Selam ✨ Bu hayatta genelde kimlere teşekkür edersiniz ya da şükür diyelim. Mesela sevmediğiniz biri size iyilik yapsa yine de teşekkür eder misiniz

Selam ✨ Bu hayatta genelde kimlere teşekkür edersiniz ya da şükür diyelim. Mesela sevmediğiniz biri size iyilik yapsa yine de teşekkür eder misiniz

Bana kötülük yapmaya çalışanlara teşekkür ediyorum en çok, dönüşmem de onların büyük katkısı oldu, bana attıkları kazıklar için kendilerine teşekkür ederim, şayet onlar sayesinde olumlu manada dönüşüp, kendimi buldum. Onlar beni benden etmeye çalışırken, bana beni kazandırdılar. Dostlarım belki bana kıyamadı, bazı gerçekleri benden gizledi, beni kendimle yüzleştirmedi lakin düşman bana kendimle alakalı doğru soruları sordurdu, düşmanın bana olan tenkitleri karşısında kendime doğru sorular sordum, kendimdeki olumsuz özellikleri gördüm düşman sayesinde lakin düşmanlar gibi bakmadım kendime, onların pis gözüyle değil, şefkatle baktım kendime, çünkü ben kendimin düşmanı değilim ve bana düşmanlık yapanları da hayatımda tutmam, evime almam, hakkımı helal etmem.
Bu hayatta istemeden de olsa, şimdiki kendimi kazanmama vesile olan düşmanlarıma teşekkür ediyorum, onlar sayesinde kendimi buldum, hoş istemediler ya kendimle mutlu yaşamamı lakin ben bunu başardım.
Beni kullanmak isteyenler oldu, istedikleri şekle sokmak isteyenler, mutlu olmama tahammül edemeyenler, tüm sinirini benden çıkarmak isteyenler lakin ne oldu, bana yapmaya çalıştıkları tüm kötülükler ayaklarına dolandı ve ben kendimi onlardan kurtardım. Bir söz vardır; "bir musibet, bin nasihatten iyidir"diye, o musibet yılanlar bana iyi geldi kötü gelmek isterken.
Ben en çok planlayarak, bölerek, isteyerek bana kötülük yapmak isteyenlere teşekkür ederim, onlar sayesinde beni haketmeyen kişileri de hayatımdan attım, beni insanlara kötü lanse etmeye çalışanlara da tabii teşekkür ediyorum, böylelikle kimin beni hak edip, etmediğini gördüm, başkalarının sözlerine bakan kişi beni haketmiyor ve ben bunu beni düşürmeye çalışanlar sayesinde gördüm, bu sayede kolaylıkla insanları eledim, beni hakedenler kalbimde, beni haketmeyenleri ise kapının önüne koydum.
Ve ben en büyük teşekkürü istemeyerek de olsa bana mutluluğu yaşatan, aslında ne kadar güçlü olduğumu gösteren şeytan karakterli düşmanlara ediyorum
Nezaket kuralları gereği ne kadar kırgın olsam da sevmediğim bir insan olsa da teşekkür ederim.. Ailemden ben böyle öğrendim.. Kim olduğu önemli değil.. İnsanları seviyorum ya da sevmiyorum diye ayırt etmiyorum..
Çiçeğim 🌺 Sen gerçekten de güzel yetiştirilmiş ve çok naif ve kibar bir insansın ne mutlu sana ve sevenlerine
@r_engarenkyollar ay çok teşekkür ederim canım.. Ne yapsam ailemin halkını ödeyemem.. En değerli varlıklarım ailem.. 🥰
Rica ederim güzellik 🌺
Anneme babama ablama abime ve en yakın arkadaşıma.. her zaman yanımdalar ve destekçimler.
Sevmediğim birinden iyilik istemem fakat teşekkür etmek zor bişey değil nezaketen de olsa teşekkür edilir
Aileme, kendime ve beni seven, sevdiğim insanlara teşekkür ederim.. Ben nezaketi seven biriyim normalde ama karşımdaki de bunu hak etmeli.. Keyifli akşamlar..
Teşekkürler Barış :D ✨
Rica ederim abla :D ✨
Cevap
10Cevap
Bu hayatta maalesef kimseye canı gönülden kırgınlık olmaksızın teşekkür edemiyorum. Ben de mükemmel değildim ve kimse de bana karşı öyle değildi. Kırgınlıkları atabilen unutup yola devam edebilen biri değilim
İlk başta kendime, aileme ve baba değer veren herkese teşekkür ediyorum.
Mutlu olmam için bir şeyler yapan, beni düşünen ve bana iyi hissettiren herkese teşekkür ediyorum.
Teşekkür etmek için bence bir kişiyi sevmek gerekmiyor, sevmediğim biri bana iyilik yapsaydı ona da teşekkür ederdim.. 🙂
Anneme sanırım ne kadar hata yaparsam yapayım yanımda destek oluyor ama onu üzüyorum bu aralar
Güzelmiş 🥺
Hiç kimseye kendime bile niye bilyomusunz inanmazsınız ama bu gun fark etdım kı ben en büyük saygısızlığı kendime yapmısım bunun için önce özür dileyip sonra teşekkür edicem kabul ederse vücudum
teşekkürler
Hayatımı zehir eden beni nefreti öğten kardeşlerimi tecavüz eden ve beni kardeşlerimle tehdit eden babam olacak adama ve bunları bilen annem olacak kadınında sadece namusunu düşünen kadına teşekkürler 5 kızlarını da hayatı zehir edip elini kolunu sallaya sallaya vicdasıza teşekkürler
Yaşadığım iyi, kötü her anıma şükrederim. Her şeye deneyim olarak bakma ve her kötü düşündüğüm olayda iyi bir şey bulmak gibi çok sevdiğim bir özelliğim var. bazı insanlar o teşekkür haketmese bile ben ederim yoksa içim rahat etmez
Sevdiğim , değer verdiğim herkese teşekkür ediyorum.
Tabiki önce Allah'a sonra aileme herzaman şükrederim
Nezaketende olsa bu huyumdan gecemiyorum bana taş atana yine gül atmasamda atmış kadar oluyorum... aileme beni sevenlere teşekkür ediyorum
ben anneme teşekkür ediyorum o beni her halimle kabul edip seviyor ve bana değer verdiğini hissettiren tek kişi annemden başka kimsem yok
@meftun35 iyi ki tanışmışım ve her şey için teşekkür ederim 😇😊
Bana anneliği tattırdığı için en çok oğluma ve bana evlatlığı tattırdığı için en çok anneme♥️
hayatımdan kendileri bi yolunu bulup çıkan insanlara beni yormayanlara teşekkür ederim
Anneme babama ve evlatlarıma. İyi ki varsınız varlığınıza bin şükür
Güzel yüreklere 😊Aileme ve nicelerine. Hayat sınavında yanımda yer aldığınız için 😊🌹
En çok teşekkürü kendime ediyorum en çok ben hak ediyorum 😌
Hayatta bana öğretilerde bulundukları için sülaleme teşekkür ediyorum.
Bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Tabii ki de üzerimde emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsem az... Ama onların ismini tek tek yazmaktansa küçük bir deliliğimi paylaşayım: Bazı zamanlar yüksek bi tepeye çıkıp "teşekkürler hayat" diye bağırırım
sevdiğim kıza bana hayatımın en büyük acı dersini verdiği için teşekkür ediyorum.
Kendime asla pes etmedi ve mutlu günler görmek için çok çabaladı teşekkür ederim canım kendim seni çok seviyorum ❤
Etrafımdakilere katlandığım için kendime teşekkür ediyorum
Aileme teşekkür ederim
Teşekkürü hak eden herkese
Yaradana şükrederim iyiliği olana tesekkür ederim
Aileme ve kendime teşekkür ederim
Anneme beni doğurduğu için teşekkür ediyorum
Biricik anneme
Kendime anneme ve allaha teşkürler
Eski arkadaşlarıma ve bir kaç kişiye.
Anneme..
sadece kendime
Allah’a ve anneme 💝