Benim işim güvenlik görevlisi olduğundan dolayı nazik, kibar insanlara yardım etmeyi seven çabucak çözüm yolu bulan birisi olaraktan insan ilişkilerinde yetenekli görüyorum ya siz hangi konular veya alanlarda yetenekli buluyorsunuz kendinizi?
Ben kendimi iletişim ve psikolojik alanda yetenekli buluyorum. Elbette okulunu okumuş birisi kadar değil. Hem zaten eğitimini almadan o denli yetenekli olamam da. Fakat kendimi bu alana yatkın görüyorum diyebilirim.
Futbol da elimizden tutan olmadı geçen sene 6 yer istiyordu bunlardan biri de Antalya altyapısı ama olmadı. ön çapraz bağım koptu ona rağmen tuttum ipin ucunu ama daha fazlası olamadı birde matematik öbür yeteneğim şu an 2. sınıf matematik bölümü öğrencisiyim. topçu olamadık hedef doçent
Hiç^bir yetenegim yok :D yeteneksiz gelmisim ben bu dunyaya. Ama ben de bu kadin gibi disarida doga fotograflari cizmeyi severim ne kadar basarili olamasam da :D
Evet son anda fark ettim ama gönder tuşuna bastığım için açamadım :D :D teşekkürler knk diğerini seçsen onu yapacaktım aslında sen karar verdin gibi oldu sdfsdf
Hayalimde ormanda ağaçtan bir evim var benim biliyo musun.. giderim oraya.. küçücük yuvarlak cam penceresinden ormanı izlerim.. kışın karın yağışını. baharda rengin her tonundaki ağaçları.. sobami kurarim.. üzerinde semaverim.. çayımi yudumlarim.. sonra kızaran kestanelerim.. üst katında yatağımın üzerinde küçük kareden bir cam bölme var.. ordan yıldızları izleyerek uyyakalirim.. sonra uyanırım. Küçücük hayalimden kocaman bir dünyaya. hayal kurmak güzel şey..