"Neden bu kadar ciddisin?" "İnanıyorum ki seni öldürmeyen her şey seni... daha garip yapar." "Gülümse, çünkü insanları kafa karıştırır. Gülümse, çünkü içinde seni öldüren şeyi açıklamaktan daha kolaydır." "Biraz anarşi getirin. Kurulan düzeni altüst edin ve her şey kaosa dönüşsün. Ben bir kaos ajanıyım." "Ben bir canavar değilim. Sadece eğrinin önündeyim." "Gerçekten bir planı olan biri gibi mi görünüyorum? Biliyor musun, ben arabaları kovalayan bir köpeğim. Birini yakalarsam ne yapacağımı bilmezdim!" "Delilik yerçekimi gibidir. Tek gereken bir küçük itmedir." "Ben bir canavar değilim. Sadece eğrinin önündeyim." "Bildiğin gibi, delilik yerçekimi gibidir... tek gereken bir küçük itmedir." "Görürsün, son anlarında insanlar gerçekte kim olduklarını sana gösterirler."
Kaç köprü geçeceğim, kaç şehrin ışıklarına süreceğim... Kaç ölüm atlatacağım... Ve bugün kaç yanlış yola gireceğim... 😂 Birazdan aksiyon dram komedi macera başlıyor.
@Catherinen Kolundaki yaralar efendim tutunurken oldu Olric ya yüreğindeki yaralar efendim tutulurken oldu Olric peki ya gözlerindeki suskunluk ne efendim hiç dokunma sus Olric
@Onuuuur123 -en tehlikeli kelime ne nedir olric? +Ama dır bana göre efendim -Neden olric? +Önceden söylenen her kelimeyi öldürür "Mesela seni seviyorum ama..."gibi.
Bağrımdaki yangın değil ki söndüreyim... Yara değil ki sarayım... Yırtık değil ki dikeyim... Kaya değil ki kaldırayım... Toz değil ki üfüreyim... Göğsümdeki “sanmak sancısı...” Ben derdimi kime nasıl anlatayım...🥀