Kendi adıma konuşmuyorum ama düzgün insan bulamaz olduk artık düzgün olan kafayı yememek için diğerlerine uyum sağlar olmuş insanlar berbat halde ben daha uyum sağlayamadım
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benden de uyum sağlama bekliyorlar ama çok bekler ler 😂
Ben alıştım bu duruma kimsenin benim gibi olmasını beklemiyorum kimse de beni kendisi gibi olmamami beklemesin böyle düşünüyorum Böyle kendim olmakla bir şey kaybetmem kendimi kazanirim
Gizliydi hiç merak etmedim kim olduğunu uzun aynı kişi olma şansınız olabilir diye düşündüm ama mantıksız düşünmüş üm o beni tanıyordu ama ben onu görmedim
Ben size daha önce denk geldiğimi düşünmedim dediğim gibi herkes aynı kisiymis gibi geliyor öyle hissediyorum o yüzden denk gelmiş gibi de hissetmedim siz öyle söylediniz bende size denk geldim mi diye düşündüm Mantıklı konuştuğumu söylerler genelde
Söylediğim şey önemsiz demedim ben sen bana haklı Bi açıklama yaptın o beni tanısa da ben onu tanıyamam doğru dur ve dediğim şekil de yazılar la pek kendimi ifade edemem sesli ye alışkın olduğum için
Genel de ayna kullanmam birebir diyalog lar da iyi olduğum için şu an sizden gelen mantıklı cevap lar da kendimi görmüş gibi oldum ayna benzetmesi örnek Di sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendi adıma konuşmuyorum ama düzgün insan bulamaz olduk artık düzgün olan kafayı yememek için diğerlerine uyum sağlar olmuş insanlar berbat halde ben daha uyum sağlayamadım
Benden de uyum sağlama bekliyorlar ama çok bekler ler 😂
Süper 😄
Valla kimse için değişemem değişmek isteyen varsa benim için değişsin 😂
Herkes gibi olmak istemem yine kendim gibi olmak isterim Kendisi gibi olmayan da sevmesin zaten
Millet artık kendi gibi olana farklı gözle bakar hale gelmiş zagen
Ben alıştım bu duruma kimsenin benim gibi olmasını beklemiyorum kimse de beni kendisi gibi olmamami beklemesin böyle düşünüyorum Böyle kendim olmakla bir şey kaybetmem kendimi kazanirim
Böyle olmakla en fazla boş insanları kaybederiz zaten merak etme doğru yoldasın 😉
👍
Bunun cevabı o parmak işareti değildi ama neyse keyfin bol olsun
Onları da kaybetmek değil kurtuluş olur
Valla kimse umrumda değil herkes keyfine göre
Ne parmak işareti dediğinize onay vermek anlamında size nasıl göründü ki o emoji
Uzatılmamak için veya konu kapansın muhabbet bitsin diye sadece emoji atılıp susulur
O da herkesin yaptığı bir şey demek ki ben öyle olduğunu bilmiyordum
Internet dilini pek bilmem ondandır
Herkes demeyelim de çoğunluğun yaptığı Bi saygısızlık o konuşmak isteniyorsan mesela susmak yeterli emoji atmak saçmalık dır
Niyetim hiç bir zaman saygısızlık olmamıştır bilmedigimden kaynaklı msjda niyette anlaşılmıyor maalesef
Ondan dolayı genel de mesaj i sevmem en azından sesli konuşunca sesinden bile niyet az çok anlaşılır
Msjda anlatılmak istenen düşünce tam olarak gecmiyor karşıya doğru düzgün söylediğim bir şey karşı taraftan kötü algılanabilir
Biz daha önce senle tanışmış olabilir miyiz senin kadar mantıklı konuşan sadece bi kişi denk gelmiş Di bana galiba
Şu an aynada kendimle konuşuyorum gibi geliyor sana bakınca
Bilmem ki pek yorum yapmam gibi
Denk gelmişiz dır bence
Bilemem ki
Yanlış anlamaz san gizli den çıkıp tekrar gizli olma şansın var mı
burada nedense herkes aynı kisiymis te ben tek başka biriymisim gibi geliyor öyle bir hissiyat oluyor
Çoğunluk standart kişiliğe sahip de ondan öyle geliyor sna normal dır
Gizliden çıkmam soruya gizli yanıt verdim mantıklı konusan birine denk gelmissiniz daha önce o ben miyim acaba ben de mrk ettim
Ben gizli den çıkınca ben sizi yine bilemiycem
Demin çık demem yanlış Di fark ettim ama yorumu yapmış dim silemedim kusura bakma
Bilirsin merak etme görecek sin zaten
Daha önce denk geldiğiniz mantıklı konusan kişi gizli mıydı o mantıklı konusan kişide sizi biliyor muydu
Gizliydi hiç merak etmedim kim olduğunu uzun aynı kişi olma şansınız olabilir diye düşündüm ama mantıksız düşünmüş üm o beni tanıyordu ama ben onu görmedim
Ben size daha önce denk geldiğimi düşünmedim dediğim gibi herkes aynı kisiymis gibi geliyor öyle hissediyorum o yüzden denk gelmiş gibi de hissetmedim siz öyle söylediniz bende size denk geldim mi diye düşündüm Mantıklı konuştuğumu söylerler genelde
Musaden varsa Bi tanışma şansımız olur mu desem saçmalamış olurum dimi
Yanlış anlamda değil ama tanışma dediğim şey
Gizliydi yani hic gormediniz ismini bu durumda gizliden çıksam da yine o kişinin adını bilmediğiniz için o kişi olup olmadığımida anlayamazsınız ki
O kişi olup olmadığını sorgulamayı geçtim sadece böyle mantıklı konuşan biriyle tanışmak istedim hepsi bu
Siz geçtiniz de ben gecemedim söylenen şeylere önem veririm
Söylediğim şey önemsiz demedim ben sen bana haklı Bi açıklama yaptın o beni tanısa da ben onu tanıyamam doğru dur ve dediğim şekil de yazılar la pek kendimi ifade edemem sesli ye alışkın olduğum için
Anlamadiniz diye düşünmüştüm Tm sorun yok
Ayna da kendimle konusuyor musum gibi dediniz ya aynada kendinizle konuşur musunuz
Genel de ayna kullanmam birebir diyalog lar da iyi olduğum için şu an sizden gelen mantıklı cevap lar da kendimi görmüş gibi oldum ayna benzetmesi örnek Di sadece
Ayrıca yorgun olduğum için bazen kendimi ifade etmek de zorlanır sam kusura bakma
Önemli değil
Demin tanışma şansımız var mı diye bişey sormuş dum cevap vermediğine göre önemsemedin
Siz çıkamıyor musunuz gizliden
Soru yu soran çıkamıyor görüş belirten çıkabiliyor sadece
Neyse zaman ayırıp muhabbet ettiğin için teşekkür ederim ben dinlenme moduna girim yavaş dan
Geri gizledim
Açtın mı ki
Eğer istersen açıp görüş belirt sonra geri gülen
Gizlen diyecek dim
Evt bir süre de durdu hatta
Görüş atmadan bildirim gelmediği için göremem ben
Çıkınca çıktım de sonra kapan gene
Ben seni daha fazla yormim en iyisi
Tm
Hangisine tamam gizli den çıkmana mj yormim lafına mj 😂
Şimdi çıkacak san bekliycem yoksa site den çıkıcam
Actim