Sizi anlamayan insanlara karşı yoruluyor musunuz?

Hayır çünkü beni anlamayan insanları umursamıyorum ben sadece beni anlayan kişilere bakıyorum çünkü zaten beni seven ya da zekası olan kişi beni anlar bende kendimi iki kere açıklamak zorunda kalmazdım. ama bazı insanlar var ki ne kadar anlatırsan anlat boş anlamazlar onları da hayatımdan çıkartıyorum
Evet bazen yoruluyorum.. Çünkü ben takıntılıyım biraz.. 😄 Yanlış anlaşılmak istemem.. Haksızlığa kesinlikle tahammülüm yoktur.. Bu durumu düzeltmek için anlatırken bazen gerçekten çok yoruluyorum.. İnsanlar çünkü anlamak istedikleri gibi anlıyorlar.. İşlerine nasıl geliyorsa öyle ama benim bu duruma tahammülüm yoktur..
İnsanlar işlerine geleni anlar zaten hep 😏
Kesinlikle doğruyu bilseler de yanlışı anlarlar..
Beni anlamıyorsa kılımı bile kıpırdatmıyorum. Eskiden böyle değildim artık tahammül edemiyorum sanırım
Anlamayanlara laf anlatmıyorum ben. Kesiyorum cahille sohbeti konu kapanıyor. Keyifli günler.
Teşekkürler Ati
Cevap
16Cevap
Anlamayan olunca eskisi kadar çabalamıyorum. Olduğu yerde bırakıp devam ediyorum..
Dün akşamki yorumlaşmadan sonra böyle geziyorum. 🥲
youtube.com/shorts/uqfctD2fWIw?feature=share
Bak buna daha çok sevindim, ama sebepsiz gülme sen yine de..😂😂
Önce gülüyorum. 😅
Sonra gülmeme sebep olacak şeyler arıyorum. Jdj
Bu işte bi terslik var..🙃
Ona da bi ayar vermek lazım..😂
13/14 anahtarı uzatayım mı? Jsj
Bir sık ayar ver şuna yahu jdj
Yahu sende de bir yeri düzeltiyoruz diğer tarafın ayarı kaçıyor. Seni komple rektifiyeye almak şart oldu..😂
Masraf çıkar mı dersin 🙄
Usta tanıdık yaparız bir şeyler..😄
Madem tanıdık usta o halde Kendimi sağa çekiyorum. Jsj
Tamamdır..😄
youtube.com/shorts/x2uVLVJ2W74?feature=share
Jajj aklıma bu geldi
Ne olur ne olmaz sen sola yanaş..😂 başımızı belaya sokma şimdi..
😄
Yorulmaz mıyım... Olduğu yerde bırakıyorum artık.
Eskiden yoruluyordum. Artık kimseye laf anlatmaya çalışmıyorum. Çoğu işine geldiği gibi anlar her şeyi. Hiç umrumda değil, istedikleri gibi anlasınlar. Onlara laf anlatmak için boşa efor sarf edemem hiç. Ben kendimi bildikten sonra gerisi hiç mühim değil.
Evet gerçekten bu tarz insanlar yorucu olmaya başlıyor bir süre sonra özellikle bir de kendini yakın hissettiğin bir kişinin bile seni tam olsrak anlamadığını fark edince insan bir çukura düşmüş gibi hissediyor kendini
O kotamı doldurdum, artık yorulacağım kadar anlatmaya çalışmıyorum. Anlamadı mı? Eyv, sensin diyorum.
Anlaşılmayı istenmek gibi bir çabam yok, sadece sevdiğim insanlara karşı yanlış anlaşılmak beni üzer.
Beni anlamayan insanlara karşı çok da ısrarlı biçimde kendimi anlatmaya devam etmiyorum. Ne anlıyorsa anlasın, boş ver diyorum.
Anlamıyorsa o malın problemi ben neden uğraşayım 😂
Beni anlamayan insana kendimi anlatmadığım için yorulmuyorum
Anlamak isteyen anlar zaten , uğraşıpta ne kafamı ağrıtıcam. Ben nasıl anlıyosam oda beni anlasın.
Ben yorulmadım ama karsıdan bır tepkı almayınca mucadele etmem.. Savasmak ıcın neden olmalı
Bu ülkenin en büyük sorunu karşı tarafta mi insanları anlayamamak çok yoruyor
Hayır anlamıyorsa anlamıyodur bende anlatmıyorumdur
Evet ama artık yorulmamayı tercih ettim. İsteyen istediği gibi anlasın ya da anlamasın 💁♀️
Hayır çünkü anlatmaya uğraşmıyorum. Zaman kaybına gerek yok.
Bir kere söylerim. Sonra söylediklerimi yaparım. İkincisi olmaz.
İnsanin içinde umursamamazlık yoksa, en çok yoran şey anlaşılamamaktır.
Bilgin yoksa fikrin de olmasın rica ediyorum ya 😅🤷♀️
Elimde olmayan şeyler için üzülmeyi çoktan bıraktım.
Hayır, çünkü öyle insanların hayatımda yeri hiçbir zaman olmadı.
En İyi Cevap