Kadınım, gene kadın olarak doğmak isterdim
Erkeğim, gene erkek olarak doğmak isterdim
Kadınım, erkek olarak doğmak isterdim
Erkeğim, kadın olarak doğmak isterdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yine kadın olurdum ama bu kadın olmamdan memnun olduğum anlamına gelmiyor öyle doğdum öyle oldum işte erkek olsaydım şu an yine erkek olarak gelmek isterdim derdim eğer karşı cins olarak gelmek isterdim diyenler varsa trans olanlara veya olmak isteyenlere sıcak bakarlar bence
Erkeğim, gene erkek olarak doğmak isterdim. ama bu kadın olmak kötü bir şey olduğu için değil tabi ki de. sadece ben erkeğim ve değişmem hiç bir zaman. erkek olarak gelirim yine.
Cevap
23Cevap
Bu fikri de projeyide tehlikeli ve saçma buluyırum. Cinsiyet değiştirme ameliyatını da izledim ve rezalet. Hiçbir zaman gerçekten cinsiyet değiştiremiyorsunuz. Saçmalamayın özünüze dönün
Evet cinsiyet değiştirme diye bir şey yok aslında sadece cinsel organları değistirmek için ameliyat var fakat insanın cinsiyetiyle ilgili genleri değişmez. sorum tamamen anket amaçlıdır yorumunuz için teşekkür ederim
Niye ilginizi çekti ki o ameliyat
zevk sinirlerin kaybolmuyor. Ayrıca senin dediğin ameliyat herhalde merdiven altı yerlerde yapılıyor. Gidip avrupada yaptıracaksın. Evet doğru benim Organım atıyorum erkeklik organı fakat ben kendimi kadın hissediyorsam erkekliği organ üzerinden biçemeyiz. Bu arada hormanlarla değişiyor genler. Haberiniz olsun dedim.
@wantutiri o süreç depişir yakında 😊
Artık böyle soruları sormasak imkanımız varya değiştirebiliriz çok istiyorsak cinsiyetimizi. Hep aynı sorular
Yo istesende değiştirmezsin cinsiyeti i cinsel organı nı degistirsende genlerini değistirmeezsin kız olarak doğduysan xx erkek olarak doğduysanda xy kromozomuna sahip olucaksın ve ameliyat olman Kromozomlarını değiştirmeyecek
Belki bir ihtimal erkek dogmak isterdim sırf görünüş ve güç için hoşuma gidiyor ama diğer şeyler icin erkeklerin işi zor kadın olmak en iyisi
Kadınım, yine kadın olarak gelmek isterdim. Cem YILMAZ'ın dediği gibi erkekler analog kadınlar dijital.
Erkeğim yine erkek olarak doğardım. Kadınları yöneten hipergami güdüsünün baskısını üzerimde istemezdim...
@Alpagu16 hep iğrençti daha da iğrençleşti ve iyice reziileşecek. ABD'deki gibi kendisini başka erkek için terkedip onla ilişkiye girdikten sonra kendisine dönen kadını kabul etmek zorunda kalan erkekleri gördük, görüyoruz daha da artacaklar... Sakın evlenmeyin... Evlendiyseniz karınızı alfa kadınlarla görüştürmeyin... Artık kadınlar erkekleri sağılıp atılacak inekler olarak görüyorlar... Sevmeyin sevilmeyin sağılmayın sömürülmeyin...
@Alpagu16 redpill erkekleri kadınların istediği forma sokup kaslı eğlenceli paralı şebeklere çevirme mentalitesidir. Birilerinin olmanı istediğin şeye dönüştüğün sürece özgür değilsindir. Black Pill herkesin seni etkisine almaya çalıştığının farkında olup kendini kendi etkinde tutabileceğin tek yerin yalnızlık olduğunu söyler. Bunu da bir düşün...
@Alpagu16 asla evlenme ama Andrew Tate dediğin adam b. k çukurunda yaşayıp her an karanlık örgütlerden birince infaz edilebilecek zevkü sefa düşkünü ortamcı şorolonun teki... Daha emin saha sakin daha olgun adımlarla ergenliği uzatmalı yaşayan bu zerzevattan çok daha iyi yerlere gelebilirsin. Hayat boyu başarılar...
Türkiye'de kadın olunmaz gercekten. O yüzden erkek olurdu tercihim
Kadın olmak isterdim askerlik yok dul maaşı babadan kalan emekli maaş vs
Eskiden kadın olmak isterdim sjsjdusijdjdjdd
Kadın olmak cok zor cidden erkek olmak isterdim
Kadın olmaktan mutluyum yine aynı olmak isterdim.
Hangisi denk gelirse kabulümdür. Ama kadın olsaydım çok orrspu olurdum yaa!!
Önümde zamazingo olmasını isterdim :) koşarken sallanan
Yine kadın olarak dünyaya gelmek isterdim ya.
Erkek olup gay olmak isterdim. Böylece erkekleri s*kerdim.
Erkeğim yartılırken bunu seçmişim ve seçimimden memnunum.
Erkeğim ve erkek olmaktan çok mutluyum.
Erkek olmaktan memnunum.
erkeğim gene erkek olmak isterdim
Çok şükür halimden memnunum
Erkeğim, gene erkek olarak doğmak isterdim
Cennet annelerin ayakları altındadır
kendimden memnunum
Kadınım kadın olarak doğmak isterdim
Kadınım yine kadın olarak doğmak isterdim.
Yine kadın olmak isterim 🥳🥳
Kadınım yine kadın olmak isterdim
Kadınım erkek olarak doğmak isterdim
kadınım, gene kadın olarak doğmak isterdim.
Kadın olarak doğmak isterdim yine
Erkek iyidir güzeldir :D
Kadın olmak isterdim ya hayat onlara güzel valla
Gelecek kaygısı yok mesela ya da çalışma derdi yok
Sjdbdksbsksvsjsvsksbjssshsvsh püskürdüm o sırada iyi iş bulamazsan da genede kasiyerde olsa işe gireceksin diyen ailem
Zengin Koca bulmak sizin elinizde ama çok zor değil, ayrıca toplum tarafından da çalışmanıza dair bir baskı yok üzerinizde, hatta genelde kadınlar çalışmasın isterler
Tam tersine artık ekonomi bozuk olduğu için kadınlarında çalısması isteniyor sen burada yaşamıyon heralde.
Zengin koca mı aynen knk zengin koca bul çalısma yan gel yat hayat mis (gözüken o ) birde o çalışmayıp zengin koca parası yiyen kadınların yanına gitte bak vakalım mutlularmı yoksa 150 tane boynuzlularmı , ayrıca. Zengin erkek o kadar çok fazla değil çok az var. ve kriterleri yüksek
Zengin erkekler çogu aldatır. zenginle sadakatli mutlu bir evlilik olmaz
Fakir erkek aldatmiyor sanki..
Benim kuzenlerimin hepsi ev hanımı çalışmıyorlar..
Valla kadın olmanın kıymetini bilmiyorsunuz, şöyle 1 ay erkek olmaya dayanamazsın da neyse
Kadın olarak doģmak isterdim.
Kadın olmak güzel
erkek
Böyle iyiyim ya🙂
Halimden memnunum
Erkek olarak doğmak güzel
... erkek olmak iyidir
Yine kadın olurdum
Halimden memnunum
Kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?