Biraz düşünelim istedim.. hayatımın kırılma noktalarından birindeyim tam da şu an, kendime en çok ihtiyacım olduğu zamanda..
Peki ya siz?

Biraz düşünelim istedim.. hayatımın kırılma noktalarından birindeyim tam da şu an, kendime en çok ihtiyacım olduğu zamanda..
Peki ya siz?

Mental olarak en iyi olduğum dönemdeyim. Olaylara muhteşem derecede objektif ve akılcı yaklaşıyorum. Duygularımla karar vermeyi bırakalı 2 sene oluyor, her şey mükemmel 😊
Ben hayatın maalesef sonuna doğru geldim gibi hissediyorum yani yaşanacak bir şey çoktan kalmamış gibi. ve içimde sürekli kendimle konuşuyorum yani iç sesim ile düşünüyorum daha çok neler yapsam ya da neler yaparsam bu sorunlarım geçer diye bir yanımda diyor ki boş ver her şeyi zaten düzelmez. bu kararsızlık da zaman zaman beni ve benim ruhumu zorluyor ve yoruyor doğal olarak. ama yine de şimdilik bekliyorum neler olacak bilmiyorum çünkü.
Nedense hiç sonu olmayan bir umuda sahip gibisin. Negatif başlayan ama sonunda kapılar kapansa da, açık bir pencere olduğunu biliyor gibisin. Bu çok güzel bir özellik.
Teşekkür ederim, aslında istemeden umut ediyorum, yani içimden bir ses sürekli devam et diyor sonu ne olursa olsun
Böyle olmalı. Destekliyorum. Teşekkür ederim :)
Rica ederim 🍃
Hayatın kör kütük evresindeyim. Gözüm kimseyi görmüyor kimseyi duymuyor.
Hayatın öyle bir evrenindeyim ki bazen her şey çok hizli çok saçma geçiyor sonra bı bakıyorum ki sonuç kocaman bir sifir ama artık kafam almıyor oyuzden hastalarimin derdine merhem oldukça diyorumki benim yaşadıklarım evrenin onların yanında bir bardak su bile degil sonra bir silkilendim. ve evrenimi çok farklı yöne doğru çevirdim... şu an gayet güzel hersey
Cevap
15Cevap
Yol ayrımındayım diyebilirim. Bir yanım kal diyor. Diğer yanım ise git..
Tükenmişlik sendromu aşamasındayım ben hep iş yemek uyku başka bir şey yok hayatımda
Hayatı sorgulama evresindeyim, her şey boş geliyor şu sıra, benliğimi kaybetmiş vaziyetteyim
Orta demli modda kızlar seks isteyen yok mu yaw milli olalım bea
Gencligimin baharında 30lu yaslarimin en başındayım. Haftanın 6gunu 12 saat çalışarak Aylik 15-20bin TL civarina hayatimi satiyorum. Sence neresindeyim? banada yol göster bu yolun sonu karanliga gitmesin 😀😀
Hayallerime adım adım yaklaştığım dönemdeyim. Çok az kaldı.
Dertlerin sıkıntıların beni bunalttigi elimden bir şey gelmediği çabalarıma rağmen olmayan düzelmeyen durumlarin bir sürü kötü hissi bir arada yaşadığım bir evresindeyim Bunlar için dua ediyorum Rabbime bıraktım
Onu bunu boş ver de bu fotoğraf daki bayan sizmisiniz acaba
En saçma ve karanlık evresindeyim.
ayıldığım evresindeyim
Yeniden başladığım bir dönemde.
olgunluk evresi
Nasil hangi evre
He anladım ben umutsuzluğun içinden çıkmaya çalışıyorum o zaman
Yalnız ve kendi halindeyim
Yanlızlık
Sefalet
Dik dur eğilme gönlümüz seninle 😄
Yalnizlik