Elinizi skinizden cekmiyorsunuz gelmiş laf yapıyorsunuz
Hoşt hoşt
Seneler önce feraceyle kapanmistim, zamanla tunik elbise ceket etek vs ye evrildi. Hiç makyaj yapmazdım, makyaj yapmaya şeffaf da olsa oje sürmeye başladım.
Bi ilk halime bir de şimdiye bakinca baya fark var. Açık insanlardan tek farkımda başımı bağlıyor olmam galiba. Bu da gittikçe anlamsız geliyor.
Bir de açıkken kimse bakmıyordu pek bana, şu an nereye gitsem gözler üzerimde. Dikkat cekmeyeyim diye yaptığım şeyler dikkat çeker hale geldim.
Ne yapmaliyim?
Bak kardeş düşünce yapin çok farklı öncelikle tesettür bir kadının ona verilen ona özel olan bir hediyedir ister kapan ister kapanma bu senin sorunun
Ama insanı insan yapan karakteridir ve takvasidir
Mesele açık veya kapalı değil mesele insanın kendisidir
Tamam da o gözlerin üzerinde olmasının sebebi. Sarıklı cübbeli birisinin elinde içki şişesiyle içerek gezdiğini gördüğünde içinde oluşan duygularla aynı sebepten. Yani çekici olduğun için falan değil.
Cevap
4Cevap
Kim icin ne için neden kapandığın önemli! Ben kadın olsaydım kapanmazdım. Neden;Herşeyim sanki on numara bi başım açık diye mi Cehenneme gideceğim diye düşünürdüm...
Sen kimin için kapandığını düşün ona göre karar ver. Allah rızası var ise kim ne yaparsa yapsin senin niyetin doğru olsun yeter
Allahin emri. musluman ve susluman farkini ayirt ederek kapan kapanacaksan
Ya kapalı bayanlar şimdi çok dar giyiniyor çamaşır izleri sütyen izleri çok görünüyor daha çok ilgi çekiyor
Kapalı kızla kız kıza oldum. Ama çok iyi biriydi gerçkten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?