Kişilik & Karakter 3 ay Nerde dedikleriniz nerde? flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Nerde dedim yine...https://youtu.be/u2j3ve4MVPg Güncellemeler3 ay Çok güncel Nerde dedikleriniz nerde? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 36 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Gönlüm Hep Seni Arıyor Neredesin Sen diyorum🙄 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı. Nerede demiyorum kimseye çünkü benim için nerede diyeceğim biri bile olmadı 1 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 3 ay hakkaten nerdesin sen?😅😅 1 4 Yorumla flaneurx 3 ay Döndüm İstanbul a , eve son 5 dk 😎😎 Yorumla QueenOfSea 3 ay 😅😅😅 Yorumla flaneurx 3 ay Kahvemi de ictim 😂 Yorumla QueenOfSea 3 ay Ohhh yarasın😂😂 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Nerede dediğim kimse yok nerelerdeyseler orada kalabilirler:)) 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 56% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmadıkları için soruyoruz. Bulamıyoruz. Neredeler. 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Nerde dediklerim yok kim nerdeyse Allah yolunu açık etsin 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum nerdeler biliyorsan söyle 🙄 1 3 Yorumla flaneurx 3 ay Gecen gördüm yeni nickle gelmiş Yorumla İstanbul_bey 3 ay Nasıl bi nickti Yorumla flaneurx 3 ay Niye söyleyeyim Yorumla
enesdogu38 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 3 ay nerde dediklerim yok nerde dediğim var ve benden çok uzakta 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Bende bilmiyorum ahah 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum ki. Asıl ben nerdeyim? 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. Hepsi kendi seçtiği yerdeler. Yolları açık olsun. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kimisi mezarda, kimisi uzakta.. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet herkes kayıp 1 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. Ait olmak istedikleri yerde 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 37 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. harbien ya nerdesin sen 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 52 , eic 86% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Mezarda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gönlüm Hep Seni Arıyor Neredesin Sen diyorum🙄
Nerede demiyorum kimseye çünkü benim için nerede diyeceğim biri bile olmadı
hakkaten nerdesin sen?😅😅
Döndüm İstanbul a , eve son 5 dk 😎😎
😅😅😅
Kahvemi de ictim 😂
Ohhh yarasın😂😂
Nerede dediğim kimse yok nerelerdeyseler orada kalabilirler:))
Olmadıkları için soruyoruz. Bulamıyoruz. Neredeler.
Nerde dediklerim yok kim nerdeyse Allah yolunu açık etsin
Bilmiyorum nerdeler biliyorsan söyle 🙄
Gecen gördüm yeni nickle gelmiş
Nasıl bi nickti
Niye söyleyeyim
nerde dediklerim yok nerde dediğim var ve benden çok uzakta
Allah bana yeter
Bende bilmiyorum ahah
Hiç bilmiyorum ki. Asıl ben nerdeyim?
Hepsi kendi seçtiği yerdeler. Yolları açık olsun.
Kimisi mezarda, kimisi uzakta..
Evet herkes kayıp
Ait olmak istedikleri yerde
harbien ya nerdesin sen
Mezarda