Kişilik & Karakter Sizi iyi hissettiren bir şey dendiğinde aklınıza ne geliyor? aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biri, bir an, bi eşya, sahip olduğunuz bir şey, bi özelliğiniz, bi mekan? Bi kitap, bi müzik, bi film? Sizi iyi hissettiren bir şey dendiğinde aklınıza ne geliyor? Cevapla Film Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kendimle zaman geçirmek, iltifat almak, veya film izlemek 1 4 Yorumla aysslay +1 yıl Aaa seni bayadır görmüyordum 😛😛Hahahah müzik dinlemeyi eklemeyi unutmuş birileriiii Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Bunu zaten biliyorsun diye eklemedim 😝😝 Yorumla aysslay +1 yıl Başkaları da bilsin sizin zevkli yanlarınızı, mahrum bırakmayınız 😏😏😏😏 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Tabi ki 😌😌 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beni iyi hissettiren bir şey mesela sevdiğim değer verdiğim biriyle oturup sohbet etmek dertleşmek 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Bu gerçekten oldukça iyi hissettiriyor insanlar 💖 Yorumla
Ogzdr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ben mekan olarak cevap vermek isterim; orman ve ormandaki kuş civiltı sesleri 🧘♂️ 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Vay be bu çocuk işini biliyor!!! Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çocuklar, bebekler hayvanlar, doğa beni cok iyi hissettirir 1 0 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İzlediğim harika filmler geliyor 0 5 Yorumla aysslay +1 yıl İyiymiş Yorumla Orangutan4 +1 yıl Sen sordun biz de soralım senin aklına ne geliyor Yorumla aysslay +1 yıl Lunapark gahshshs Yorumla Orangutan4 +1 yıl O da güzel ha ne anılarım var lunaparkta bir gün kendimi sinemaya sonra lunaparka götürecem vakit olsun da bi Yorumla aysslay +1 yıl Akciğerlerim in hissettikleri:> Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Huzur dendiği zaman annem geliyor 0 6 Yorumla aysslay +1 yıl Oo, o daha iyiymiş 🥰🥰🥰🥰 Yorumla TayyarRA +1 yıl Teşekkürler 🙂 Yorumla aysslay +1 yıl Annemiz baş tacımızzzz Yorumla TayyarRA +1 yıl Yaşasaydı da baş tacım olmaya devam etseydi Yorumla aysslay +1 yıl Allah rahmet eylesin...💞 Yorumla TayyarRA +1 yıl Eyvallah Yorumla
Capkinnn07 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı. deniz kenarı dalga sesleri.. 0 2 Yorumla aysslay +1 yıl Okurken o huzuru buldum sizin için güzel bir dinlenme yöntemi olmalı Yorumla Capkinnn07 +1 yıl evet ama bazen de dalıp giderim uzaklara, yaşanmışlıklara... Yorumla
Tugceee__ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Enerji tutması 1 14 Yorumla aysslay +1 yıl Anıden gelen yüksek enerji mi Yorumla aysslay +1 yıl Ha anladım anladım şimdi ahahhaa Yorumla Tugceee__ +1 yıl 😂😂 Hayır mesela iki insanın anlaşması ya da kabullenmesi birbirini enerji olarak uyuşması yıllardır yalnızım ne dediğimi bende bilmiyordum Yorumla Tugceee__ +1 yıl Bilmiyorum olacaktı Yorumla Tugceee__ +1 yıl Yalnızım biliyor musun Yorumla aysslay +1 yıl İşte haa deyince onu anlamıştım hahahhaKesinlikle katılıyorum dediğiniz çok kıymetli bir şey neden yalnız hissediyorsun tuğçeciğimm Yorumla Tugceee__ +1 yıl Canım benim ne güzel konuşuyorsun sen öyle Yorumla Tugceee__ +1 yıl Bilmiyorum yalnızım Yorumla aysslay +1 yıl Teşekkür ederim size siz gibi oldum o kadar 💖💖💖Öyle hissederseniz öyle devam eder bubu çözmek lazım Yorumla Tugceee__ +1 yıl Bilmiyorum çözülmüyor şu an yalnızım gün içinde de Yorumla Tugceee__ +1 yıl Tek başıma ölüp gidecem o olacak Yorumla aysslay +1 yıl Böyle hissedip kendinizi hayata kapatırsanız o şekilde kendinizi soyutlarsınız hem sizin o kadar sevilesi yanlarınızı görmeyi hakedenler nolacak öyle Yorumla Tugceee__ +1 yıl Öyledir evet Yorumla aysslay +1 yıl Kendiniz olun hayatın güzelliklerini yaşayın buna kendinizi dahil edin siz de o güzelliklerden biri olarak kendinizi yaşayın her duyguyu tadın ama güzellerin ömrünü uzatın. Sağlıcakla kalın, kendinize iyi bakın💙 Yorumla
Xlost Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Uyumak 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Gerçeklerden kaçma yöntemi Yorumla
SarıTosbik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Çikilata 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Bayram da yaklaşıyor bol bol çikilata yersiniz ahhaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendimle zaman geçirmek, iltifat almak, veya film izlemek
Aaa seni bayadır görmüyordum 😛😛
Hahahah müzik dinlemeyi eklemeyi unutmuş birileriiii
Bunu zaten biliyorsun diye eklemedim 😝😝
Başkaları da bilsin sizin zevkli yanlarınızı, mahrum bırakmayınız 😏😏😏😏
Tabi ki 😌😌
Beni iyi hissettiren bir şey mesela sevdiğim değer verdiğim biriyle oturup sohbet etmek dertleşmek
Bu gerçekten oldukça iyi hissettiriyor insanlar 💖
Ben mekan olarak cevap vermek isterim; orman ve ormandaki kuş civiltı sesleri 🧘♂️
Vay be bu çocuk işini biliyor!!!
Çocuklar, bebekler hayvanlar, doğa
beni cok iyi hissettirir
İzlediğim harika filmler geliyor
İyiymiş
Sen sordun biz de soralım senin aklına ne geliyor
Lunapark gahshshs
O da güzel ha ne anılarım var lunaparkta bir gün kendimi sinemaya sonra lunaparka götürecem vakit olsun da bi
Akciğerlerim in hissettikleri:>
Huzur dendiği zaman annem geliyor
Oo, o daha iyiymiş 🥰🥰🥰🥰
Teşekkürler 🙂
Annemiz baş tacımızzzz
Yaşasaydı da baş tacım olmaya devam etseydi
Allah rahmet eylesin...💞
Eyvallah
deniz kenarı dalga sesleri..
Okurken o huzuru buldum sizin için güzel bir dinlenme yöntemi olmalı
evet ama bazen de dalıp giderim uzaklara, yaşanmışlıklara...
Enerji tutması
Anıden gelen yüksek enerji mi
Ha anladım anladım şimdi ahahhaa
😂😂 Hayır mesela iki insanın anlaşması ya da kabullenmesi birbirini enerji olarak uyuşması yıllardır yalnızım ne dediğimi bende bilmiyordum
Bilmiyorum olacaktı
Yalnızım biliyor musun
İşte haa deyince onu anlamıştım hahahha
Kesinlikle katılıyorum dediğiniz çok kıymetli bir şey neden yalnız hissediyorsun tuğçeciğimm
Canım benim ne güzel konuşuyorsun sen öyle
Bilmiyorum yalnızım
Teşekkür ederim size siz gibi oldum o kadar 💖💖💖
Öyle hissederseniz öyle devam eder bubu çözmek lazım
Bilmiyorum çözülmüyor şu an yalnızım gün içinde de
Tek başıma ölüp gidecem o olacak
Böyle hissedip kendinizi hayata kapatırsanız o şekilde kendinizi soyutlarsınız hem sizin o kadar sevilesi yanlarınızı görmeyi hakedenler nolacak öyle
Öyledir evet
Kendiniz olun hayatın güzelliklerini yaşayın buna kendinizi dahil edin siz de o güzelliklerden biri olarak kendinizi yaşayın her duyguyu tadın ama güzellerin ömrünü uzatın. Sağlıcakla kalın, kendinize iyi bakın💙
Kahve
Uyumak
Gerçeklerden kaçma yöntemi
Çikilata
Bayram da yaklaşıyor bol bol çikilata yersiniz ahhaha