Kişilik & Karakter Siz insanlarla küser misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siz insanlara kusermisiniz ve bu çok uzun sürer mi? Küserim Küsmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz insanlarla küser misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dafne--__ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gerçekten değer verdiğiim insanlar kırınca küserim sadece. Ondada sinirim geçtiği gibi kendi kendime affederim. Tabi ne kadar iyi bir özellik bilemiycem:DD 1 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Maalesef ben küserim ve 6 7 ay sürmüşlüğü olur anneme babama üstelik arkadaşıma küstüm hala daha konusmuyorum kim bilir kaç yıl oldu 0 0 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Küserim ve bi dahada konuşmam ayağıma gelse zar zor bir şans daha ama ayni hatayı yapmani görürsem sonsuza dek çıkarıyorum çünkü soğuyorum 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Adı lazım değil derdi ben sana küstüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçekten değer verdiğiim insanlar kırınca küserim sadece. Ondada sinirim geçtiği gibi kendi kendime affederim. Tabi ne kadar iyi bir özellik bilemiycem:DD
Maalesef ben küserim ve 6 7 ay sürmüşlüğü olur anneme babama üstelik arkadaşıma küstüm hala daha konusmuyorum kim bilir kaç yıl oldu
Küserim ve bi dahada konuşmam ayağıma gelse zar zor bir şans daha ama ayni hatayı yapmani görürsem sonsuza dek çıkarıyorum çünkü soğuyorum
Adı lazım değil derdi ben sana küstüm
Küsmem ama uzaklaşırım