Yeme & İçme Gece gece olsa da yesek dediğiniz bir şey var mı? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Pizza yaptım 👨🍳✅Pizza ustası değilim bu arada linç etmeyiniz 😀✅ Gece gece olsa da yesek dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Günlerdir pek bir şey yemiyorum, midem almıyor. Bugün babam kırılmasın diye azcık kestane yedim o kadar.O yüzden istediğim bir şey yok. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun hamburger pizza iyi gider 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Knk senle aynı eve çıkak mı? 😂Ben yurttayım aga geberiyoz açlıktan geceleri. 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Olur gel İstanbul'a 😀 Yorumla carsngirls +1 yıl Sen gel Konya'ya qnq. 😂 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tövbe 😀 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diyetteyiz haci ne yaptin. Canim döner cekti pizza degilde.. 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Siteden gideyim İstersen 😀 Yorumla Sciencelover +1 yıl Olsun iradem kuvvetleniyor :D Yorumla
birderuveyda Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 47% +1 yıl eline sağlık enfes görünüyor ama gece kilo almamak için yemiyoruz :) 0 0 Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gece gece yemem pek ama kaliteli bir kumpir fena olmaz 0 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl yaaa :D pizzayı görünce Donas cekti canım bol malzemoslu :D 0 0 Yorumla
samet_69 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bol acılı bir kokoreç ayran yanınada limonlu mide ne güzel olurdu 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Noodle istiyorum 😅😅 0 0 Yorumla
Bearcan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Harika eline sağlık. Kahvaltıda bile yiyebilirim. 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Aç değilim hiçbir şey 0 0 Yorumla
Birdemett Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 649 cevap paylaştı. Yok kahve yetiyor 0 0 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 355 cevap paylaştı. Lahmacun iyi olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Günlerdir pek bir şey yemiyorum, midem almıyor. Bugün babam kırılmasın diye azcık kestane yedim o kadar.
O yüzden istediğim bir şey yok.
Afiyet olsun hamburger pizza iyi gider
Knk senle aynı eve çıkak mı? 😂
Ben yurttayım aga geberiyoz açlıktan geceleri.
Olur gel İstanbul'a 😀
Sen gel Konya'ya qnq. 😂
Tövbe 😀
Diyetteyiz haci ne yaptin. Canim döner cekti pizza degilde..
Siteden gideyim
İstersen 😀
Olsun iradem kuvvetleniyor :D
eline sağlık enfes görünüyor ama gece kilo almamak için yemiyoruz :)
Gece gece yemem pek ama kaliteli bir kumpir fena olmaz
yaaa :D pizzayı görünce Donas cekti canım bol malzemoslu :D
Bol acılı bir kokoreç ayran yanınada limonlu mide ne güzel olurdu
Noodle istiyorum 😅😅
Ekmek yemeyi bırakıyorum
Harika eline sağlık. Kahvaltıda bile yiyebilirim.
Aç değilim hiçbir şey
Çiğköfteeeeeee
Yok kahve yetiyor
Sanırım hiç bis şey yok
Bir koli çikolata 🍫💗
Lehmecunnnn
Yokk
Lahmacun iyi olurdu
Kebap
Hamburger 😏