Mesela ben taklit etme, masaj yapma, manipüle etme (ne yazık ki) yalan söyleme (ne yazık ki) ve insan hakkını vs. savunmak konusunda iyiyim
2 ay
Mesela ben taklit etme, masaj yapma, manipüle etme (ne yazık ki) yalan söyleme (ne yazık ki) ve insan hakkını vs. savunmak konusunda iyiyim
El işlerinde iyiyim ben. Ellerimi ve parmaklarımı çok iyi kullanırım. Zaten mesleğim de el ve göz koordinasyonu üzerine bir meslek ve ince işçiliği çok severim. Çok ince hesaplamalar yapar mükemmele yakın iş çıkartırım
Çok iyimiş ben daha makasla düzgün kapıt kesemem hhahaha
Ben ameliyathane hemşiresiyim ve bunun dışında medikal estetik işlemleri de yapıyorum ayrıca hobi olarak ta resim çiziyorum. Her şeyi el yeteneğime borçluyum
Çok iyimiş ellerine sağlık olsun bi önür
Teşekkürler 🫶🏽
Buz pistinde cok iyiyim zevkime göre istediğim tişörtü sweeti kumaşı alip kesip dikiyorum
Buz paneti bende öğrenmek istiyorum çok hoş bi spoe
Hmmm
Masaj yapmak ile alakalı herhangi bir eğitim almadım ancak elimin şifalı olduğunu söylüyor masaj yaptığım herkes elim bu konuda elverişli
Yalan söyleme konusunda yüzyüzeysek ve bişeyi inkar etme gerekiyorsa onu yaptığımı kanıtlayamazsın öyle yalanda iyiyim
He o anlamda dedin yani niveanın yüz-el-vücut için olan bi kremi var o masaj yaparken iyi oluyo
Genç dostum sen kendini fark etmişsin bu çok kıymetli 🌿 İnsan kendindeki hem güçlü hem gölge yönleri görebiliyorsa gelişim başlamış demektir. Taklit yeteneği ve insan haklarını savunma tarafın harika çünkü empati gücünü gösterir 👏 Manipülasyon ve yalan ise aslında güçlü ikna kapasitenin yanlış yönü olabilir. O enerjiyi dürüst bir liderliğe çevirsen neler olur düşün 💫 Unutma karakterini inşa etmek kariyerinden daha değerlidir.
Cevap
9Cevap
Her insanla 5 dakikada sohbete girip baglayabilirim, insanlari etkileyebilirim, insanlarin guvenini kazanabilirim
Ooo bu baya iyimiş
Tesekkurlerrr
Ben sevdim bu arkadaşın özellikleri gizli değilken denk gelirsek anlatırım bende
bunların hepsine kanma konusunda çok iyiyim
Ben de yeme yapma , masaj yapma, resim yapma
Matematik spor kendi hakkımı savunma
Eminmisin yarışma yapalim
Rakipsiz bir looserim
Deme öyle beee
Öyleyim 😂
Beni etsen
Masaj kaç para
Hiç paralı yapmadım ortaokulda İngilizce öğretmenim vardı ona yapmıştım bi tek bide ailede fıtığı olanlar
Bana da yapabilir misin çok ihtiyacım var
Üzgünüm olmaz
Neden 2k veririm 1 saatine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar