Dışarı gezmesi gündüze göre gece daha çok keyif veriyor bana. Denizi seyretmek yine aynı şekilde gece çok daha güzel ve bir o kadar da ürkütücü. Gece içmek güzeldir mesela , film izlemek gece güzeldir, balkon sohbeti daha güzel geceleri. Oturup sohbet etmek geceleri daha keyifli. Uzanmak yine gece daha huzurlu ve keyiflidir. Sanırım ben çoğu şeyi gece yapmayı seviyorum.
Gece denizi izlemek daha keyifli, gece arabayla gezmek daha güzel, gece sohbet muhabbet ve atıştırmak mükemmel, gece ksrdeşimle plak dinlerken içip dertleşmek dünyalara bedeldi.
Bunun cevabı benim için sanırım müzik dinlemek ve oyun oynamak.. İkisine de gece karanlığında daha çok konsantre olabiliyorum ve bu da bunlardan aldığım keyfi ve zevki artırıyor..
En sevdiğim şey gece yarısından sonra ışıklandırılmış çevre yollardan geçmek hele yollarda hafif dalga var ise tırın esnerken verdiği mutluluk paha biçilemez.
Rusya’da çok iyi oluyor gece yolculukları, eski Sovyetlerin yapıları arasında ilerleme mükemmel bir his yaşamanızı tavsiye ederim insana ayrı bir huzur veriyor
Kendime ortam yapıp tek başıma rakı içmek. Bir de böyle boş yolda biri arabayı sürecek bende sağ ön koltukta oturup gece yolu izliycem ışıklar akıp gecicek yol bitmiycek.