Peki, siz bu durumu yaşadınız mı?🤔
Maalesef yaşadım 😾
Yaşamadım 😺
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Peki, siz bu durumu yaşadınız mı?🤔
Benim çok iyi tanıdığım özel biri olmadı ben insanları genel olarak çok iyi tanıdım çünkü insanların çoğu o kadar kötüler ki birbirlerinin aynısı gibi yani hiç şaşırtmıyorlar. bakıyorum çevreme hırsızlık yapan kötülük yapan yalan söyleyen o kadar çok kişi var ki bu zamanda gerçekten ne aile ne akraba ne arkadaş kimseye güven olmuyor. eğer iyi yetiştirdiyseniz bir tek kendi çocuğunuza güvenebilirsiniz ya da her şeyden çok sevdiğiniz eşinize. ama bunun dışında kimseye bence güven olmaz. çok iyi arkadaşlar olsa da insanın karşısına gerçek bir dost çıkması çok zor
Hem de çok sık. Bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama ben bir insanla tanışınca her konuda iyi düşünüyorum, kalbi çok güzelmiş ve iyi biriymiş gibi geliyor.
Bir söz geldi aklıma; "ben taşın nereden geleceğini bilirim ama yakıştıramam" ve her defasında da şaşırırım bu huyumu rafa kaldırsam iyi olacak gibi ~ ℳ
Hemde ne yaşamamak dibine kadar yaşadım hani en çok da derler ya güvenme başkasına deyip en çok da güvenilmez olan kendisinin olduğu anladığım an 😔
:((
teşekkür ederim hayatım
Cevap
2Cevap
Yooo kurdurmadı.
Yönlendirme yapmasaydın belki fikrim değişirdi
Kurdurmadı mı sana?
Bu yönlendirmedir.
Kurdurdu mu normal soru.
Yok hayır kurdurmadı.
O zehri aldım artık diğer türlü cevap veremem 😂
Asıl acı olan “herkesle bir tutma” diyenlerin aslında herkesten bir farkı olmadığını anlamak. Boşuna çırpındığını anlamak çok koyuyor adama
İddiamızdan vuruluyoruz.😊
Yaşadık onun da en güzelini yaşadık
En iyisi bu
En İyi Cevap