Can sıkıntısı aslında kötü gözükse de bir yandan da iyidir. Kendinizi tanımanızı ve nelerin size iyi gelip gelmeyeceğini bu şekilde öğrenebilirsiniz.
- Sosyal Medyada Fenomen Olmaya Çalışın
Sosyal medyada fenomen olmak sanıldığı kadar kolay değil. İnsanların dikkatini çekebilecek içerikler üretmek çok zor bir şey. Önce kendinize bir içerik konusu belirleyin ve bu konu ile alakalı paylaşımlar yapmaya başlayın. Bu paylaşımları eğlenceli ve disiplinli bir şekilde yapmaya devam ettikçe hem takipçileriniz artacak hem de para kazanmaya başlayacaksınız. Can sıkıntınız da bitecektir. Can sıkıntısına iyi gelen şeyler arasında hep bunu öneririm. Ve gerçekten de işe yaradığını gördüm.
can sıkıntısına iyi gelenler
- Yeni Hobiler Edinin
Hoşunuza gidecek bir alanla uğraşmaya başlayın. Minyatür kursu, çinicilik, tenis kursu, dövüş kursu vs. hoşunuza gidecek bir etkinlik belirleyin ve ona başlayın. Can sıkıntısına iyi gelecek şeyler arasındadır kesinlikle. Merak ettiğiniz bir konu ile alakalı etkinlik olmasına dikkat edin ama. Yoksa can sıkıntınız ve stresiniz artabilir.
can sıkıntısına ne yapılır
- Daha Önce Gitmediğiniz Şehir/Ülkelere Seyahate Gidin
Yaşantılarını, kültürünü, yemeklerini, insanlarını, mimari yapılarını kısacası çok merak ettiğiniz yerler için bir liste hazırlayın. Ve seyahate çıkın. Gezmek bir insanın can sıkıntısını öldürmeye birebirdir. Canım sıkıntısına ne iyi gelir diye soracak olan varsa hemen bunu önerin. :)
can sikintisina ne iyi gelir
Umarım bu önerdiğim şeyler işine yarar ve can sıkıntısından kurtulursun. :)
sorun etme can sıkıntısı herkesın bır donem ıllakı canı sıkılıyor.takmayın sorun etme kendıne eger sureklı bı can sıkıntınız veya ara ara oluyorsa.bunun adı huzursuz bacak sendromudur.yanı bı cok ınsan bacaklarımın canı sıkılıyor dıe tarıf eder.ee buda can sıkıntısı olarak bas gosterır.sıze tavsıyem bır doktora gıderek huzursuz bacak sendromunuz varmı yokmu kontrol ettırmek.herkese keyıflı geceler huhhh
Yeteneklerini kullanarak fayda sağlayan bir amac içi çalış ,süslü ve kışkırtıcı bir cümle, ama gerçekten yapman gereken bu. Yeteneklerini keşfetmek, senin için faydayı tanımlamak, amacını bulmak ve çalışmak hep senin yapacağın şeyler. Matrix filminde Morpheus’un dediği gibi:
Ben aklını serbest bırakmaya çalışıyorum ama sana sadece kapıyı gösterebilirim. Kapıdan kendin geçmek zorundasın. :))
canım sıkılınca bak ben napıyom kulaklığımı takıorum ama kulaklığın kaliteli olucak müziği hissediceksin içine atıcan akustik parçalar örn. halil sezai , murat boz , fettahcan zaman nası geçtiğini anlamazsın hiç yapmadıysan bile bi kerede olsadene ama parçalar akustik olcam arkadaşım bak bu kadar yazdım boşa çıkarma emi ;)
Canım sıkılıyor diye üzülmek yerine bu sıkıntıyı çözmek için mücadele etmeliyiz.
Sevdiğin şeylere daha çok yönelt kendini, neleri yapmaktan keyif alıyorsun onları yapmaya çalış ve olumsuz düşünme bu hepmizin başına geliyor.
- Arkadaşlarınla ailenle vakit geçirmeyi dene onlarla sohbet etmek can sıkıntısına iyi gelecektir. - mutfakta sevdiğin bir yemek varsa onları yapmakla uğraşmalısın yeni yemekler yapmayı dene - kitap oku veya yürüyüş yap, doğada vakit geçir, film izle kendine uygun bulduğun şeyleri dene keşfet - Evde kendine doğal bakım yap, makyaj yap kendine zaman ayır iç sesini huzurunu dinle.
Şunu Düşünmeniz Yeterli Olabilir. 'Yüzü Kırışmış Bir İnsanda Tanıyabileceğiniz Tek Yer Gözleriniz Olduğu Zaman, Böyle Bir Soruyu Sormaya Kuvvetiniz Olmayabilir. Umarım Anlamışsınızdır. Dışarı Çık Cam Kır, Bir Cafede Hesap Ödemeden Kalk, Otobüs Durdur Ama Binme, Ayakkabı Giymeden Gez, Özgürce Bişiler Yap İşte Bu Dünyaya Birdaha Gelebileceğimiz Kanıtı Hiç Bir Yerde Yok. :)
Gusul abdestini herzaman tazele ! Ibadetini herzaman düzenli yap ! Bütün koruma dualarini systeme göre düzenli oku ! Ve düzenli Cörek-otu kullan ! Cörek-otu ölümden haric her derde deva ! Gecmis olsun ...
yapacak cok sey var aslında... yemek yapabilirs,n , film izleyebilirsin yada kendi kendini heyecanlandırabilirsin , yada Ks' de ne zamandan beri aklında olan sormaya korktugun soruları sorabilirsin :))
hayvana neden yazık olsun ki? git petshop tan parayla hayvan al demiyorum. bu kış vaktinde sokakta kalmış bir sürü yavru kedi köpek var gitsin birini sahiplenip baksın. saygılarımla...
Hayvana bakmak cok zordur. Herkes alamaz öyle, gercekten iyi bakabileceksen ve onun ihtiyaclarini karsilayabileceksen alacaksin. Öyle hadi eglenmek icin köpek alalim diye bir sey olmamali :-)) Yani sakin simdi siz üstünüze alinmayin, eger bakabilecekseniz laf yok ama iyi düsünün, sonucta oda bir can.
evet tabi ki bakabileceksen alacaksın. şimdi canım sıkılıyo aman alayım iki gün sonra atarım niyetiyle alınmamalı. çok büyük sorumluluk istiyo. yeri geliyo yatağa girip yatıyo valla:):):)
Ben uğradım bir ama oyorumları okurken can sıkıntım geçti. Ve sana önerim şudur ; Youtubeden bilmediğin şarkıları dinle eğer beğenirsen tablet, telefon vb. şeylerine yükle canın sıkılınca dinlersin. :) :) :)
En İyi Cevaplar