Selam, 💫 Sevdiğiniz insanlar yanlış bir karar verecek olsa onları uyarır ya da vaz geçirmeyi dener misiniz. ya da bir konu hakkında onları ikna etmekle uğraşır mısınız, yoksa kendi hallerine mi bırakırsınız

Selam, 💫 Sevdiğiniz insanlar yanlış bir karar verecek olsa onları uyarır ya da vaz geçirmeyi dener misiniz. ya da bir konu hakkında onları ikna etmekle uğraşır mısınız, yoksa kendi hallerine mi bırakırsınız

Sevdiğim bir insanın hata yaptığını düşünüyorsam konuşur uyarırım, eğer daha da çok sevdiğim insansa 😄 ikna etmeye de çalışırım çünkü o kişi benim için çok değerlidir ve hata yapmasını, üzülmesini istemem. Ben uyardıktan sonra da zaten kendi kararını verir.
Yakin bir kız arkadaşıma bile karışırım , inanılmaz ileri görüşlü bir insan oldugum icin😂 hoşlanmadığım onu uzecegini onceden hissettiğim erkek arkadaşından ayrılması icin, ya o ya ben demişligim var 😂Blöf yaptım tabi de nitekim üzdü de sonra ayrıldılar. Altıncı hissim felâket ya😂 Ben diyorsam çıkar genelde😂
Süper :D
Rica ederim ☺️
Sevdiğim insanların zarar görmesini istemem. Nasihat etmeyi de sevmem karışmayı da ama onların üzülmeleri daha kötü olduğu için konuşmayı denerim. Dil ucu ile o da etki etmezse bırakırım kendi haline
Tavsiyeler verebilirim karışmak değil de
Rica ederimm 💫
Cevap
10Cevap
Bence insanların düşmesi lazım. Yani yanlış karar vermemesi için uyandırmaya çalışırım saygı çerçevesinde ve gerektiği dozda. Ama yanlış yaparsa da canı yandığı için üzülürüm ama düşmeden büyüyemiyoruz daha güçlü olacağı için o süreçte yanında olurum
Konu hakkındaki fikrimi söyler geri çekilirim Artık ondan sonrası ona kalmış
Bu arada profilde güzel çıkmışsın abla :)
Yaa, teşekkür ederim
Çok karışmayı doğru bulmuyorum, bilgim dahilinde bir uyarı yapabilir başına bir şey gelmemesi için yardımcı olurum, şöyle yap, böyle yap, bunu söyle gibi konuşma tarzını hiç sevmem. Herkesin aklı var 👍
Ben hayatımda kimseye karışmam :D :D Sevdiğim birisini benimserse hani derim ki o seni hak etmiyor falan ama hayatta karışmam. Tek karıştığım insan sevgilim olurdu.
karışmam yaşı büyük ise tabi çünkü kendi düşüne bilir doğruyu yanlışı fakat küçük olana karışırdım hata yapmaması için
Sadece uyarımı yaparım beni dinlemezse keyfi bilir zaten hepsi sen haklıydın diyip geri dönüyor bir daha sözümden çıkmıyor.
Yanlış yapıyorsa Tabikide uyarırım yanlış yapmasını istemem. Sorun ney tam olarak özel değilse , daha net cevap vermek için
Evet başlarına kötü bir şey gelsin istemem. Söyleyeceğimi söylerim ama uygulamak onlara kalmış bir şey.
Denedim kötü olmasını istemedim hiç ama yanlış anlaşıldım 😔
Karışmam yanlış yapmasına engel olurum önüne gecerim
Onun iyi olması icin
Naçizane fikrimi paylaşırım o kadar , ileriye gitmem 🙏☕
Kesinlikle uğraşirm seviyorsam çaba harcarim ona bir zarar gelsin istemem
Abartmadan onları yanlış tercihlerden korumaya çalışırım
Artık insanları ikna etmeye uğraşmıyorum. Zamanı gelince herkes herkesi tanıyor barış
Uyarırım ama onun hayatı neticede kararları o verir.
Karismam kendi haline bırakırım
Ben arkadasimi dostumu kiskanirim ama belli etmem
Bu başıma geldi. Karışmak değilde uyarmıştım öyle yapma diyen
Diye*
Uyarır arkadaşlığımı yaparım ama yine kendi başının dikine giderse kendi tercihi
Yanlış olan kararı için uyarırırm ama üstelemem
Sadece yaparsa olacakları söylerim gerisi umrumda değil
Ben gerekeni söylerim secim onundur
Kendini bilen insanlara karışılmaz.
Yok yaw isteyen istediği gibi takılsın.
Evet, bunu yaparım
Ben kimseye karışmam sadece ailem hariç...
Yani uyarırım ama herkes özgür sonuçta😅
Karışırim onun iyiliği için
Tabii ki de uyarır, kendi fikrimi de belirtirdim.
Haddimi bilerek fikirler verebilirim.
Karışmam, herkesin kendi tercihi.
Hayır
Karisiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?