Ait olmak ilk evrede mi ya da son evrede bir süreç dahilinde zamanla mı gercekleşir?
Ait hissetmenin özündeki şey nedir?🤔
Ait hissetmenin özündeki şey nedir?🤔
Bir insanın bulunduğu yere zamanla ait olduğunu düşünür. Bir insan, bir yerde yaşamaya başladıkça, o yerin fiziksel, sosyal ve kültürel bağlamıyla etkileşim kurar. Bu bağlamda, insanlar zamanla yerin bir parçası haline gelir ve yerin kimliğini şekillendirir.
Hayır olmaz yani bulunduğu yeri sevmesi lazım insanın eğer sevmiyorsa ne kadar zaman geçerse geçsin oraya ait olmaz bende mesela şu an kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum çünkü kendimi ait hissettiğim kadar sevdiğim bir yer yok maalesef ama yine de kişiye göre değişir.
Kendini olduğun gibi yansıttığın, korkuların ve endişelerinin uzak olduğu, huzur bulduğun yer ait olduğun yerdir. İnsan yaşadığı yere ise hisleri bakımından ya ait hisseder kendini ya da hissetmez.
Cevap
5Cevap
zamanla öyle hissetmesi muhtemel ama en büyük etken sanırım çevredekilerin öyle hissettirmesi
değişir bazen ilk anda hissedersin bazen zamanla o his gelir bazen de hiç gelmez
Hayalleri olmayanlar maddiyata sıkışıp kalırlar
Cinsel kategoride mi
tamam aşk 🥰 ne
Vişne
Ne bilim son cümlende bilmece soruyorsun sanmıştım. fazlamı gizemli görünüyorum ordan
Teşekkür ederim bende seviyorum
Zamanla insan herşeye alışır
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?