Kişilik & Karakter Can sıkıntısına ne iyi geliiir? birrkullaniciadi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Neler yapıyorsunuz 😶 Güncellemeler+1 yıl G. rizekali sapik erkekler üstünüze alinabilirsiniz xd Can sıkıntısına ne iyi geliiir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Luari Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Müzik dinleyip soruları cevaplıyorum ama acayip sıkılıyorum 1 5 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Bendeee Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Üzgünüm bir erkek için uyumam gereken saatleri harcayamam xd Yorumla Luari +1 yıl Aga be 😑 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Ogo boo Yorumla Luari +1 yıl Nfdnjsskala Yorumla
bussyboxxx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Su an çalışıyorum ama su an evde olsam dizi veya film izlerdim 0 7 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Öyle deyip hep yatıyorum ben dhdhs Yorumla bussyboxxx +1 yıl Konuşulacak çok konu var ama ilgini çeker mi bilmem Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Çekmez Yorumla bussyboxxx +1 yıl Başkasını bul derim o zaman üzgünün Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Ben de soruyu senin gibi boş tenekenin birini bulmak için sormuştum zaten sorry xhdhs Yorumla bussyboxxx +1 yıl Bu iyiydi ruh ikizimi buldum Yorumla bussyboxxx +1 yıl Bende Yorumla
Blue_Nightt Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Sohbet et. Şu lanet siteye de sırf can sıkıntısından giriyorum ha yoksa beş kuruş faydası yok 0 5 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Bende o yüzden giriyorum Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Sanırım 958. hesabım bu 😂 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Niye kapatıp aciyosunz Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Bilmem. İz bırakmamak için olabilir 🤔 Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Her açtığım hesapta farklı kişilikle geliyorum Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evt ya ne iyi gelir 😞 0 32 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Üzüm yemek 😔 Yorumla Derinhayel +1 yıl 😂🤣 üzüm var ama bana iyi gelmedi Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Bide suyunu için bence 😯 Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt dalga mı gexiyon git dalga denizde Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Ama olmadı ki benim repliğimi kullandın. Dalga mı geçiyorsun diyecektin. Bende dalga denizde olur diycektim. Senaryoda böyle yazıyordu. Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt defol 😡 Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Ama çok kırıcısın 😞😞 Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt sende Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Hey hemcinsimi rahat bırak 😔 Yorumla Derinhayel +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Hemcinsin hem de cins 😞 Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt sensin asıl Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Abi biraz espiri anlayışını geliştir bunlar nasıl cümleler jdjsbs Yorumla Derinhayel +1 yıl Ona mı diyon Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Burnum tıkalı nefes alamıyorum ondan Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Blue night a Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt ne alaka Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Kim kime ne diyo lannn Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt 🤣 dayanışma oldu şu an 🤣🤣😂 Yorumla Derinhayel +1 yıl İkiniz sana diyoruz kime dicez 😂🤣 Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Sıkıyosa teker teker gelin 👊🏻 Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt benim için fark etmez 💪 Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Senin darbelerin bana sinek ısırığı gibi helir 😎 Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt sen öyle zannet Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Gel kral çıkalım ringe. her şey serbest allah ne verdiyse 😎 Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt 💪senide yönetim eveallah Yorumla Blue_Nightt +1 yıl What didin gulüm? Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt ne diyon 🤨 Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Sen ne diyon biley anlamadım Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt sen ne diyon asıl ya Yorumla Blue_Nightt +1 yıl Havalar diyorum aşırı sıcak değil mi? Yorumla Derinhayel +1 yıl @Blue_Nightt bekle öyle diyon defol Yorumla
chnyldz266 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl sohbet edicek briine bakınıyorum sen pkei? 0 10 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Üzüm Yorumla chnyldz266 +1 yıl oohh afiyet olsun ben yemem ya sorma.:d Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Eski misin sitede Yorumla chnyldz266 +1 yıl sayılırım Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Hii doğrudur denk geldim sanki xdjd Yorumla chnyldz266 +1 yıl yine gelsene:D Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Sebep Yorumla chnyldz266 +1 yıl sohbet dedim ya :d Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Komik mi Yorumla chnyldz266 +1 yıl biraz cok mı ciddiyiz Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. mastürbasyon iyi geliyor 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Müzikaaa 0 1 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Hangisiaaa Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Film izlerim. 0 3 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Öneri var mii Yorumla ArzuRva +1 yıl Hugo Ender's game Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyku 0 2 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl İyi gecelerrrr Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Sana da Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kahve içmek bence 0 3 Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Bencede sütlü köpüklü 🤎 Yorumla picmisinenes +1 yıl Olurr ben de sade Yorumla birrkullaniciadi +1 yıl Olur xhsjs Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 769 cevap paylaştı. Oyun falan isde sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Müzik dinleyip soruları cevaplıyorum ama acayip sıkılıyorum
Bendeee
Üzgünüm bir erkek için uyumam gereken saatleri harcayamam xd
Aga be 😑
Ogo boo
Nfdnjsskala
Su an çalışıyorum ama su an evde olsam dizi veya film izlerdim
Öyle deyip hep yatıyorum ben dhdhs
Konuşulacak çok konu var ama ilgini çeker mi bilmem
Çekmez
Başkasını bul derim o zaman üzgünün
Ben de soruyu senin gibi boş tenekenin birini bulmak için sormuştum zaten sorry xhdhs
Bu iyiydi ruh ikizimi buldum
Bende
Sohbet et. Şu lanet siteye de sırf can sıkıntısından giriyorum ha yoksa beş kuruş faydası yok
Bende o yüzden giriyorum
Sanırım 958. hesabım bu 😂
Niye kapatıp aciyosunz
Bilmem. İz bırakmamak için olabilir 🤔
Her açtığım hesapta farklı kişilikle geliyorum
Evt ya ne iyi gelir 😞
Üzüm yemek 😔
😂🤣 üzüm var ama bana iyi gelmedi
Bide suyunu için bence 😯
@Blue_Nightt dalga mı gexiyon git dalga denizde
Ama olmadı ki benim repliğimi kullandın. Dalga mı geçiyorsun diyecektin. Bende dalga denizde olur diycektim. Senaryoda böyle yazıyordu.
@Blue_Nightt defol 😡
Ama çok kırıcısın 😞😞
@Blue_Nightt sende
Hey hemcinsimi rahat bırak 😔
Teşekkür ederim 🙂
Hemcinsin hem de cins 😞
@Blue_Nightt sensin asıl
Abi biraz espiri anlayışını geliştir bunlar nasıl cümleler jdjsbs
Ona mı diyon
Burnum tıkalı nefes alamıyorum ondan
Blue night a
@Blue_Nightt ne alaka
Kim kime ne diyo lannn
@Blue_Nightt 🤣 dayanışma oldu şu an 🤣🤣😂
İkiniz sana diyoruz kime dicez 😂🤣
Sıkıyosa teker teker gelin 👊🏻
@Blue_Nightt benim için fark etmez 💪
Senin darbelerin bana sinek ısırığı gibi helir 😎
@Blue_Nightt sen öyle zannet
Gel kral çıkalım ringe. her şey serbest allah ne verdiyse 😎
@Blue_Nightt 💪senide yönetim eveallah
What didin gulüm?
@Blue_Nightt ne diyon 🤨
Sen ne diyon biley anlamadım
@Blue_Nightt sen ne diyon asıl ya
Havalar diyorum aşırı sıcak değil mi?
@Blue_Nightt bekle öyle diyon defol
sohbet edicek briine bakınıyorum sen pkei?
Üzüm
oohh afiyet olsun ben yemem ya sorma.:d
Eski misin sitede
sayılırım
Hii doğrudur denk geldim sanki xdjd
yine gelsene:D
Sebep
sohbet dedim ya :d
Komik mi
biraz cok mı ciddiyiz
mastürbasyon iyi geliyor
Müzikaaa