Ben, sevmediğime değil, sevdiğime takıyorum. rehberime lakabıyla kaydederim. farkettim ki ben sevince lakap takarmışım.. Ya siz, sevdiğiniz insanlara lakap takar mısınız?

#inci🤍
Ben, sevmediğime değil, sevdiğime takıyorum. rehberime lakabıyla kaydederim. farkettim ki ben sevince lakap takarmışım.. Ya siz, sevdiğiniz insanlara lakap takar mısınız?

#inci🤍
Bazen hoş gelen şeyler oluyor ama, genelde kullanmıyorum. Sadece o anlamı o kişiye yakıştırıyorum, güzel sözler söylemek çok harika, hem karşıdakine hem kendine çok iyi hissettiriyor. Mümkün olduğunca güzel güzel sözler söylemeye çalışıyorum etrafımdaki hoş kişilere. Lakaplar çok eğlenceli ama 😄
Ben sevdiklerime değil de sevmediklerime takıyorum ama hepsine tek bir lakap: lüzumsuz 😂😂😂
Enkaz diyen var 😂
Takarım ismini unuturum o derece 😂
İsmini unutmak yemin ederim aynısını ben yaşadım.. adını sorcam utandım jsksjsksis sosyal medyasına bakmiştim🤣
Kötü olay ya 🥹
Sorsan olmaz falan , isminin anlamını sormak lazım gelır o anlar. Tabi sosyal medya olayı yoksa
Cevap
14Cevap
evet maalesef takıyorum ya heskese bir şeyle sesleniyorum ve çoğunun kendi ismiyle alakası bile yok😂
ben de hep ismiyle alakalı oluyor 🤭
Hayır hiç sevmem ve bana takılmasını da sevmiyorum.
Acaba sseni rehbere nasıl kaydettiler
yaa tatlı ama 😂
Evet çok severim böyle tatlı tatlı lakaplar takmayı. Ama bazı insanlar kaldırmaz böyle şeyleri, sevmezler.
Uzun zamandan bu yana beraber olduğum insanların mevcutta bir lakabı oluyor zaten.
Olmayana takarım bazen.
Tam olarak sevdiklerime değil de bazen birine bakınca aklımda bir isim beliriyor. Direkt söylüyorum böyle desem olur mu diye
Genel olarak özel anlamlar taşıyan lakaplar olur, işin tuhafı karşımdaki kişi o lakabin ne kadar özel olduğunu bilemez ndj
Tabiki takarım, ama onlar bana takmıyor lakap takmaya bile değerli görmüyorlar muhtemelen.
Gerçekten de, güzel lakaplar içimden kopuyor. Takıyorum
Sevdiğime güzel lakaplar takarım ama sevmediğim kişilere de vardır halihazırda :))
Evet arkadaşlar imalathane açınca adını Patron yaptım birininki Başkan diğerlerinede isim kısaltması ya da amcaoğlu kral diyorum genelde
Kimseye lakap takmam , takılmasından da hoşlanmam
Evet 😌
onlara little lakaplar takarım 😂
Ahahhaha evet ama sevimli lakaplar
lakap takmam genel olarak
Evet. Çok hoşuma gidiyor lakap takmak.
Hayır yapmıyorum öyle şeyler.
Lakap takmayı da tabanı da sevmiyeeem
Hiç belli olmaz 🤷♀️
Hayır bunu asla yapmam
Ben pek lakap takmayı sevmem.
Ben kimseye lakap takmam