Kendini yetenekli bulduğun alan veya alanlar neler?

Çizimlerim nasıl olmuş?

Yeteneğin doğuştan gelen bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı araba sürmek gibi.. Sürdükçe, denedikçe bir tık daha iyiye gidiyorsun. Merak ve ilgi de çok önemli etkenler tabiki. Küçüklükten beri en ilgi duyduğum ve en sevdiğim ders resim dersiydi. Elimden gelenin en iyisini yapmak isterdim. Bu huyum her konuda geçerli. Bir şey yapacaksam ya en iyi olmalı ya hiç.. Zaten benim öteki adım “ya hep ya hiç” İç mimarlık okurken Ya hep ya hiç mimar olacağım derdim. Hiç mimar oldum. Çoğu arkadaşlarımın rehberinde “hiç mimar” diye kayıtlıyım mesela.
Bu “her şey mükemmel olacak” takıntım belki de tipik bir Başak burcu olduğumdan olabilir. Her konuda EN İYİSİ OLMALI fikrim hiç değişmez. Bu yüzden;
1 Bir ürün sunarken görselliğe çok önem gösteririm. Bazen güzel olmayan ürünü bile öyle bir resmederim ki herkes waaw der ama aslında o kadar da waaw değildir mesela😂 Bu da benim 1. yeteneğim. Ben sadece ZEVKLİ bir insanım, çok titizim. Kompozisyonu ve düzenlemeleri harika yaparım. Fotoğraf dersi aldım ama ben o dersten önce zaten mükemmel çekim yapan biriydim.
2. Yeteneğim ise tabiki çok sevdiğim yemekler. Sevmediğim hiçbir şeyi yapmam. içli köfte yapan ben makarna tarifini asla aklımda tutamam, tutmak istemem. Kafamdan tutmak istemediğim her şeyi silebiliyorum. Çünkü sevmiyorum. Allah affetsin. Ama harika tavuk dünyası menüsü yaparım. Çünkü pesto sosa bayılıyorum.
3. Şarkı söylemek benim hayatımın bir parçası. Resim çizerken, yemek yaparken, temizlik yaparken hep hep hep söylerim. Çenem durmaz. Sesim beğenilir. Türküye çok yatkın sesim var ama ezbere çok türkü bilmem. Karaoke yapıyorum genelde evde. Lisede opera grubu kurmuştum. Müzik hocam da çok beğeniyordu ama geliştirecek imkan bulamadım.
4. Tatlı dilim ve mimiklerimle yaptırmayacağım şey yoktur. 🤪😂

Şimdi gelelim çizim showuma♥️
Güncellemeler
+1 yıl
...