Selam, ✨ Derin bir kişiliğiniz var mı, mesela herkesin anlayamayacağı ya da keşfedemeyeceği biri misiniz, duygularını sürekli içiniz de mi yaşıyorsunuz.

Selam, ✨ Derin bir kişiliğiniz var mı, mesela herkesin anlayamayacağı ya da keşfedemeyeceği biri misiniz, duygularını sürekli içiniz de mi yaşıyorsunuz.

Şu an beni hiç kimse anlamıyor bu derin olduğum ya da olmadığım anlamına gelmez. Derinliğimin olduğu yerler zamanlar elbette var. Bu derinlik olay zaman karşımdaki kisiye göre değişkenlik gösteriyor sanırım. Fakat kolay anlaşılır ve netim her zaman ne isteyip ne istemediğimi cok iyi biliyorum.
Öyle, evet.
Rica ederim kankam günaydın 🌸
Genelde insanlar beni ilk başta tam çözemez zamanla anlarlar. Biraz arkadaşlarıma göre farklı bakış açım var 😅

😅
Adam ya @carlosroberto :D
Cevap
11Cevap
Evet, beni şu an için kimse gerçekten tanımıyor. Bilemiyorum , belki de çift karaterliliktir ama içimde çok farklıyım.
Görünürde sıradan gibi basit yaşayıp.. yüzeyde kalır.. ama duygularimi.. ruhumu derinlerde yüzdürmeyi severim..
Evet, anlamış gibi bazıları ama alakası yok. Kendi icim de farklıyım
Evet bazı karakter özelliklerim için bunu diyebilirim
Evet var, kolay biri gibi görünsemde zor ve anlaşılması güç huylarım vardır
Evet derin bir kişiliğim var diyebilirim ve herkesin anlayamayacağı biriyim
Derinmiyim bilmiyorum... suskunum sessizim Biraz
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana adios!😆 ne yapsan az.
Evet bir insanın bende kaybolacağı kadar derinim...
Yok be aga içim de bir dışım da bir ve bundan nefret ediyorum
Derin miyim bilmem ama ketumum, her seyi icime atarim
sonunda karşımızındakinin anlamaya çabaladığı kadar sığız.
Hayır genelde mal gibi dururum her kes beni anlar ben anlamıyorum sadece sorun bende
Ben sadece basit birisiyim.
Anlayabilen çıkmadı. Bekliyorum
Çok yansıtmayı sevmem.
öyle olduğumu düşünüyorum
Evet genelde içimde yaşarım
Yok derinler karanlık olur
Tanımlardım.
Hayır
Agamm ben çok derinim djdjd
Çok derin sjsj
öyle birisiyim
Şeffaf biriyim