Merhaba,
Biraz uzun olabilir ama aşağıdaki durum ile ilgili görüşlerini ve tavsiyelerinizi almak isterim.
Uzun zamandır 17 yaşından beri (32 yaşındayım) şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Bu durum eksikliğini sadece son 3 senedir kemiklerime kadar hissediyorum. Daha öncesinde Özgüven eksikliği ve asosyal olduğum için bir çok noktada bu sorunu çözmeye ve durumdan kaynaklı sevgilimin olmamasını anlayışla karşılıyordum fakat buzun bir süre sonraları %90 oranında gelişmeler kaydettim ve şuanda daha farklı noktalardayım ama hala ben bu sorunlarla uğraşmak zorunda kaldığım anlarda oluyor.
Defalarda reddedildim. Kimi zaman direkt çıkma teklifi ettim ve reddedildim kimi zamanda dostça bir kahve teklif ettiğim zaman reddedildim. Uzun bir aradan sonra yaklaşık 8 - 10 sonra bir süredir konuştuğum bir kısa kahve içme teklifinde bulundum ve reddedildim. Cevap "Hafta sonlarım hep doldu o yüzden ofiste içebiliriz" şeklindeydi.
1.73 boylarındayım. Çirkin biride sayılmam, iyide bir işim var. Her reddedildiğim de fark dersler çıkardım ama bununda bir işe yaramadığını gördüm.
Bu konuyu arkadaşlarımla paylaşmak istemiyorum. Kendi içimde çözmeye çalışıyorum ama gördüğünüz gibi başarılı olamıyorum.
Nerede yanlış yapıyorum?
Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var. Uzun uzun yazabilirim ama bir çok kişi okumayacağı için kısa yazmak istedim. Sorularınızı sorun cevaplayayım. Nerede yanlış yaptığımı bulmama ve bu konuda farkındalığımın artmasına yardımcı olun.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer