Kişilik & Karakter Birisini nasılsın dediğinde iyiyim mi diyorsunuz yoksa o an nasıl hissediyorsanız onu mu söylüyorsunuz? Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sanki herkes iyiyim diyor laçkalaşmış gibi geliyor bana Güncellemeler+1 yıl Birisi* Birisini nasılsın dediğinde iyiyim mi diyorsunuz yoksa o an nasıl hissediyorsanız onu mu söylüyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben kötü olduğum halde iyiyim diyorum 1 0 Yorumla
elkamad Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Kötü hissediyorsam mesajsa cevap vermiyorm mormalse sadece iyiyim diyorm gerçekten iyiysem daha enerijk iyiyim diyorm gözünün içine bakıyorm ama kmtüyüsem iyi... m olıyor😂😂 yani belli eidyorm ahaja ruh halimi gizleyememki zateen 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kısa yoldan iyiyim diyorum zaten günümüzde iyiyim iyiyim değilsen sayılıyor artık 1 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 901 cevap paylaştı. Umursamadığım biri ise iyiym diyip geçiştiriyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kötü olduğum halde iyiyim diyorum
Kötü hissediyorsam mesajsa cevap vermiyorm mormalse sadece iyiyim diyorm gerçekten iyiysem daha enerijk iyiyim diyorm gözünün içine bakıyorm ama kmtüyüsem iyi... m olıyor😂😂 yani belli eidyorm ahaja ruh halimi gizleyememki zateen
Kısa yoldan iyiyim diyorum zaten günümüzde iyiyim iyiyim değilsen sayılıyor artık
Umursamadığım biri ise iyiym diyip geçiştiriyorum
İyiyim demek alışkanlık
O an ne hissediyorsam o.
İyiyim demiyorum
İyiyim diyorum