Rüya içinde rüya uyanamama?

Ne zaman kayınvalidemin evine gelsem ve uyanıp tekrar uyusam hep rüya içinde rüya görüyorum her seferinde uyandım sanıyorum ama uyanmamış oluyorum hepsi korkunç oluyor sonsuz bir döngü ve asla uyanamayacağım gibi. En sonuncuda gece bir kabus gördüm. Sabah erken uyandım ve birkaç saat sonra tekrar uyudum rüyamda aynı yattığım yerde kalkıyorum ama bir şeyler farklı oluyor. Her seferinde bir değişiklik görüyorum. Oda değişik oluyor, diğerinde duvarı ilerde oluyor, yatak farklı oluyor, hava karanlık oluyor, pencereden dışarıyı gören yer farklı oluyor. Ama yattığım pozisyon falan hep aynı. Uyandım oda aynı, pozisyon aynı bu sefer gerçekten uyandım dedim kalktım arkamdan biri geldi eşim sandım sarılıyor ittiriyor beraber olmaya çalışıyor ama o olmadığını anladım hissettim korkarak uyandım arkamda sarılıyor yataktayız tıss tıss diye nefes alıyor arkamı döndüm ve arkam boş. kapıda biri var beyaz takım elbiseli yüz yüze gelince çığlık atıyorum sesim çıkmıyor yüzü bana dönük bir şekilde ağızı kocaman açılarak koşmaya başlıyor o koştukça koridor uzuyor ben bağırıyorum sesim çıkmıyor öylece bakakalıyorum uyanıyorum yine bir varlık var. En sonunda gerçekten uyandım korkudan titreyerek ve tüm tüylerim diken diken bir şekilde. Bunun nedeni ne veya yaşayan var mı? Bunu nasıl çözeceğim? Bu kaç oldu, kurtulamıyorum..
Rüya içinde rüya uyanamama?