Normal insanlarda galaksileri yönetecek güç varken engelli kısıtlı imkanlarıyla normal insanları rezil etmesi nedir?

Normal insanlarda galaksileri yönetecek güç varken engelli kısıtlı imkanlarıyla normal insanları rezil etmesi nedir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Normal insanlardan daha başarılı olduklarını düşünmüyorum zaten aralarında bir kıyaslama yapılmasına doğru bulmuyorum ama normal insanlar bir başarı elde ettiği zaman çok fazla göz önünde bulundurulmuyor söylenmiyor veya 10 kişi başarı elde ediyorsa bunun sadece yarısı ya da birkaç tanesi söyleniliyor ama engelli insanların her başarısı söylendiği gibi her engelli insanın başarısı söyleniyor Yani aslında biraz dile getirme göze sokma mevzusu
Benim kızdığım nokta şu sağlıklı bedenleriyle aptal gibi yaşıyorlar sıradan bir hayat yaşıyorlar. Engelli olan aklıyla normal insanı geçiyor. Kendine kaliteli bir hayat yaşatıyor mesela ünlü olanlar gibi normal insan bedeni onda olsa kim bilir neler yapcak. Çoğu normal insan kendi yapabileceklerin farkında değil boşuna varlık olarak varlar ve ölüyorlar özelliklerini kullanmadan.
Daha azimli, kararlı ve sabırlı olmaları.