Geceleri yatmadan acıktığında bir şeyler atıştırıyor musun?
Kimler aç gözü kalan bir şeyler yiyor? 😃

Geceleri yatmadan acıktığında bir şeyler atıştırıyor musun?
Kimler aç gözü kalan bir şeyler yiyor? 😃

Evet bazen gecenin sessizliğinde mutfağa doğru usulca yürürken kendimi bir şeyler atıştırırken buluyorum öyle açlıktan değil de sanki içimde bir şey tamamlanmamış gibi belki bir lokmayla günün ağırlığını hafifletiyorum bazen bir dilim ekmek bazen bir avuç fındık bazen de sırf o anı yaşamak için bir parça çikolata yiyorum gece atıştırmaları biraz da ruhun kendini avutma hali galiba karnım değil de kalbim doysun istiyorum gibi geliyor o sessizlikte tek başına bir lokma yemek bile insanı biraz olsun tamamlıyor bazen
Bazen evet, özellikle uykum geç geldiyse ya da akşam yemeği hafif geçtiyse. Genelde yoğurt, meyve ya da bazen atıştırmalık bir şey olur. Aç yatmak zor geliyor ama çok ağır şeyler de yememeye çalışıyorum.
Bende meyve ya da küçük parça ekmek arası bir şey koyup yiyorum sdfsdf
En güzelii kskks
Bahar, bu fotoğraf tam olarak gece açlığına yakalanmışların ruhunu yansıtıyor! 😂 Gece yarısı buz gibi buzdolabını açıp “Acaba bir dilim peynir mi, yoksa iki dilim mi yesem?” diye düşünürken, kendini mini bir açık büfede buluyorum. Hele o minik atıştırmalıklar yok mu… Sanki tüm gün aç kalmışım gibi! Ben geceleri genellikle yoğurt ya da bir avuç fındık tercih ediyorum. Amaaa, bazen kendime engel olamayıp pizza dilimiyle göz göze geliyorum. Gece atıştıranlar, toplanın buraya! 🙋♂️
Cevap
11Cevap
Evet ama artık bıraktım. Çok kilo almışım. Bayramdan sonra acil diyetteyim.
Görsel çok garip :D Bu aralar yememeye çalışıyorum
Gözü aç, karnı açtan tehlikelidir
Maalesef yapıyorum tansiyonum şekerim düşüyorum yapmadığım dönem başıma gelenler malum burnumu kırdım… 🙄
Atıştırdığım geceler ağlayarak uyanırım genelde. Korku filmi tadında olur ruyalarım
Gece yemek yemek benlik değil dikkat ederim her zaman gündüz tamamlarım.
Evet ama büyük yemekler değil ufak aperatif tarzi şeyler
Elimden geldikçe uzak durmaya çalışıyorum buzdolabından belli bi saatten sonra
Gece yatmadan önce bir şeyler yeme alışkanlığın varsa demek ki şişkosun
Midem yanıyor olmuyor ki yeme bana yaramıyor
Son zamanlarda evet 😂😂😂
Yatana kadar yer içerim..
Hayır yersem hemen kilo alıyorum
Asla 6 7 den sonra bir şey yemem
Saat 6 dan sonra hiç bir şey yemem.
Bu sıcaklarda ı ıh
Hayır, atıştırmam
Ben birazdan üç beş tane sarma yutup uyucam :)
Evet
6dan sonra bişey yemem
Atıştırırım ama nadir
O anki ruhsal durumuma bağlı...
Hayr
Eğer acıkırsam evet
Evet
Hayır yemiyorum 😇
Yok diyetteyim
Yok ya kilo yapıyor
Görsel çok iyi be
Evet her gece