Bayıldım.
Sizin için yetenek nedir? Yetenekli insanları görünce mutlu oluyorum. Sokak sanatçıları, dansçılar, heykeltıraşlar, aşcılar, sıhhı tesisatçılar...
Bayıldım.
Sizin için yetenek nedir? Yetenekli insanları görünce mutlu oluyorum. Sokak sanatçıları, dansçılar, heykeltıraşlar, aşcılar, sıhhı tesisatçılar...
Bu ve buna benzer çok video görüyorum. Yaradılışları dansa elverişli hepsi yetenekli bu insanların sanki.
Benim yetenekleri şimdi saymaya başlasam akşam olur hangi birini söyleyeyim? Bayıltıcı lezzetteki pasta ve tatlı yapma yeteneğimi mi anlatayım, doğaçlama aryalarımdan mı? Muhalif eleştiri becerimden mi? Dokunduğum her şeye güzellik katışımı da göz ardı etmeyim. Sihirli gibiyim adeta ayrıca arada düşünce okumak gibi doğaüstü yeteneklerim de mevcut. Neyse bu kadar yeter nazar falan değer de çatlatırlar mazallah 😂😂😂
Sen insan değilsin ahaha
😎
:)
Yetenek doğuştan veya sonradan kazanılan bir maharettir. Tasarım konularında, spor ve niceleri konusunda yeteneğim var ama övülmek istemediğim için bunlar yeterli 😊
Niceleri kısmı anlatıyor :)
Teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim :)
Eig için Teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim.. :)
De nada 😊
Buenas noches :)
Buanes noches mi Amigo 😊
Bendeki dil beni buradan sonrasına götürmez :) Günaydın arkadaşım.
İyi geceler arkadaşım demek istemiştim 😊
Ben onu anladım ama cevap olarak yetemedim :)
Doğrudur 😊
Onayladı :)
Kurdele üzerine aksesuar süslemelerinde ve mutfakta gayet yetenekliyim..
Ben teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Öyle özel güçlerim yok.. Sağ ve sol el, kol, ayak, bacak senkronizasyonum aynıdır.. İkisi de aynı kalitede organize olabiliyorlar hemen her konuda..
Yaparız bi moonwalk 💃 shjs 😅
Çap dönüşlerinde sorun olmasın, malum ağırlık merkezi değişiyor ahaha
Ha ha ha yine çok komiğizzz
Isınıyorum
😅 yeteneklerimi kıskanma ya
Kıskanmadım, yarım tur bile dönmene müsaade etmez fiziğin :)
Kim demişşş 😒
Ben ve doğa ana :)
Ah bu önyargılar 😃
Hiiiç önyargılı değilim, ama sana çok yakışıyor :)
Ben önyargılı mıyım? Yanılıyorsun..
Belki de.
🙄
ahahahaha
😒 nerde gülecektim tam olarak
Senin gülmeni işaret etmek hadsizlik olur, ben kendimden mesulum :)
Neyse gidip moonwalk yapacam keyfim yerine gelsin 😏
Dikkat et :P
En fazla başıma ne gelebilir neee
Son durak filmini izledin mi
Hangisini ama? 1,2,3…
Hiç fark etmez, sen dans et ahahah
Allah’ın cezası mısın nesin :D
ağırlığına dayanamayan topuklardan biri kırılır aniden ve sen masanın kösesine başını çarpıp yere yığılırken masanın üzerindeki elmas kesim büyük vazo tam da ucuz yırttım dediğin anda
Sen bir daha o tür filmler izleme topukluyla mı moonwalk yapılıyor? Ağırlığın derken ayrıca? 😒
Düz ayakkabıyla ama, sen süksenden vazgeçmeyip topuklu giyersin. Bildiğin ağırlık, kütlesel olarak :)
Hakkımda ne kadar çok yanılıyorsun sen öyle ya :D topuklu yerine spor tercih ediyorum. Azcık kalçam var diye duymadığım hakaret kalmadı sjdhs
www.instagram.com/.../?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==
ahahah efsaneymiş. Estg hakaret olarak alıyorsan hiç demem bir daha. Yumuşak karnına vuruyorum diyelim ahah
Böyle mi olmalıydık, ey zalım hayatın zalım insanları 😃
www.instagram.com/.../?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==
aahah açamadım 18 yaşından büyük olmalısın dedi, gel de anlat kırk yaşında olduğumu ahahaha
Şaka yapıyorsun valla de djsksjs
ahahah
Yetenekli olduğum bir konu yok şimdilik
Resim konusunda yetenekliyim onun dışında da var bazı yeteneklerim ama onu da yakınımda olan insanlar bilir.
Nişancılık. Hem ateşli silah hem okçuluk anlamında.
Beni üzen insanlara üzmemişler gibi davranabiliyorum
Dans olmadığı kesin
Kahve yapma konusunda hxjcjsksl
Para yönetimi
Sunum
İdari işler
Hiçbir konuda.
En İyi Cevap