Piyanoya yeteneğim olmasa da uyku konusunda çok yetenekliyim. Bütün gün uyuyabilirim 😁😁

Piyanoya yeteneğim olmasa da uyku konusunda çok yetenekliyim. Bütün gün uyuyabilirim 😁😁
Yetenek sayılır mı bilmem ama birisiyle ayaküstü 2 dakika sohbet etsem onun nasıl bir insan olduğunu; karakterini ve kişiliğini çözebilirim. Ayrıca yalanı çok çabuk tespit eder ve çok ustaca yalan söyleyebilirim. Umursamaz ve vurdumduymaz davranma konusunda üstüme yoktur. Yeri geldiğinde aşırı soğukkanlı kalabiliyorum ve bu da birçok zorlu şartları başarmama olanak sağlıyor. Ayrıca iyi de rol yaparım. :D
Ben kendi çapımda bana göre eşsiz bir hayal gücüne sahibim. Tabii ki bu sadece hayal gücüyle sınırlı bir şey değil önemli olan bunu gerçek anlamda yazıya dökebilmek. İşte ben bunu çok iyi yapabildiğimi düşünüyorum. Yani kısacası yazarlık konusunda kendime fazlasıyla güveniyorum. Ayrıca hislerime ve içgüdülerime çok güveniyorum.
Sanırım yok :D ama beceriksiz de görmüyorum istediğim takdirde çoğu alan hakkında bilgi sahibi olabilir ve kendimi geliştirebilirim gibi
sadece Sanat enstrüman gibi şeyler olmaması yeterli :D
az çok biliyorum kafamı verirsem olur bir şeyler :D de yetenekli değilim hiçbir alanda herhalde
ya da keşfetmedik :D
Teşekkürleeer🍁
Cevap
12Cevap
İnsanları anlamak yani psikoloji olabilir bunun dışında bir yeteneğim olduğunu düşünmüyorum. ya da keşfetmedim daha.
İnsan ilişkileri konusunda yeteneğim olduğunu düşünüyorum.
Spor salonuna girince dışarıyı unutmak 😁😅.
Kara kalem portre çalışması yaparım, insanın yüzüne bakarak yüz analizi yapabiliyorum.
ben de uyuyan bir kadını gün boyu izleyebilirim 🤣🤣 bu da fena bir yetenek sayılmaz gibi geldi birden 🙈🙈
Yazı yazma konusunda iyiyim herhangi bir konuyla alakalı bilgim olduğu kadar birşeyler yazabilirim.
Evet bağlama çalmayı kendim öğrendim ama eğitim alamadım eğitim alsaydım şimdi müzisyen olabilirdim
Türkiye şarylarında ayakta durabilmek 😉😊
Spor, insanları iyi tanıma, müzik tabi ki.
Evet var 🙌 ama unuttum
Kreatif alanlarda iyi iş çıkarıyorum
Çoksel küfürler edebiliyorum
Cümleye girişinle ben ters köşe 😄
Yok.
Dil öğrenme
enstrüman çalma
Ses rengim güzel
Matematik
şu an yok
var futbol
Var..