Herkesle samimi olan insanlar size sıcak mı gelir yoksa itici mi?

Herkesle samimi olan insanlar size sıcak mı gelir yoksa itici mi?
Samimiyetten zarar gelmez daha zararlı şeyler var bu hayatta :D onların listesini isterseniz sunayım efendiler. Kendini bi b’k sanan güya “mesafeli ve soğuk” insanlardan daha gerçekçi oldukları kesin. Samimiyeti nereye doğru çektiğimize dikkat edelim. Herkesin bundan anladığı da farklı.
Üzerine alınan ağlamasın 🙄
Misal sen :D seversin üzerine alınmayı.
Sizde alınmayın o zaman
Siz de derken? Ben burada tekim :D soruna da mı gelmeyeyim lan sjjs
Ben tekim benim arkamda kimse yok kimsenin vekaletliğini yapmıyorum🙄
Ben bunun aksini söylemedim zaten sen dedin “siz” diye. Yalnızım, yorumlarımı kendi hür irademle yazıyorum 😅 bu açıklamayı yapmak zorunda olduğuma inanamıyorum.
Ben senli konuşmuyorum artık siz diye hitap ediyorum tanıdığım insanlara değil tanımadığım insanlara nezaketten siz’li konuşuluyor biliyorsun dimi?
Biliyorsun değil “biliyorsunuz” o zaman. Yalnız bunu öğrendiğim iyi oldu. Haydi eyvallah
Herkesle samimi olan insanlar genellikle sıcak ve cana yakın olarak algılanır. İnsanlar genellikle samimi ve içten bir iletişimden hoşlanır ve böyle insanlarla etkileşimde bulunmaktan keyif alır. Samimi insanlar, başkalarına saygı gösterir, empati yapar, açık ve samimi bir iletişim kurarlar. Bu durum, başkalarının kendilerini daha rahat ve güvende hissetmelerine olanak tanır.
Aynı ben işte 😂😂
Günaydın; adı üstünde samimi; yani samimi davrandığına inandığım birine güvenemeyeceksem kime güveneceğim. Diğer türlü bir hayat insanı çokça yorar. Hayatımda böyle insanları lütuf olarak görüyorum. Güzel bir gün dilerim.
Cevap
23Cevap
Hayır bana sıcak ve samimi gelmiyorlar bende mesela herkese karşı nazik olmayı deniyorum ama bu samimi olmak için değil daha çok insan olarak bu davranışı yapıyorum ama bazıları var ki mesela yaranmak için çoğu kişiyle yalandan samimi oluyor bu bana komik geliyor oldukça :D
Samimi olmak başka bir olay, eşit mesafede durmak başka. Samimiyet kuramıyorum ben herkesle ve karşımdaki insanın da böyle olması önemli benim için. Zira buram buram cıvıklık akan bir insanla iletişim dahi kurmam. Keyifli günler..
Samimi ve içten olmak herzaman güzeldir ama bu mesafeyi koruyabilmek ondan daha önemlidir çok arkadaşı, çok sevgilisi sosyal medyada ya da burada çok kişiyi tskip etmesi bana göre bir çizgisinin , bir duruşunun olmadığını gösterir ben böyle kişileri herzaman kişiliksiz diye nitelebdirdigim için bu konuda da kırmızı çizgilerim olduğu için ona mesafeli davranırım takip etmem ya da hayatıma almam ben burada da bunu görüyorum bir kişi düşünün yüzlerce insan takip ediyor sorsan neden takip ettiğini de bilmez çünkü öyle bir vizyon arayışı yoktur ben bu tarz şeylere çok dikkat ederim kimi takip ediyor tskip ettigi insanlar kim iyi mi kötü mü kimlerle samimiyeti var vss çünkü bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler en ufak detayı bile anında yakalarım hemen uzaklaşırım
Şu bir gerçek ki çok laf çok insan çok şatafat ya da çok gösterişli ve maddi değeri yüksek hediyeler herzaman sahtelik barındırır oyuzden sakinliği ve sadeliği seviyorum az olsun öz olsun kafasındayım
Öyle insanların kanını içsem doymam..
Bazıları da var; ağzına etmelerine rağmen sırf ağzını sildi diye yelkenleri indirir.. Karaktersizlik meselesi.. 😄
Bana görüntü kirliliği gibi geliyor.. 😀
Jumbo boy insan onlar.. Herkesi içine alan.. 😅
Herkesle samimi olan insan tabiki de samimi gelmez.. Benim için her zaman önemli olan karekterdir.. Karaktersiz insanların hiç şansı yok.. Mümkünse lütfen yakınımda sağımda solumda hiç ama hiç olmasınlar.. 😄
İnsan anlaşamadığı kişiyle samimi olamaz zaten. burada ne niyetle samimi olduğu önemli. Şunla bunla çok konuşuyosun çok samimi oluyosun demekle olmuyor o işler.
Asla ama asla sevmem. Asla güvenmem. Duruşu bir hayat görüşü olan insan öyle herkesle istese de samimi olamaz. Maalesef ki çevremde hep böyle insanlar var kaynıyorlar resmen. Yalnızlık en temiz çözüm..
Soğumak için yeterli bir sebep…
Herkesle samimi olan insanlar bana sahte ve itici gelir, onlarla işim olmaz. Bana soğuk ve mesafeli insanlar çekici geliyor. Zamanla karşındaki insanı tanıdıkça onunla samimi olan insanlar yalaka olmayan, kaliteli insanlardır. Böyleleri de bizi bulmuyor işte sorun orada😄
Herkese iyi olmak başkadır herkesle samimi olmak başkadır örneğin yorumda herkese tatlı dil emoji olursun ama yorumdaki herkesi dm kuruma almazssn yani bu bir örnekti bunun gibi yılışık olmak iyicidir herkese aşko kuşko olmak iyicidir ama saygılı bir iletişim her zaman çekicidir..
İtici*olucakti iyici yazmış klavye
Kimse kusura bakmasın ama ben gerçekten itici buluyorum fazla gereksiz samimiyet laubalilik hiç hoş değil..
Yalnız neye dikkat ettim biliyormsun fazla samimiyeti sevmediğini söyleyip her sorunun altınada her her görüşte samimiyeti gereksiz ve alakasız uzattıkça uzatanı görüyorum ya 🙄😃 fazla tutarsız geldi bana bu düşünceler insan önce yaptıklarını bir gözden geçirip ondan sonra konuşur ama nerdeee 🤷🏻♀️
İtici geliyorlar. Seçicilik yok! kalite yok! herkesle vick vick bir insan işte... Benden uzak diğer herkese yakın olsunlar. Zaten öyle insanlara (kadın_erkek) hayatımda asla yer yok. Böyle tipler ayrıca şirret olurlar işine gelmeyince ilk işi çamur atmak, saldırmak olur çünkü evet sahtekarlar. Gerçek duygu ile yaklaşan insan seçici olur
Yüzeysel olarak çoğu kişiyle samimi olabilirsin. Hâl hatır sormak iki çene çalmak çoğu insan için kolay bence. Fakat asıl mesele bulunduğu kabın şeklini alıyorlar mı almıyorlar mı o önemli. Bir düşünce ters geldiğinde sesini çıkarmayan insanlar beni rahatsız ediyor aslında.
İnsanların farklı fikirlere saygı duyması kötü mü? Evet beğenmiyor, bana ters geliyor olabilir onun düşüncesi ama bunu da illa onu kırarak ya da kavga ederek göstermem gerekmez bazen de ara açılmasın diye de insan sineye çeker
Yanlış algılamışsınız. Fikrini söylemek kavga çıkarmak demek değildir. Karşılıklı konuşmalarda insanlar fikir beyan etmeli. Herhangi bir ortamda da belirli konularda hak edene hak ettiğini söylememek bana göre iki yüzlülüktür.
Öyle ama her doğru da her yerde söylenmiyor bu da bir gerçek. Kimi işinden oluyor kimi dostuyla arasını bozmak zorunda kalıyor. Bence de her denilene dinledim ve uydum denmemeli ve herkes iyi kötü fikrini beyan edebilmeli ama işte devamını da göze almak lazım :)
Ha birde "girdiği kabın şeklini almak" bazen uyumlu olmak için de kullanılır bence biz rüzgâr nereden eserse oraya göre yönünü dönen ya da bindiği kayığa göre kürek çeken diyelim :)
Dostumuz bizim söylediğimiz fikirlerin gerçekliğine tahammül edemeyip, aramızı bu sebeple bozduğunda bu hakiki dostluk olabilir mi?
Zaten girdiği kabın şeklini almak uyumluluk için kullanılır. Lâkin insanımız bunu iğnelemek amaçlı söyler. Bu zamana dek olumlu kullanıldığını görmedim.
Güzel Türkçemiz işte :) lastik gibi olabiliyor, kim nereye çekerse.
Dostluğun bozulması konusunda haklısınız ama size göre gerçek olan ona göre değildir, herkesin kendi gerçekleri oluyor maalesef. En basitinden siyasette 25 milyon oy almış bir adaya oy verenlere vatan haini diyebiliyorlar ve bunu da ciddi ciddi inanarak söylüyorlar. Şahsen bana böyle diyen birisiyle ben de dostluk hukukumu bitiririm ve o istediği kadar dostluğun bu mu desin. Özetle farklı fikirlere saygı göstermeliyiz ama bunu da abartmamak lazım diye düşünüyorum.
Dostluk hukukunu böyle söylemlerden dolayı bitirmek de bana göre değil. Dostluk bana göre bu değil. İnsanlar farklı fikirlerde olabilir lâkin birbirini kırmamak da önemli. Aman bana ne insanlar naparsa yapsın umurumda değiller
Herkesle samimi olanlar elbette samimiyetsiz gelir ama napsın milletin üzerine ki atlasın? Dozunu ayarlasın kafi 🙄
Çoğunlukla samimi olması aslında çevresindekilere göre de değişir ama herkesle olabilmesi çok zor. Kötü, zorba, gerici biriyle de samimiyet kurabiliyorsa o kişiyle de ben samimiyet kurmam.
Samimi olmak var samimi olmak var. Samimidir ama çizgileri vardır sıcak kanlıdır eyvallah.
Herkesle samimi olup arası iyi olan net yavş@ktır
Kullandığı üslup takındığı tavır vs önemli. Cıvık, kardeşim biriyse iticidir yok herkese karşı iyimser, güler yüzlü ve yardımsever ise samimidir
enerjisi yüksek olabilir , nazar değmesin bende 1o gündür partner sayımda duraksama var , pozitif , pozitif , pozitif hımmmmmmm.
Sıcak kanlı insanlarla samimi olabilirim ama egosu tavan yapmış insanlarla asla onların değeri bende köpekler kadar bile değil
Ne kadar samimi içten sevecen insan kaldı ki bırakın hayatımızın içine girsinler
ben genelde soğuk davranıyor muşum herkes öyle söyler
Kim herkes ya da nerde ki tavrı bunlar önemli detaylar
Herkesle sami. i olan me itoci helir ne sıcak gir
Birinin sıcak olması samimi olduğu anlamına gelmez
Samimi olan insanlar adliyelerde hastanelerden çıkamıyoruz işte samimi olmanın zararları 😑
İtici geliyor, herkesle samimi olmak için uğraş vermek saçma ve yorucu.
Aa herkesle samimi olabiliyor ne kadar sosyal biri gibi gelir.
Asosyal birine göre sosyal bi insan sahtekardır demek fazla önyargıdır.
bence de sahtekardır nasıl herkesle frekansın uyuyor ve anlaşıyorsun mesela
Çok doğru tespit benim felsefelerimden biri Herkesi mutlu edemezsin.
Herkesle gereksiz samimiyet kuran insanlardan haz etmiyorum..
Niye zararlı gelsin ki bu içten gelen bir şey. Zaten samimi değilse kendini belli eder.
Bazı insanlar gerçekten çok saf olabiliyo. Tamamen iyi niyetle karşı tarafa yaklaşıyo ve insanların sadece iyi yanlarını görmek istiyo. Bu yüzden de hemen hemen herkesle samimi olabiliyo.
Herkesle samimiyet değil de herkesle kolay iletişim kurma olayı bende de var itici değilim bencw
Neden itici ve sahtekar olsun ki belki de sıcak kanlı cana yakındır
Herkesle samimi olan kişi bana sicak tabikide değil samimiyetsiz cıvık ve itici gelir... işim hiç olmaz hatta🖐️
Yok ya öylemiymiş öyle çok insan tanıyorum da ben Samimi değilim onlarla sadece merhaba merhaba o kadar
Tavirlari onemli samimidir ama yanindan ayrilinca yuzunde bi mimik gorurum ozaman soğurm
İtici geliyor. 6 yıllık tek arkadaşımı bu yüzden hayatımdan çıkardım.
Her şeyin fazlası zarardır. Buna samimiyet de dahil olmak üzere
Yani saçma bir durum
Önune gelen ile o ilişkiyi kurucaksan o zaman samimi olmanın senin için bir önemimi kalır sonuçta senin için samimiyet her insan ile kurduğun bir ilişki artık
Herkese samimi olan bana soğuk kalsin bi zahmet
Herkesle iyi olunmaz.
Bana itici geliyor.
İtici geliyor. Herkesle samimi olunmaz.
İtici gelir, güven vermez öyle kişiler bana
itici geliyorlar
omurgaları yok gibi
Sahtekarmışım 😂
benimle olmasın mümkünatı varsa
Herkesle iyi geçinen, iyi oyuncudur ☝
Bana dengesizlik gibi geliyor
Herkesle samimi olan bana soğuk kalsın ya 😂