Tatil & Seyahat Burası Alaçatınin neresi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Buradan böyle bir ev almak için hangi mahalleye falan bakmak gerek Burası Alaçatınin neresi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. pahalıdır orada evler 0 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl İnanılmaz pahalı orada evler cem yilmaz dalga geciyorya gerçekten öyle eski kilise yok papazın evi vs diye foyati 10 aktliyorlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok öyle değil ya oranın yerlilleri falan nerede yaşıyor ki Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Yerlileri çadırda yaşıyor oturan boğa onları topladı beyaz adam geldi heyseyi aldi Yorumla
Claudiooo Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Alaçatı zaten büyük biryer değil bütün sokakları böyle daha 2 hafta önce gittim tabii böyle gözükmüyor çünkü yaz degil turistlik oldugunde güzel olur 0 1 Yorumla Claudiooo 1 yıl Olduğunda* Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İnanmazsın ama oraya 200 metre uzaktayım şu an 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sahibindenden bakabilecegim adres versene orayla ilgili Yorumla
Cameronnbt0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Alaçatı'da hep İtalya havası alıyorum ben. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
pahalıdır orada evler
İnanılmaz pahalı orada evler cem yilmaz dalga geciyorya gerçekten öyle eski kilise yok papazın evi vs diye foyati 10 aktliyorlar
Yok öyle değil ya oranın yerlilleri falan nerede yaşıyor ki
Yerlileri çadırda yaşıyor oturan boğa onları topladı beyaz adam geldi heyseyi aldi
Alaçatı zaten büyük biryer değil bütün sokakları böyle daha 2 hafta önce gittim tabii böyle gözükmüyor çünkü yaz degil turistlik oldugunde güzel olur
Olduğunda*
İnanmazsın ama oraya 200 metre uzaktayım şu an
Sahibindenden bakabilecegim adres versene orayla ilgili
Alaçatı'da hep İtalya havası alıyorum ben.
Çok pahalıdır orada evler
Gül sokak
Bütün sokaklar böyle