az.
- +1 yıl
Vallahi doğru güvendiğim kişi yok da diyebiliriz
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2 ve nedendir bilmem 5 numaradaki kadın rahatsız edici geldi. Orman ve gece faktörünü de ekleyince bu etki artıyor düşünsel olarak.
16 Yorumla- +1 yıl
Sana ve sevdiklerine gelebilecek fiziksel tehlikelerden dolayı çekincelerin var. İlkokul dönemi ya da daha öncesinde öfkeli, sorunlu ve çevresine zarar veren bir arkadaşınızdan etkilenmiş olman ve kendini bilinçaltı düzeyinde korumaya almış olman gayet olasıdır.
- +1 yıl
İlginç.
Teşekkür ederim:) - +1 yıl
Rica ederim:)
- +1 yıl
Sadece 2 numarayı seçince ne oluyor peki?
- +1 yıl
Bu dediğim 2 numara idi
- +1 yıl
Hm pardon.
1 numarada tam pislik bir seri katil tipi var yalnız..
12 Yorumla- +1 yıl
Çocukluk yıllarınızda dominant olma derdinde olan otoriter bireyler yüzünden baskı altında kalmış olabilirsiniz. Olgunluk çağımızda tepkisel olarak zayıf birini ezmeye çalıştığını düşündüğün kişilere karşı nefret hissetmen bu yüzden olabilir
+1 yılkesinlikle 1 numaradan korkardım adamda tam bir potansiyel katil tipi var
12 Yorumla- +1 yıl
Çocukluk yıllarınızda dominant olma derdinde olan otoriter bireyler yüzünden baskı altında kalmış olabilirsiniz. Olgunluk çağımızda tepkisel olarak zayıf birini ezmeye çalıştığını düşündüğün kişilere karşı nefret hissetmen bu yüzden olabilir
- +1 yıl
2. paragraf doğru bir tespit
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 5 numara diyorum.
3ten kim korkar ki. adamda tam şarapçı dayı tipi var.12 Yorumla- +1 yıl
İlgi çekmeyi seven, narsist ve sadece kendisini düşünen insanlara karşı olan nefret ve korkunuzun dışa vurumu olarak ifade edilebilir. Sürekli dikkati üzerine çekmeye çalışan insanlardan bıkmış olmalısınız. Bu resmi seçmiş olmanız, kişisel hayatınızda daha çok bencil insanlardan çektiğinizi ve artık bu insanlardan uzak durma dileğinizin dışa yansımasıdır
+1 yıl7 numarayı ıssız ormanda değil yolda görsem de korkarım
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıksız, düşünmeden iş yapan kişilere karşı olan nefret tutumunuzun yansımasıdır. Özellikle kendi ailesine çektiren, çocuklarıyla ilgilenmeyen ancak otoriter bir tutum yaratma çabasında olan kişilere saygı duymuyorsunuz. Böyle düşünmeye iten ise geçmişte yaşadığınız bir korku durumu olabilir. Bundan dolayı kendinize yetebilme ve dıştan az yardım alabilme amacındasınız.
1 numara diyorum, neden diye sorarsan nasyonal sosyalist birine benziyor (saç kesiminden dolayı)
11 Yorumla- +1 yıl
Çocukluk yıllarında dominant olma derdinde olan otoriter bireyler yüzünden baskı altında kalmış olabilirsin. Olgunluk çağımızda tepkisel olarak zayıf birini ezmeye çalıştığını düşündüğün kişilere karşı nefret hissetmen bu yüzden olabilir
2 numara diyorum merak ettim yolla bakalım yorumunu
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKarılardan birisi çıksın yola getirirdim ben onları :d
10 Yorumlaıssız bir ormanda çıkan her kişi korkutucu olabilir bence angle.
16 Yorumla- +1 yıl
Belki tabi bu tarz kişilik testleri ne kadar güvenilir tartışılır
- +1 yıl
Algı da seçicilikde güzeldir :)
- +1 yıl
Algıda seçicilik soru içinde geçerli
- Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılaslında dusundemde 8 hariç hepsinden korkarım ama illa bir tane secilecekse 5 numara
00 Yorumla
+1 yılHepsi akli başında insanlara benziyor onlar korksun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yıl2 numara Epileptik
Güzel çalışma tebrik ederim.11 Yorumla- +1 yıl
Sana ve sevdiklerine gelebilecek fiziksel tehlikelerden dolayı çekincelerin var. İlkokul dönemi ya da daha öncesinde öfkeli, sorunlu ve çevresine zarar veren bir arkadaşınızdan etkilenmiş olman ve kendini bilinçaltı düzeyinde korumaya almış olman gayet olasıdır
+1 yıl3 ve 7 yüze gülüp arkadan iş çevirebilirler😄
13 Yorumla- +1 yıl
Orta yaşlıdan biraz hallice sorunlu birini seçtiniz. Mantıksız, düşünmeden iş yapan kişilere karşı olan nefret tutumunuzun yansımasıdır. Özellikle kendi ailesine çektiren, çocuklarıyla ilgilenmeyen ancak otoriter bir tutum yaratma çabasında olan kişilere saygı duymuyorsunuz. Böyle düşünmeye iten ise geçmişte yaşadığınız bir korku durumu olabilir. Bundan dolayı kendinize yetebilme ve dıştan az yardım alabilme amacındasınızTüm kişiler içinden güldüğü açık bir şekilde belli olan kişiyi seçmeniz dikkat çekici. Sizin yaşamı oldukça ciddiye alan, verdiğiniz sözleri yerine getiren ve sorumluluk bilinci biri olduğunuzu gösterir. En büyük korkunuz kontrolü kaybetmek. Çocukluğunda ciddiyetsiz ve alaycı birinden çok çektiğin için ciddi biri olmuş olabilirsin. Riyakarlık ve ikiyüzlülükten son derece nefret ediyorsunuz
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
4 numara biraz daha ürkütücü geldi sanki..
14 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle resimdekiler arasında en ifadesiz ve ruhsuz kişiyi seçtin. Bu şahısı seçmen şizofreni vb durumlardan muzdarip olan kişilerden çekindiğinizi gösterir. Çocukluğunda böylesi psikolojik sorunlar yaşamış birinden ya da duygusuz, sevgisiz davranan birinden farkında olmadan etkilenme oranın çok yüksek
- +1 yıl
Yanılmalar da olabilir..
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yıl4 numara
11 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle resimdekiler arasında en ifadesiz ve ruhsuz kişiyi seçtin. Bu şahısı seçmen şizofreni vb durumlardan muzdarip olan kişilerden çekindiğinizi gösterir. Çocukluğunda böylesi psikolojik sorunlar yaşamış birinden ya da duygusuz, sevgisiz davranan birinden farkında olmadan etkilenme oranın çok yüksek
+1 yıl1 😄 ama döverim onu ben dişime göre
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kısmen haklılık payı var teşekkür ederim
- +1 yıl
6 numara
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim
Sekizinci masum görünenden korkacaksın.
12 Yorumla- +1 yıl
Gündelik hayatınızda yaşınızdan oldukça düşünceli tavırlar sergilediğiniz için etrafımız tarafından olgun biri olarak tanımlanıyorsunuz. Çocukça ve olgun olmayan tavırlar sergileyen kişilere ise mesafelisiniz
Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. 4 daha farklı geldi 🙄
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yanılma payı fazla olabilir tabi
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl5'deki kadın ürkütücü duruyor
11 Yorumla- +1 yıl
İlgi çekmeyi seven, narsist ve sadece kendisini düşünen insanlara karşı olan nefret ve korkunuzun dışa vurumu olarak ifade edilebilir. Sürekli dikkati üzerine çekmeye çalışan insanlardan bıkmış olmalısınız. Bu resmi seçmiş olmanız, kişisel hayatınızda daha çok bencil insanlardan çektiğinizi ve artık bu insanlardan uzak durma dileğinizin dışa yansımasıdır
4 düncü afedersin onu görsem altıma biber sürerim
11 Yorumla- +1 yıl
1 kesinlikle. 1 i seçenler ne oluyor peki
12 Yorumla- +1 yıl
Hiçbiri. Hepsi çok tatlılar🥰
10 Yorumla
+1 yılKim ciksa korkarim o an
10 Yorumla
+1 yıl4 numaradaki kadının bakışlarını beğenmedim.
10 Yorumla
+1 yıl4 ikincisi de 5 olurdu
13 Yorumla- +1 yıl
İlgi çekmeyi seven, narsist ve sadece kendisini düşünen insanlara karşı olan nefret ve korkunuzun dışa vurumu olarak ifade edilebilir. Sürekli dikkati üzerine çekmeye çalışan insanlardan bıkmış olmalısınız. Bu resmi seçmiş olmanız, kişisel hayatınızda daha çok bencil insanlardan çektiğinizi ve artık bu insanlardan uzak durma dileğinizin dışa yansımasıdır - +1 yıl
Valla doğru süper test sağol paylaştığın için.
- +1 yıl
Ne demek :)
+1 yıl22222
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yok bee😂
+1 yıl4 kadınlardan
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNeye tekabul ediyo unuttum ama 4
11 Yorumla- +1 yıl
4 numara
12 Yorumla- +1 yıl
5 numero
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl7 numara
12 Yorumla- +1 yıl
Orta yaşlıdan biraz hallice sorunlu birini seçtiniz. Mantıksız, düşünmeden iş yapan kişilere karşı olan nefret tutumunuzun yansımasıdır. Özellikle kendi ailesine çektiren, çocuklarıyla ilgilenmeyen ancak otoriter bir tutum yaratma çabasında olan kişilere saygı duymuyorsunuz. Böyle düşünmeye iten ise geçmişte yaşadığınız bir korku durumu olabilir. Bundan dolayı kendinize yetebilme ve dıştan az yardım alabilme amacındasınız
- +1 yıl
Doğru
6 numara
11 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki numara
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Doğru nerden bildin bunları
- +1 yıl
Szondi'ye göre kişilik testinin sonucu
- +1 yıl
Adamlar %90 çözmüş işi
+1 yıl6 numara.
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlık ve yakın ilişkiler konusunda korkular yaşadığınızı ve hep güvenmek ve güvendiğiniz kişiler tarafından ihanete uğradınız. Yaşadıklarınızdan dolayı hayatınıza yeni insan alırken çok titiz davranıyorsunuz. Bu sebeple gerçek anlamda güvendiğiniz kişi sayısı çok az.
- +1 yıl
👍🏻
+1 yıl4 sanırım
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Doğru maalesef
- +1 yıl
Belki içinde bulunduğun durumu da düzeltmek senin elinde :)
- +1 yıl
Doğru 😊
- +1 yıl
Umarım başarırsın 😊
4 sanirim
11 Yorumla- +1 yıl
4 bence
11 Yorumla- +1 yıl
3 la
11 Yorumla- +1 yıl
Sizin yaşamı oldukça ciddiye alan, verdiğiniz sözleri yerine getiren ve sorumluluk bilinci biri olduğunuzu gösterir. En büyük korkunuz kontrolü kaybetmek. Çocukluğunda ciddiyetsiz ve alaycı birinden çok çektiğin için ciddi biri olmuş olabilirsin. Riyakarlık ve ikiyüzlülükten son derece nefret ediyorsunuz
6 derdim
11 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlık ve yakın ilişkiler konusunda korkular yaşadığınızı ve hep güvenmek ve güvendiğiniz kişiler tarafından ihanete uğradınız. Yaşadıklarınızdan dolayı hayatınıza yeni insan alırken çok titiz davranıyorsunuz. Bu sebeple gerçek anlamda güvendiğiniz kişi sayısı çok az.
+1 yıl6 😑
13 Yorumla- +1 yıl
Arakadşlık ve yakın ilişkiler konusunda korkular yaşadığınızı ve hep güvenmek ve güvendiğiniz kişiler tarafından ihanete uğradınız. Yaşadıklarınızdan dolayı hayatınıza yeni insan alırken çok titiz davranıyorsunuz. Bu sebeple gerçek anlamda güvendiğiniz kişi sayısı çok az.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
+1 yıl2 derim
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Doğru denebilir. İyi testmiş harbiden.
Sağol - +1 yıl
Ne demek :)
+1 yıl4 ve 5
12 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle resimdekiler arasında en ifadesiz ve ruhsuz kişiyi seçtin. Bu şahısı seçmen şizofreni vb durumlardan muzdarip olan kişilerden çekindiğinizi gösterir. Çocukluğunda böylesi psikolojik sorunlar yaşamış birinden ya da duygusuz, sevgisiz davranan birinden farkında olmadan etkilenme oranın çok yüksek.
İlgi çekmeyi seven, narsist ve sadece kendisini düşünen insanlara karşı olan nefret ve korkunuzun dışa vurumu olarak ifade edilebilir. Sürekli dikkati üzerine çekmeye çalışan insanlardan bıkmış olmalısınız. Bu resmi seçmiş olmanız, kişisel hayatınızda daha çok bencil insanlardan çektiğinizi ve artık bu insanlardan uzak durma dileğinizin dışa yansımasıdır - +1 yıl
👌👌👌
3 galiba
12 Yorumla- +1 yıl
Sizin yaşamı oldukça ciddiye alan, verdiğiniz sözleri yerine getiren ve sorumluluk bilinci biri olduğunuzu gösterir. En büyük korkunuz kontrolü kaybetmek. Çocukluğunda ciddiyetsiz ve alaycı birinden çok çektiğin için ciddi biri olmuş olabilirsin. Riyakarlık ve ikiyüzlülükten son derece nefret ediyorsunuz.
+1 yılSekiz..
11 Yorumla- +1 yıl
Gündelik hayatınızda yaşınızdan oldukça düşünceli tavırlar sergilediğiniz için etrafımız tarafından olgun biri olarak tanımlanıyorsunuz. Çocukça ve olgun olmayan tavırlar sergileyen kişilere ise mesafelisiniz.
- Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yıl1-4-5 fena duruyor
12 Yorumla- +1 yıl
Çocukluk yıllarında dominant olma derdinde olan otoriter bireyler yüzünden baskı altında kalmış olabilirsin. Olgunluk çağımızda tepkisel olarak zayıf birini ezmeye çalıştığını düşündüğün kişilere karşı nefret hissetmen bu yüzden olabilir.
- +1 yıl
İlginç yönleri yok değil
+1 yıl5 numara
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ee nolucak şimdi? Ölüyo muyum? İlaç tedavisi mi ameliyat mı?
- +1 yıl
Hiçbiri bunlar sadece kişiliğinin yansımaları teste göre..
Ben ne korkucam onlar benden korkar
10 Yorumla
+1 yıl4 numara kadın ruh gibi ürkutucu
00 Yorumla
+1 yılonlar benden korksun diye bir seçenek yok mu?
00 Yorumla7 numara
41 Yorumla- +1 yıl
Orta yaşlıdan biraz hallice sorunlu birini seçtiniz. Mantıksız, düşünmeden iş yapan kişilere karşı olan nefret tutumunuzun yansımasıdır. Özellikle kendi ailesine çektiren, çocuklarıyla ilgilenmeyen ancak otoriter bir tutum yaratma çabasında olan kişilere saygı duymuyorsunuz. Böyle düşünmeye iten ise geçmişte yaşadığınız bir korku durumu olabilir. Bundan dolayı kendinize yetebilme ve dıştan az yardım alabilme amacındasınız
+1 yılHepsinden
20 Yorumla5 ya
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl6 numaradan cekindim
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl7 diyelim
11 Yorumla- +1 yıl
Orta yaşlıdan biraz hallice sorunlu birini seçtiniz. Mantıksız, düşünmeden iş yapan kişilere karşı olan nefret tutumunuzun yansımasıdır. Özellikle kendi ailesine çektiren, çocuklarıyla ilgilenmeyen ancak otoriter bir tutum yaratma çabasında olan kişilere saygı duymuyorsunuz. Böyle düşünmeye iten ise geçmişte yaşadığınız bir korku durumu olabilir. Bundan dolayı kendinize yetebilme ve dıştan az yardım alabilme amacındasınız.
+1 yılIssız bir ormanda işim ne? 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Pekii
5 herhalde
01 Yorumla- +1 yıl
İlgi çekmeyi seven, narsist ve sadece kendisini düşünen insanlara karşı olan nefret ve korkunuzun dışa vurumu olarak ifade edilebilir. Sürekli dikkati üzerine çekmeye çalışan insanlardan bıkmış olmalısınız. Bu resmi seçmiş olmanız, kişisel hayatınızda daha çok bencil insanlardan çektiğinizi ve artık bu insanlardan uzak durma dileğinizin dışa yansımasıdır.
+1 yılHiçbiri
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Issız bir ormanda karşınıza çıksaydı bu insanların hangisinden en çok korkacağınızı seçer misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler