Güncellemeler
+1 yıl
Ne mübarek adamım :D İç sıkıntımın sebebi 6. hissimin kuvvetli olmasıymış sevdiğim kız başka çocuk ile konuşuyormuş falan
Dönem dönem beni esir alan dönem dönem özgür bırakan iç sıkıntı geldi yine çattı. Nereden geliyor bu karanlıklar ne söndürüyor ışığımı güneşimi ne alıyor benden bilmiyorum bunu yaşayan vardır illa ki peki ya bu durumun çaresi nedir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende de var bu geçmiyor bir türlü. bazen geçiyor gibi oluyor sadece şunlar iyi gelebilir, İç sıkıntısıyla başa çıkmak için duygularınızı ifade etmek önemlidir. Bunun için günlük tutmak, sanatla uğraşmak, müzik dinlemek veya sevdiğiniz biriyle konuşmak gibi yöntemleri deneyebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek rahatlama sağlayabilir. İç sıkıntısının altında stres yatabilir. Stres yönetimi teknikleri, iç sıkıntısını hafifletmeye yardımcı olabilir. Bunlar arasında derin nefes alma, meditasyon, yoga, gevşeme teknikleri veya egzersiz yapma gibi aktiviteler bulunur. Zaman zaman kendinize zaman ayırarak iç sıkıntısını hafifletebilirsiniz. Sevdiğiniz aktivitelerle uğraşmak, hobilerinize zaman ayırmak, dinlenmek veya sakinleşmek için sessiz bir ortamda olmak rahatlama sağlayabilir.
Hiçbir sebep yokken gelen huzursuzluk ve iç sıkıntısı var. Bazen gelir hayatın içine eder. Sebebini bilmiyorum nasıl geçeceğinide
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!