K. S. üyelerinden uçuk şeyler bekliyorum!
Herkesin bir yeteneği vardır, sizin ki ne?
Herkesin bir yeteneği vardır, sizin ki ne?
Yabancı dil konusunda.
Kolay öğrenir ve kolay aksan kaparım.
Aksan kapmak derken, kulağım da iyi galiba, ondan bu. Enstrüman çalarken fark etmiştim ( ama enstrüman sabrım ve yeteneğim yok)
Kulak derken işitselim de iyi, duyduklarımı hemen hemen hiç unutmam. İşitsel hafızam çok iyidir (görsel hafıza da bir o kadar zayıf)
Tembellikte 1 numarayım.
Beni geçemezsin
tamam mesela, mutfaktan balkona kapı var mutafktaki bişeyi de balkona çıkarman gerekiyor çok acil değil gün içinde çıkarsan da olur onu hemen mi çıkarırsın yoksa balkona ne zaman çıkarsan o zaman mı :)
o zaman tv izlerken bişey yesen tabağını oracığa bırakıyosun ne zaman mutfağa gidersen o zaman götürüyosun :)
tamam :)
Evde kaldın üzgünüm:) ya da evlendin kapının önündesin :)
Bir fıkra var durumunla ilgili@çimengözz, tembelleri bir çadıra toplarlar ki en tembeli seçsinler, çadırı ateşeverirler, hiç kıpırdamayacak tembeller bile -yandım diye koşuşduruyorlar, bir bakıyorlar birinin giysileri yanmaya başlamış koşmuyor, diğerlerine yalvarıyor,"kurbanınız olayım benim yerimede koşsanıza yandım ben":(("onun gibimisin :)
Yeteneğimi buldum saol bende sınırları zorlayan bir tembelim ^^
El becerileri olan işlerde (umarım bu dediğim bazı kişilerce yanlış anlaşılmaz sdsdsd )
-Yemek yapma
-Masaj yapma
-Resim yapma ( şu an güzelsanatlar için hazırlanıyorum.)
+ çok cabuk öğrenirim
+hafızam cok i yidir.
çok güzel Çekme kahve çeşitleri yaparım
daha da sayarım emme yeter bu kadar :)
Benimki de bilgisayar. Çoğu konuda üstüme adam tanımam, bilgisayar üzerinden her türlü klavye erkekliği yapılır :D
Cevap
118Cevap
Asik oldugum erkekle bu videodaki gibi uzun uzun opusmekte gercekten yetenekliyim abartmiyorum :)
olaysahneler.com/.../
Dağınıklık.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1962857-calisma-masaniz-daginikmi
linkten ss li mesajımı görebilirsin.
Tüm mutfak işleri, aksesuar, resim, hızla kitap okuma, en sevdiyim yeteneyim istediyim her şeyin en iyisini yapa bilmek, her bir insan yeteneklidir, sadece kendini bulamayan, gelişdirmeyen insan çok.
off çok saçma boş iş ama genelde askeri teknolojiler üstüne yetenekliyim ve çok araştırmayıcım bu konuda pek kimsede olmaz böyle saçma şeyler ama ben hoşlanıyorum
Resim çizmek. Ama genel olarak isteyince beceremiyceğim bişey yoktur. Çok uçuk şeyler olmadığı sürece:))
Asiti bilgisayar bahimlisiyim ve cw uyesiyim ayni zamanda universitedeki ag balglanyisinin java algoritmasini bizzat yazdim
Çok uyuzum bir de empati yeteneğim tavan yapmış, bu iyi bir şey değil ama insanlar seni anlamiyor çünkü
Kendimi bildim bileli dünyada yetenekli olduğumu düşündüğüm tek konu yazı yazmaktır. Bir konu hakkında bir şeyler yazmayı çok severim.
kavgada çok hızlı konuşurum bazen ben bile anlamam ne dediğimi ama karşı taraf söyleyecek söz bulamaz :D
çok fazla yeteneğim var, özellikle de sanatla ilgili konularda fakat, uçuk yeteneklerim varsa da henüz keşfetmedim..
Resim spor ev yemekleri içkilerde iyiyimdir arkadaş bunun dışında istemeyerek de olsa çekicilik var buda yetenek bence her insan çekici olamaz :D
Sesim guzel profesyonel makyaj yapiyorum ve mutfakta bir ilahimdir😎
Yok yok sende de , alan yaşadı diyemicem ama
Profesyonel makyaj yaparsan adam kıskanır diye düşündüm bir an :)
Nasıl da hoşuna gidiyo ah kızlar ah.:)
Ne olursa olsun empati kurar karşımdakinin dertlerini dinleyip yardımcı olmakta 1 numarayım..
Onun dışında tatlı, pasta yapmakta..
Ota moka kafayı takıp moral bozmada
Dünya markasıyım :D
İnsanları dikkate almamak , her şeyden nefret etmek ve iyi bir arkadaşım bana ters bir şeyyaptığında fazla sövmek -,-
Cok cabuk sinirlenmek gibi sahane bir yetenegim var beni
bir bayan olarak futbol konusunda çok iyiyim.
Bir de edebiyatta. Şiir, makale yazmayı severim
Yeteneğim var diyemem ama küçüklüğümden beri matematikle aram çok iyidir yani problem çözmede falan üstüme tanımam. Yetenekten sayılıyor mu bilemem :))
uzun yol ustasıyım hıc arabayı durdurmadan ıstanbuldan antalyaya kadar gıtmıstım :)
Gitar, Aranje (Arada esiyor), Kısa Film, Fotoğraf, Arabalar, Teknolojik Aletleri Temizlemek :) vs
saçama ve anlamsız şeylere laf sokmakta üstüme yoktur..:D
Yemek yapmak, satranç, matematik, bilgisayar, ingilizce, film izlemek
maalesef başarısız biriyim her konuda.. ama iyi bir müzik kulağım var galiba.
Her konuda yetenekliyimdir. Bilmediğim, beceremediğim halt yoktur.
Hayal gücüm iyidir dolayısıyla hikaye yazmak ve tasarım yapmak :)
Kişilik tespiti ve tahmin konusunda oldukça yetenekliyimdir.
üşengeçlikte kimse beni geçemez.:) sezgilerim de cok kuvvetlidir.
uykuda zayıflıyorum ve diyet yapıyorum rahat bir şekilde bu sayede..
rüya alemine uçuş yaparım ben düzenli olarak. en büyük yetenegimdir bu benm.
lucid dreaming diyosun haa bnde bir kere oldu başka olmadı :(
Genelde her şeyden son anda şansa bala yırtıyorum. Nickimi böyle seçme nededin bu :))
çocuk sesi çıkarabiliyorum bide telesekreter filan çok kez arkadaşlarımı kandırmışlıgım var :D
insan ilişkilerinde iyiyim. güzel bir dinleyiciyim dünyanın en saçma sapan insanı ile bile anlaşıcak bir ortak nokta bulabilirim
Gereksizleri g*t etme konusunda efsaneyimdir. Egonuz mu var? Kendinizi çok mu beğeniyorsunuz? Gelin halledelim jkahjdhjakhfkjnajkf
Boksta yetenekliyim ve de arabadan yoldan iyi anlarım. İnsanlarla ve hayvanlarla telepati kurabiliyorum. Ayrıca pyrokinetik bir yeteneğim var.
Sesim çok güzeldir en zor bazı sanatçıların bile söylemekte zorlandığı şarkıları çıplak sesle söylerim
Ard arda tek patlatışta 18-25 arası sakız patlatabiliyorum ve bunu görenler hayretle nasıl yapıyorsun diyorlar 😊☺
intikam... canımı sıkan bir komşumun kotalı internetini kablosuz ağdan patlatıp kotasını aşana kadar sömürüp fatura olarak geçirmiştim :D
Resimim cok iyidir sergilere felan cok alırdı hocalar. :)
Benim yetenegim yokmuş ya gerçi bir keresinde 22 saat uyumuştum.
Saçmalamakta herşeyi son güne bırakmada çok yetenekliymm
Rol yapabilirim ve 25 bölümlük diziyi 1 günde bitirebilirim...
Kola icme konusunda yetenekliyimdir. Ortalama. Gelirmin yuzde 40 kola cevresinde harcanir.😄
sesim iyidir, koro ve solo. mozaik sanatçısıyım aynı zamanda. hmm otomasyon konusunda patentlik projelerim vs vs
Kara kalem resim çiziyorum facede ( kara kalemden dökülenler)
her işi yaparım
yarım saatte uçak uçurdum
sen tahmin et artık gerisini
Yeteneğimin ne olduğunu ben keşfedemedim yoksa yeteneksizmiyim ben :(
Hemşireyim ama moda tasarımı yaparım herkes cok beğeniyor ☺️
Dövüş sporları, okur-yazar, ateşli ateşsiz silahlar. Bunlara yeteneğim var.
Bende yüz yılın yetenekleri var süper man bile bana özeniyo anlatsam şaşarsın :D
Politika , Şiir Seslendirme , Şiir , Deneme vb. yazma
Karakalem konusunda , tatlı konusunda , genelde becerikli olduğumu söylerler... :)
Çizim Yeteneğim Kuvvetlidir.
Sağlam Resim Çizerim.
Matematikle aram çok iyidir. Dogal olarak icinde matematik olan diger şeylerlede iyi sayılırım.
Hiç bir el becerim yok ama şu hayatta en iyi kıvırdığım şey direksiyon
Arkadaşlarımın dertlerini dinleyip çözüm bulmakta iyiyyimdir
İnsanları kendimden soğutmakta ustayım. Bunun için proglanmışım sanki
90-100 Mt den 5.5 cal pelleti yuzugun içinden geçiririm
bir konuda varda şimdi yeri değil bunu söylemenin :)
voleybol tekvando yüzme saz çalma tiyatro ve şiir okuma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar