Çok haklısınız Sa-ram bey
Çok haklısınız Sa-ram bey
Bence insan her zaman güçlü olmak zorundadır maalesef yani hayat bizi buna itiyor çünkü bir insan güçsüz olduğu zaman zaten herkes önüne gelen özellikle de o insanı ezmek istiyor bu da oldukça yanlış ve haksızlık. bu yüzden de insan güçlü olmasa bile güçlü görünmek zorunda
Dusmeyeceksin. Gidip bir yerlerde aglayacaksin, birine derdini anlatacaksın, belki bazı akşamlar içip sarhoş olup derdini tasanı atmaya çalışacaksın ama düşsen bile gostermeyeceksin. Ordan seni vurmaya çalışırlar. Veya bu yanını gerçekten iyi niyetini hissettigin insana açacaksın
güçsüz olmaktan korkmamalı insan bazı durumlarda , gücün tükenebilir vs vs bu zayıflık değildir
lâkin bir yerden sonra ruhen güçlü olmak zorundasın düştüysen kalkmak için elini birilerine uzatmak yerine yerden güç alıp kalkmalısın.
Güçlü olmak zorunda değiliz. İnsanız yeri geldiğinde zayıf düştüğümüz anlar olabilir. Kendimizi güçlü olmaya zorlamak psikolojimiz için yapılacak en büyük hatadır bence
Cevap
8Cevap
Tabii ki güçlü olmak zorundadır bu dünya zayıflar için fazlasıyla Zalim bir yer
Bı sorun yokmuş gibi davrandigim zaman kafam Deniz Derya oluyor adeta taşıyor düşünceler kafayı yiyorum onun yerine ağlayıp bağırıp çağırmak daha güzel kimden neyi saklamam lazım ki varsın güçsüz görsünler sanki İngiltere kraliçesimi üzüntümü görüp sevinen insanlar
Zorluklara göğüs germek icin güçlü olman gerek.
biraz sendelersek her an bir tepki ile karşılaşıyoruz zaman o zaman
Dışarıya karşı hep güçlü görünmek zorunda evet.
Değildir. Bazen ağlamak bağırıp çağırmak gerekir ve bu insanı zayıf yapmaz daha da kuvvetlendirir
Değildir. Bir robot olmadığımızı, insan olduğumuzu idrak edebilsinler artık
Güçlü olmadığı anlarda bile güçlü görünmek zorunda evet..
Ruh haline göre değişir bu zorunlulukla alakası yoktur
Asliinda hayır. Neysen öyle görünmek lazım ama bu hayatta güçlü durmazsan eziliyorsun.
bana gore; sadece sevgilimin yaninda guclu olmama gerek kalmiyor. onun haricinde hep guclu durmaliyim
Tek kaldığında, güvendiği insanın yaninda değil.
Başta her zaman sağlık ve maddiyat önemlidir
Sonra diğer şeyler
Güçlü olmazsaan üzülürsün
Hayat ve şartlar gereği evet
Güçlü kalmak zor hocam
Bu diziyi izleyeceğim ama ne zaman bilmiyorum
Hayır bazen güçsüz de olabiliriz ve bu normal
Hayır, bazen duygularını göstermekte gerekiyor.
Erkekler güçlü olmak zorundadır
En İyi Cevap