İnsanların geneli neden basit insanları seviyor?

Hepsi demiyorum mesela ben oyle degilim çevremdekiler de degil eminim burada da oyle olmayan vardir fakat cok nadiriz cunku insanların cogu basit olani seviyor mesela herkese cilve yapan bir kadin ilgi görüyor ben istedigim her erkegi elde ederim diyen kadin kendisinin instasina takip istegi gönderen adamlarla övünüp 100 wrkege kendimi kullanımdirtmayo tecrube sayiyor ama o dogru iliskiyi buluyor nutlu oluyor onun gibiler degerleniyro ama temiz namuslu kiza bakan yok ya o kiz oftiraya igruyor ya oulk ornekteki kizlarin hıncı bu zavallidan çıkartılıyor ya da o erkege yetmez deniliyor aynisi erkek için de gecerli efendi karakteri duzgun adam sevilmiyor ezik bulunuyor ama ona bir ozguven kasli vucut biraz para ve seref*sizlik yuklenince oooo cok mukemmel oluyor nerede bir capkin var pesinde kul kopek oluyirlar ya da mesela su an gunumuzde okumamak cahil kalmak guzellestiriliyor biz gencligimizi yasayip egleniyoruz siz okuyorsunuz issiz kaliyorsunuz hem gençliğiniz gidiyir hem yetiskinliginiz biz ise calisip karoyer yapariz okuyarak olmaz deniliyor...
İnsanların geneli neden basit insanları seviyor?