Selam ✨ Hayatta beklediğiniz şeyler olmadığı zaman ya da çok farklı olduğu zaman nasıl başa çıkıyorsunuz, yani sizi üzen hayal kırıklıklarını nasıl çözüyorsunuz.

Selam ✨ Hayatta beklediğiniz şeyler olmadığı zaman ya da çok farklı olduğu zaman nasıl başa çıkıyorsunuz, yani sizi üzen hayal kırıklıklarını nasıl çözüyorsunuz.

Hayattaki çoğu beklentisi boşa çıkmış biri olarak maalesef bunun dermanı bende değil 😅 beklentilerim boşa çıktığında zamana bırakıyorum zaten kendimi hep olumsuz olana hazır ettiğim için kırıklık ta çok az oluyor
Her beklentimizin gerçekleşmesini beklemek zaten yersiz ve saçma olur bence. İnsanın başına gelenleri ya da gelebilecekleri olgunlukla kabullenmesi gerekiyor. Aksi halde sürekli beklentiye kapılmak demek anı kaçırmak demektir. Kimsenin hayatı mükemmel ya da kusursuz olamaz. Bizim şikayet ettiğimiz bazı konular, bazı insanların hayali olabiliyor. Keyifli akşamlar..
Keyifli akşamlar.. abla ✨
🙃💫
Teşekkürler Barış :D ✨
Rica ederim abla :D ✨
Her beklediğimiz karşılık görse keşke... ama Yok öyle bir dünya maalesef.. bir süre tükeniyorum hayat enerjim düşüyor.. sonra hadi kalk diyorum kendine gel.. başla tekrar çünkü ben üzülüyorum diye dünya durmuyor ve bu kimsenin umurunda değil.. o zaman ayaklarımı sağlam basıp hadi diyorum kendime...
Boşa çıkacağını hissettiğim hiç bir beklentiye girmedim..
Yoldan dönmesini bildim..
Teşekkür ederim..💛🙏
Rica ederim abla 🌺🙏
Cevap
20Cevap
Eskiden üzülüyor kendimi yıpratıyordum. Artık beklenti içine girmiyorum olabilecekler ve oldurabileceklerime odaklanıyorum.
Kendime sarılıyorum yoluma devam ediyorum
İnişler ve çıkışlar her zaman var ama her imişte çöküş yaşarsak asla baş edemeyiz hayat ile, önümüze bakarak yaşananları yaşanması gerekiyordu yaşandı diyerek dağarcığımızda biriktirip gerektiğinde kullanmalıyız buna da tecrübe diyorum zira! arkaya bakarak koşamayacağımıza göre önümüze bakıp dikkati elden bırakmamalıyız

Ben beklenti içinde yaşamıyorum , sadece elimden geleni yapıyorum olursa olur olmazsada olmaz diyip hayatıma devam ediyorum. En hayırlısı olsunda gerisi önemli değil.
İlk başlarda yalnız kalıyorum kafamı dinliyorum bir süre odamdan çıkmam kimseyle bulusmam eğer gerçekten büyük bir şeyse. 1 hafta sonra da makyaj zarafet bir bakmışsın ortamlardayim deli gibi eğleniyorum bu şekilde baş ediyorum sonra her şey düzeliyor
Hayat öyle ya da böyle bir şekilde devam ediyor. Beklediğim bir şey olmadığı zaman artık önümdeki alternatifleri değerlendiriyorum
Geçiyorum oyuna adam tarıyorum 😄
:D
Selam Barış, az önce mesela baya boşa çıktığını fark ettim, ufak umutlarımdan geriye bir şey kalmadı. Şimdi duyguları bırakıp mantığa bakma zamanı.
Günaydın, Umarım her şey istediğin gibi olur.
Umarım, senin de 🌼
Ne denersem deneyeyim, en basit görevler olsa bile, her zaman başarısızlıkla sonuçlanır. Ne yazık ki, hayatımın birbiri ardına büyük pişmanlık olduğunu görüyorum. Yine de, bunca yıldan sonra, ne zaman vazgeçeceğimi hâlâ bilmiyorum. Sonuçlar hep aynı olduğunda denemeye devam etmek benim suçum mu? İşleri düzeltmek benim için imkansız mı? Vazgeçmeye çalışsam bile, yapabileceğimi sanmıyorum. Hayal kırıklığı karşısında boyun eğmek benim doğama uygun değil. Ben gerçekten bir aptalım.
Hicbirsey beklemiyorum sadece düştüğüm duruma üzülüyorum hiç daha önce böyle bir durumda kalmadım insanlara hayret ediyorum sadece insanlığa üzülüyorum neyse işimize gücümüze bakalım yapcak hicbirsey yok artık
O üzüntüyü o hayal kırıklığını yaşayarak atlatmak gerekiyor bence yok sayıp görmezden gelerek değil. Duygularını gecistirmeden yaşa sonrasında toparlanma daha kolay olur
Şu an bunun kriziyle savaşıyorum.. herşeyi değil ama hayatımda ilk defa bsyi bu kadar istemiştim ve negatif şekilde ilerliyor. Bunun verdiği umutsuzluğu anlatamam, kalbine sancilar saplanıyor :(
Çok büyük olmazsa olmaz gibi beklentilerim yok zaten. Öyle ufak tefek şeyler olur, onlar da kolaylıkla gerçekleşiyor.
Ufak çaplı bir hayal kırıklığı yaşayıp ve depresyona girip sonra hemen geri toparlanıyorum. En iyisi beklentisiz yaşamak diye düşünüyorum.
Olması için elimden geleni yaptıktan sonra hâlâ olmuyorsa bırakıyorum. Hatta bazen biraktiğin noktadan sonra oluyor. O zaman da hevesin kalmıyor
Bavuluma gururumu yalnızlığımı mantıgimi alıp gidiyorum Barış.. ağlayıp zirlayan duygularımı götürmuyorum. sizi sonra gelir alırım diyorum..
Hayaler boşa çıktı diye üzülmem neden istediğim gibi olmadı nerede yalnic oldu ona bakarım yeniden denerim hayalim gerçek olana kadar.
Her beklentim olmaz zaten o nedenle baktım olmuyor, farklı şeyler deniyorum.
Kahvemi yudumlarken müziğimi açıp yaralarımı sarıyorum☺️
Olmasa da olur diyebileceğim bir şey ise boşveriyorum
Hayatta bir beklentim yok. Beklenti yoksa hayal kırıklığı da yok.
Zaman kaybetmeden tekrar başlıyorum. Kimse beni beklemiyor
uyuyorum yani beni üzen bir şey olduğunda kitap okuyorum sonra bütün gün uyuyorum
Kendime yeni planlar üretiyorum. Daha realist oluyorum
İlk önce üzülüyorum sonra toparlıyorum devam ediyorum.
Tükenmişlik yaşıyorum bir süre. Sonra tekrar kaldığımız yerden devam
Beklentisiz olmaya özen gösteriyorum. Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı.
Herşeyin olmayacağı bilinciyle hayal kurmak kökten çözümdür
Önce bir güzel of çekiyorum. Sonra dinlenip yoluma bakıyorum Barış.😄
Seni tanıyorum dimi :D
Evet evet 😄
Neden gitmiştin ki instagram da olmayınca merak ettim çok :D
Her yeri sildim👀
Hmm anladım ☺️
Bende boş boş hayatıma devan ediyorum
Odamda gizlice ağlıyorum açıyorum bir şarkı sonra diyorum benden önemli hiç bişey yok ndndndmdm
Hayatı sorguluyorum swjkolefkjge
Bende sdfsd ama bir yerden sonra onu da bıraktım artık sorgulamıyorum çünkü alıştım
Beklentimi hep en altta tutarım o yüzden sorun olmaz pek
genelde bir şey beklemiyorum ne kadar beklentin varsa o kadar hayal kırıklığına uğrarsın
Beklentilerim boşa çıkmasın diye beklentiye bulunmuyorum
Hiç bir beklenti içinde olmadım ona göre plan yaptım her zaman
Üzülüyorum modum düşüyor hemen keyfim kaçıyor ama vardır bundada Bi hayır derim öyle kendime motive ediyorum
Yoğun alkol ve sagopa dinliyorum
Çok üzülüyorum sadece.
Salıyorum yani zamana bırakıyorum
Unutmaya çalışıyorum.
başka bir beklenti içerisine giriyorum : )
Vardır bundada bir hayır derim
Hayal kurmayarak...
Gelişine ve sade
Beklentim yok, hedefim var
isyan ediyorum
Yeniden sıfırdan başlıyorum.
Yeni beklenti icin gaza basıyorummmm🥳🥳🥳
Susuyorum içimde yaşıyorum.
Hiçbir şey yapmıyorum bir kahve koyup içiyorum
Hayatta hep önüme bakmaya çalıştım.
Allahın dediği olur diyip mücadeleye devam
Başka bir beklentiye giriyorum :D
Farklı bir hedefe yöneliyorum.
Hazmederek
Hiccc
Alıştık artık
İnsanlardan uzaklaşıyorum
Oturup kahve yapıp sigara yakıp ohhh diyorum..
Düşe kalka...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?