Ben mal tipsizim, dışarıda anlamadığım insanlar var ve bu yüzden bazen onlar hakkında aşağılayıcı düşünüyorum. Bu yanlış mı yoksa böyle düşünmek normal mi?
- Bu arada dış görünüş herşeydir.
- Beni avutmayın.
Ben mal tipsizim, dışarıda anlamadığım insanlar var ve bu yüzden bazen onlar hakkında aşağılayıcı düşünüyorum. Bu yanlış mı yoksa böyle düşünmek normal mi?
Biz insanlar düşüncelerimiz de özgürüz, düşüncelerinize saçmalık ya da alınganlık, üzüntü duymamiz için bunu yansıtmanız gerekir. İçiniz de kaldığı ve yansıtmadığınız zamanlar da bu aşağıladığınız insanlar için bir problem olmaz, sizin için olur çünkü; ya bunu dışarı yansıtacak birilerini kırıcaksınız ya da kendinizi vicdan azabıyla baş başa bırakacaksınız. Evet bu düşünceniz kötü olabilir hiç değilse sizin adınıza kötü olabilir bu gibi düşünceler genel olarak psikolojik takıntı durumunu doğura bilir ve bir gün kendinize bile bu gözle bakma ihtimali taşırsınız. Ve insanlar, özellikle erkekler estetik görünüşe önem verirler. Erkekler demiş olmamdaki sebep; daha düz mantık ve etkilenme ihtimalleri daha yüzeysel, nesnel yani estetiksel olur. Umarım kötü düşüncelerinizden kurtulur ve kendinizi daha iyi ve daha güzel hissedebileceğiniz düşünceler edinirsiniz. İyi günler dilerim...
Cevap
4Cevap
Herkes herkesin hakkında istediği gibi düşünebilir. Düşünce özgürlüğü var sonuçta...
Aynen öyle dış görünüş herşeydir...
Kendinin farkında olman da bir erdemdir yavrum
maalesef cok assagilik insanlar var oyle dusunmen normal
Yanlis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?