Sevdikleriniz mi?
Sevmediğiniz insanlar mı?
Sevmediğiniz insanlar mı?
Sevdiklerim üzdü
Sevmediğim insanlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beni en çok sevdiğim değer verdiğim insanlar üzdü en son 15 yıldır tanıdığım liseden bir kız vardı kendisi evlendi boşandı bedensel engelli Ben de bedensel engelliyim yani çok güzel anlaşıyorduk benim ona karşı kıskançlıklarım hatta aynı tedavi merkezinde gittiğimiz sevmediğim bir fizyoterapist vardı adam çok rahat biriydi Yani onunla beni kıskandırma çabaları onunla fotoğraf paylaşması vesaire aramızda bir şey yok demek kendisine karşı ilgim vardı ondan dolayı kavga ettik ama çok şiddetli kavga ettik kız da haklıydı ondan sonra hayatımdan çıktı gitti gerçekten çok değer vermiştim Yani aslında hak ettim ama bu kadarını hak etmemiştim
Sevdikleri üzer insanı, çünkü beklemez. Hasar o yüzden büyük olur.
Cevap
11Cevap
Kimse üzemez hayat üzdü sadece
Birçok insan üzmüş olsa da aslında en çok beni üzen ailem!
Böyle dendi mi genelde hep demezler mi klasik ailen senin iyiliğin için kızıyor veya üzüyor diye 🙄
Bu öyle böyle bir durum değil. Herkesten uzaklaşarak tek kalmak, bir gün kısmet olursa kendi ailemi kurmak istiyorum.
Sevmediğim biri üzemez ki beni. haa pardon biri var ama onun adını söylemiyim hiç :D
İnsanı hep en yakını üzer
Kesinlikle akbabalar
Kahve ısmarladıklaeim
Sevdiklerimdir.
Kendi kendimi
Sevdiceğim
Sevdiğini sandıklarımız
Sevdiklerim
Kendim üzdüm kendimi
Sevmedikleri min yaptıkları beni niye üzsün ki
Mesela sevmediğin bir insan var seninle uğraşıyor sana inat sen üzül diye sevmediğin şeyler yapıyor olabilir, azıcık düşünseniz beni yormazsınız ya
Bunun için üzülmem saçma olur ama sinirlenirim.
İnsan üzülünce daha çok sinirlenir 🙄
Yok öyle bir şey
Ay tamam ya
allah
Tövbe Hâşâ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar