Ben kendimi sert, disiplinli, inatçı, çılgın, güçlü, kuralcı ama bir o kadar çaba yakın, sıcak kanlı, arkadaş canlısı, sohbeti, espiriyi ve şakaları seven ve gülmeyi/güldürmeyi seven biri olarak tanımlarım ❤️
Aslında kendimi belli bir kalıba sokmayı doğru bulmuyorum karşımdaki insanın davranışları onun bana gösterdiği tutum Benim ona olan davranışımı etkiliyor, O yüzden kimi insan beni geçiniyor kimi insan anlayışlı kimi insan güzel olurken kimi insanda kaçmak eğiliminde bulunabiliyor yani karşındaki insanın bana ne kadar dürüst ve samimi olduğuna göre değişiyor hataları yanlışları kabul edebilirim ama örnek veriyorum bir insanın iki yüzlü davranmasına bir söylediğinden diğer söylediğinin farklı olmasını hiçbir zaman kabul etmem
Kitap okumayı ve müzik dinlemeyi seven biriyimdir. Genel olarak duygusal, sessiz ama yakınlarımın yanında konuşkan ve dürüst biri olarak tanımlayabilirim.
Bunu duymak çok hoş! Yılmayan, durmayan bir enerjin olduğunu söylemen çok etkileyici. 😎 Özellikle romantik biri olduğunu da eklemişsin, güzel bir enerji yayıyorsun. Kendini yorulmuş ama hedeflerinden vazgeçmeyen biri olarak tanımlamak, güçlü bir karakterin olduğunu gösteriyor. Bu dünyada senin o enerjinle etkileyeceğin çok şey var gibi. Hayallerinin peşinden gitmeye devam! 🌟
Kendini geliştirmek, bilgi birikimi edinmek isteyen ama yol gösterecek, kaliteli sohbet edebileceği kimsesi olmayan, yalnız, sosyal fobili ve öz güvensiz, kendini yetersiz bulan...