Söylenmek , hunharca bağırıp kendi kendimle tartışmak hiç susmadan , arada küfür ile sözleri süslemek ne manası var hiç... ama iyi hissettiriyor

Söylenmek , hunharca bağırıp kendi kendimle tartışmak hiç susmadan , arada küfür ile sözleri süslemek ne manası var hiç... ama iyi hissettiriyor
Ağlamak çok iyi geliyor bana. çünkü ağladığım zaman kendimi rahatlamış ve huzurlu hissediyorum kesinlikle. bazen de kahve içmek bana çok iyi geliyor. ya da oyun oynamak sosyal medyada takılmak da öyle. belki de anlamsız ama ben seviyorum
Bende bunu merak ederdim. Bir insan neden söylenir, yanındakilere hayatı zehir eder durmadan bağırıp kızar.. Şimdi anladım sayılır. Rahatlamak içinmiş. Hoş diğer insanların zihnini ve hayatını bu kara bulutlarla kaplamak ne kadar rahatlatır orası tartışılır.
Ben odama kapanırım, kulaklığa sarılır ağlarım. Ufacık bir şey de ağlamak ya çok dolduğumun göstergesi ya da kırılmaya yüz tutmuş tek bir darbe gerektiren cam gibi oluşumdan ~ ℳ
Cevap
7Cevap
Karalamak, bir kağıt alıp yalnızca kalemle onu karalamak. Simsiyah bir sayfa oluşuyor sonunda anlamsız bir çaba ama iyi geliyor
Ağlamak bana çok iyi geliyor.. bazı şeyleri aşamadığımda
Daha hiçbir şey yapmadım, ama hunharca bağırmak bana da anlamsız gelse de şu an iyi hissettirecek.
Son derece beyefendi şekilde konuşurken araya argo kelimeler sıkıştırmak.
Anlamsız yok ama iyi hissettiren var
Sana ne iyi hisetyşrşyorb
?
Soruyorum işte senin sorunu sana soruyorum
Niye kısıtkadın beni
😔😔
Kısıtlı değilsiniz
KS var 😃
Oturup saatlerce akvaryumdaki balıkları izlemek
Ağlamak 🤧
Oyun oynamak ve yüzmek
Ağlamak olabilir