Kişilik & Karakter 3 ay Size Sohbette Yanıt vermeyen Birine Ne kadar sinirlenirsiniz? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kişiye göre değişirde herkes kopyalıyo benden🤣 (ironi amaçlı) Size Sohbette Yanıt vermeyen Birine Ne kadar sinirlenirsiniz? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 74,7b cevap paylaştı. Ben umursamam bile 0 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 3 ay Nasıl yani cevap vermedi diye sinirlenmelimiyiz? Yok yaaa olur mu öyle şey ben sinirlenmem 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 393 cevap paylaştı. Güven bitmistir demekki 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı. Sinirlenmem yazmayı veririm 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 39 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yazmayana yazmam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben umursamam bile
Nasıl yani cevap vermedi diye sinirlenmelimiyiz? Yok yaaa olur mu öyle şey ben sinirlenmem
Sohbet edemryecegim kişiye yazmam
Güven bitmistir demekki
Sinirlenmem yazmayı veririm
Hiç kafasına göre takılsın
Yazmayana yazmam.
Çokkk çok
Hayatını kaybeder
basarim engelei saygisisza