Yeni yıl ile birlikte hayatınızın hangi evresine girdiğinizi düşünüyorsunuz? Valla ben hayatımın artık ne olursa olsun evresine girdim gibi. Yapacaklarımdan pişman olmayacağım aklım daha fazlasını yapmakta olacak 😃Büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim.. 🦁
Psikolojim bozulsun diye akşamları TV izliyorum, çok bozulmasın diye de arada aynada kendime bakıyorum. . Bana uymayan bu düzene ayak uydurmak zorundayım bir şekilde ben bu yöntemi buldum. Yani şimdi hayatımın çakal olma evresindeyim diyebilirim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Son zamanlarda hiçbir şey zevk vermiyor. Sevdiğim her şey benim için anlamını yitirdi. Kahve tiryakisi ben kahve bile içesim yok. Yemeği bile zorla yiyorum. Alışveriş severdim hiçbir şeyi alasım yok. Buna karşın depresyonda olduğumu da düşünmüyorum. Neyim var bilmiyorum böyle Bi dönemden geçiyorum
Hani en dibe batarsın ya. Ama ne orada kalacak kadar nefesin, ne de yüzeye çıkacak kadar umudun olur. şu an tam olarak o evredeyim. Biliyorum tek bir düşünceyle her zamankinden daha da yükselebileceğimi. Ama o kadar yoruldum ki... İnsanın düşünmeye bile mi mecali kalmaz? ¢
Hiçbir evresine girmedim. Aynı devam ediyorum. Atanır da iş sahibi olursam biraz ekşınlı maceralı olabilir yoksa o da olmayacak. Hoş atanınca da Doğu Anadolunun köyden bozma bir şehrinde ne kadar ekşın olabilir ki.
Yakın zamana kadar kendimi hep hayatın bitişine yakın hissediyordum. Sanki artık yaşlanmışım; unumu elemiş, eleğimi asmışım gibi geliyordu. Hayatıma giren girdi, çıkan çıktı beni tanıyan böyle tanıdı artık geri dönüşü yok zannediyordum. Her ne kadar dilim aksini söylese de içimde gölge tarafımmış gibi bu düşünce varmış. Sonra aklıma henüz 23 yaşında olduğum ve hayatımın bulunduğu dönemden ilerisini düşünmediğim geldi. Hatta hatırlıyorum da ilk fark edişimde "Ben bazen kendimi yaşlanmış sanki 45'e gelmişim artık bazı şeyleri telafi edemezmişim gibi hissediyorum oysa ki henüz gencim" demiştim.
Konuyu biraz dağıttım sanki ama ben şu sıralar hem geliştiğimi hem de olgunlaştığımı hissediyorum. Tabii bu olgunlaşma düşüncesel anlamda.
Kendimi bulma evresindeyim. Kişiliğimin tamamıyla yerine oturduğu, kim olmaya karar verdiğim evredeyim. Çok zor yollardan geldim bugüne, yeri geldi pes ettim, yeri geldi ağladım ama sonunda hayatın bizi büyütme şeklinin acılar yaşatarak olduğunu öğrendim. Şimdi kimse için değil sadece kendim için yaşıyorum.
Ya dün çalıştığım yerde de bu konu açıldı. Herkes bir şok oldu 😂 Şaşkınlıktan yüzüme bakakaldılar. Ben minyon yaşını göstermeyen biriyim şaşkınlıklari biraz da bu yüzden.
Ben de onlara Bana iyi bakın hayatınızda bu kadar genç emekli bir daha göremezsiniz deyip şaşkınlıklari ile dalga geçtim.