Hiperaktif, yerinde durmayan
Suskun
Evden çıkmayan
Eve girmeyen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiperaktif bir çocuktum. Dediğim dedikti. Bir şeye taktıysam illa o şey olacak falan filan 😄 bir yandan da çok duygusal, herkesi düşünen ve sevgiyle bağlanan bir tarafım da vardı çocukken
sabah 8 de yaş 5-6 bir kaçardım evden akşam karanlığında gelirdim saçlarımın dibinde otlar dikenler zıpkın otlar ağzım yüzüm kıp kırmızı dut lekesi yakalarım her tür meyve lekesi babaannem alırdı beni eline teknede (ağaçtan duş teknesi) resmen çamaşır gibi çitilerdi saçlarım uzun diplerine kadar resmen canımı alırdı
eeee ertesi sabha kaldığım yerden devam
Şimdiki çoğu çocuk bublardan mahrum yetişiyor.
Sokaktaki çocukluk bir başka güzeldi demi😍
@BubiiBubii hemde nasıl hala yaşamak isterdim ama şimdi benim bahçeye köyün çocukları dalamıyor azmanlar bahçede ama ben onları alıyorum ağaçlara çıkartıyorum doyasıya yesinler diye
Ben de isterdim valla😍
İyi yapıyorsun🤗
Akşam ezanında eve giren, yemek yiyip geri çıkan
hiperaktif
Cevap
30Cevap
Eve girmeyen ardadaşlarınla mahallede oyun oynayan bir çocuktum..
Yaramaz uslu :D yerine göre annemin sözünü dinlerdim ama genele bakarsak aktif ve yaramaz bir çocuktum.. :D Keyifli geceler..
Hiperaktif, yerinde durmayan
Siteyi ayağa kaldiran, afacan çocuklardik 😀Ama sevimliligim yaptigim yaramazliklara baskin ciktigi icin göze batan ben olmazdim 😀
Ilk kattaki Kadriye teyze derdi onun akrabasi misin
Bir de burayı karışmaya gelmişsin demek shjxj
Siyah önlüğümun beyaz yakası hep yaş olurdu.. okulda saçımı çekerdi çocuklar sürekli.. oturup tüm teneffüs boyunca hüngür hüngür ağlardım..
😊.
Sakin, uslu, söz dinleyen, düzenli, burnu havada dshjk
Yaramaz bir çocuktum, sahiden de küçükken yaram daha azdı
üffff bileklerimi kestim bu ne dram
Tatlı her istediği olan el üstünde tutulan bir çocuktum
Annem derki bi yere giderdik otur dediğim yerden kalkmaz ye demeden yemezdin.
Çanta gibiydin der 😄
Annemin oyuncağı gibiydim, o ne isterse onu yapardım. Örnek çocuktum ben.
Ultra mega yaramaz sürekli zıplayan, koşan, yerinde durmayan, gürültülü bi çocuktum.
Sessiz, sakin ve uslu bir çocuktum genel olarak ama bazen de çok yaramazlıklar yapardım 😂
Eve girmeyen gezmeye aşık bir çocuktum ben sonra ekonomi nedeniyle biraz da pandemi katkısıyla eve kapandık tabii ki. Alışkanlık oldu galiba eskisi kadar gezmiyorum.
Eve girmeyen bir çocuktum..😅
🙄 kendini tarif etme
Hiperaktif ve hareketli Haylaz yaramaz ama çok iyi bir çocuktum ama ders çalışmayı hiç sevmezdim
Eve girmeyen, mahallede arkadaşlarıyla oynayan ama içine kapanık bir çocuktum. Bir şeye bozulduğum an içime atıyordum.
Felfena biseydim , hiç yerimde durmazdim ajxj
Suskun içine kapanık misafir gelse bile abimle ikimiz başka odalara saklanırdık
Hiperaktif, yerinde durmayan ve suskun arasında gidip gelen.
Çok sakin, korkmaz, herşeyi kenardan izleyen ve kedilerle arkadaşlık eden..
Kendimle olan bir durumdan dolayı dalga konusu olmuştum birkeresinde , arkadaş ortamımdan da dışlanınca çareyi susup oturmakta ve sadece kitap okumakta buldum şu an halimden memnunum ama halen etkileri devam ediyor. Kahrolsun zorbalık diyprum.
Aileden dolayı sesizdim ailem öyle nasıl derler her seye izin veren biri deyil zaten dişsrya çıkmayda izin yoktu
Evden çıkmayan, uslu ve ötesi.
yerinde duramayan çocuktum milletin camına taş atıyordum çok şikayet gelirdi :D
Evden çıkmayan sakin bir çocuktum
Annem ve babam şuanki formumuzu sana borçluyuz derler gayet zayıf ve fitler😂 çok hareketliydim hiperaktiftim. Ama öyle yaramazlıklarım yktu. Sadece pek oturmazdım sürekli hareket halindeydim
Sessiz sakin bir çocuktum.
Aynen öyle
Çok meraklı , araştırmacı bir çocuktum.
Olabildiğince sakin uslu bir çocuktum şimdi öyle olduğum söylenemez Şimdi ise tam tersi diyebilirim
Kucukken aksama kadsr eve girmez disarda oyunlar oynardik 🤗
Çok tehlikeli bir çocuktum
Pinçin önde gideniydim 😂
Çocukluğumu yaşamadım, sıkıntılı geçti
İspiyoncu bir çocukmuşum😅😅
küçükken küçük bi çocuktum
Çok saf , durgun
Sakin suskun dum yaramazlik yapmazdim
Evden çıkmayan
Eğlenceli saf ve mutlu bi çocuktum
Evden çıkarılmayan maalesef
Abovv hiperaktif ne 🤣🤣
Çok yaramazdım
Sürekli sokak hayvanlarını kucaklayıp eve sokmaya çalışan bir çocuktum, çocukluk denilince aklıma hep bunlar gelir 😁😊
Sessiz, uslu, sakin ama kardeşini komuta eden. 😂
Çko usluydum çko
Hep dışarda arkadaşlarımla oyun oynardık
Suskun ve eve girmeyen bir çocuktum.
Hava kararana kadar eve girmezdik :D
Meraklı ~ ℳ
Sessiz, sakin, ciddi
hiperaktif sürekli dışarıda olan
Çekingen suskun
fazla yaramaz
Hiperaktif 😈
Çok hiperaktiftim