Sporculara, vücut geliştirenlere zekaları düşük diyen davarlar, neye dayanarak bunu söylüyor?
Öncelikle, bu insanlarla hiç muhabbeti olmuşmu, hiç konuşmuşlarmı, ve her konuştuklarınındamı zekaları düşük.
Ben işin içinde olduğumdan,(sırf kendimi öveyim diye demiyorum) ama zekidir bu insanlar.
Anternman planlamasını yaparlar,
Nasıl beslenirse kendilerine nasıl faydalı olacaklarını planlarlar
Uyku düzenidir, biyolojidir araştırırlar, okurlar.
Sağlıklı beslenecek kadar zekidirler :D
Hedefleri vardır, diğerleri gibi birbirinin g*tünden ayrılmayan stalin tavugu gibi dolaşmazlar, boş boş yaşamazlar, yaşamları fix menü gibi değildir,1 günlük kelebek gibi hedefsiz eylence için yaşamazlar yani
Ha şuna okeyim, antrenmandan hemen sonra, beyne oksijen fazla gitmiyor, anlık fazla düşünememe, unutkanlık, geç düşünme vs... bunlara dediğim gibi tamam kabul ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beyinlerini geliştirmek yerine vücutlarinni geliştirdikleri için olabilir
bende diyorumki, beyinsiz olduklarını idda etmen, tamamen nefret etmenden kaynaklı
Ben etmedim ki böyle düşünüyo olabilirler
"Beyinlerini geliştirmek yerine vücutlarinni geliştirdikleri için olabilir" o zaman şu cümlende kastetdiğin kişiler
2,3 ay spora kız için gelip, kasda yapamayıp bırakan tipler
onların beyinsiz olduğuna bende katılıyorum, fakat bunlara vgci dememek lazım ya da sporcu dememek lazım
Bi de vücudun ne kadar güzel olursa olsun toptak olcak bu yüzden de ahmaklık olarak algılanabilir
orası öyle, ölümden kaçış yokda, insan hedefsiz yaşayamıyor
zaten süreç hoşlarına gidiyor, kası yapıncada otomatik dopamin salgılıyor vücut, yani "sen yaptın" diyerek.
çok faydası var vücut geliştirmenin çok. bu sporun yapılmaması bile bana saçma geliyor, öyle söyliyim.
tabi herkesin kendi tercihidir, ben kimseyi kötülemem bu konuda
Müslüman güçlü olmalı spor yapan hocalar var takma sen
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Salla
a*mk kedileri :DDD
hedefleri neymiş mesela onu merak ettim
yarışma hayalı olabilir,
güç arayışındadır, hayali aşırı güçlü olmak olabilir,
güzel bir fizik istiyordur, hayali diğer insanlardan farkını ortaya koymak olabilir,
düşünmeye başlarsam dahada bulabilirim
belki saçmada olabilir bu hedefler, ama boşa yaşamıyorlar, bir hayatları var.
güzel fizik olunca ne işe yarayacak
yav hedefi o işte,
dedimya, saçmada olabilir, sadece sanada saçma gelebilir, ona bir hedef bu.
napsın boş boş eylensinmi, öldükten sonra ne işey yarayacak eylenmek
eğlenmek neden boş da güzel fizik yapmak boş değil kim karar veriyor? eğlenmek zevk veren bir şey mutlu eden bir şey güzel fizik ne işe yarayacak da mutlu edecek?
bu sorunun cevabını bulduğunda vücut geliştirenlerin neden kafası fazla çalışmaz daha iyi anlayacaksın
eğer hiçbir işe yaramıyorsa zaten hiçbir işe yaramayan birşeye yıllarını harcamak da zeka düşüklüğü
son cümleyi yazmayı unutmuşum :D tabi yanlış anlaşıldım, ben orada senin yaptığın şu örneği "Beyinlerini geliştirmek yerine vücutlarinni geliştirdikleri için olabilir" sana kullandım.
bir daha düşün istersen :D
Spor da mutlu eden bir şey dopamin salgılatıyo ama o hiç spor yapmamış ne bilsin🫠
@Namesizquenn sadece dopamin değil, seratonin, endrofin (ağrı kesici) ve testosteron (güç) oluyor,
hafif sporlara karşı değilim ancak şu var bir araban olduğunu düşün sürekli arabayı zorlayacak şeyler yaparsan motoru ikide bir aşırı ısıtırsan sürekli son hız gaza basarsan o araba çok erken pert olmaz mı?
Doğrudur
mantıklı, fakat yarışmacılar için dediğin mantıklı
gençken zararı minimuma çekip, yaşlanıncada TRT steroid (testosteron seviyelerini yaşlıyken, gençlik yıllarındaki seviyelerine getirecek kadar hormon alman durumu) bunu yaparsan,
ömründe uzar, sürünmezsinde, bastonla dolaşmazsın.(tabi kaderide unutmamak lazım, kaza olur bir şey olur, ona yapacak bir şey yok)
şu kadar anlattığım şeyden sonra, zeki olmadığımı söylemezsiniz herhalde,
araştırıyorum, okuyorum, kafa çalışıyor yani
ve bunu kendimi başkalarına kanıtlamak için değil, olan bir algıyı değiştirmek istediğimden yazıyorum,(gerçi bir halt değişmez, kaslıyı sevmeyen her türlü kötü sözü der a*mk)
1 yıldan uzun süre spor yapıp da en ufak sakatlık hiç yaşamayan kimseyi gösteremezsin illa biryerine bir şey olmuştur dikkatli bak sor soruştur
madem bu kadar zekisin başkasının seni zeki görmesine neden bu kadar ihtiyaç duyuyorsun kendinden şüphe mi ediyorsun? yoksa spor yapan biri olarak ilgiye çok mu ihtiyacın var?
6 yıldır yapıyorum ve Şu an problem yok çok şükür
ve diğer dediğinin cevabınıda verdim
toplumun ilgisininde a*mk :D
spor yapıp güzel vücut yapanların veya yapmaya çalışanlar ilgi açıdır çok net kızı erkeği farketmez çoğu hep bu tip kişilerdir yoksa o kadar fotoğrafın sosyal medya hesaplarında ne işi var? neden başkalarına fiziğini gösterme ihtiyacı hissediyorlar? eğer zeki olduğunu düşünüyorsan sana 1 milyon doların nerde diye sorarım sadece başka bir şey sormam
ben bu sporu güç arayışı için yapıyorum, beni kimse ezemesin diye başladım,
ilgi açlığının sporla ilgisi yoktur, filli boyalı kızlarıda görüyoruz, kendinden başka bir b*oku atmazlar,
clubcu tipler madem o kadar kullanıyor niye herşeyini fotoğraflıyorlar, ilgi açlığı, beğeni çok gelincede tatmin oluyorlar.
fiziği göstermek, yaptığın eseri göstermek gibidir, burada kendine şekil veriyorsun ama
ve son soruna gelince, 1 milyon dolarım olsa, koyardım milletin g*tüne şu an bu konuşmayı yapıyor olmazdık zaten :D
paran olcaksa ya risk alıcan, ya da şanslı olucan benim düşüncem bu, yanlışda olabilir doğruda.
zeki insan parayı kazanmasını bilir şu an dünyada sıfırdan milyoner milyarder olan çok fazla insan var
orası öyle, zekini bir üstü bile diyebiliriz,
ya da ballıda olabilir, aileden falan gelir
hayır zenginlerin büyük çoğunluğu sıfırdan zengin olanlardan oluşuyor
sonrasında batıranları sayma diyorsun, en büyük başarıdır birşeyi sıfırdan ultra ileriye taşımak.
iş kurup batıranlar zekası düşük olanlar oluyor sağda solda her duyduğuna inanan kolayca kandırılan sabredemeyen uyuşuk yaptığı işi detaylı araştırmayan ben işin uzmanından iyi bilirim diyen tipler
belkide şansı yaver gitmemişde olabilir, mesela deprem olduğunda insanların dükkanları yıkıldı, bazı şehirler dümdüz oldu, şehrin yarısına sahip biri olsa, battı yani direk, sadece mal varlığı oysa,
yani böyle şeylerde olabilir.
"sağda solda her duyduğuna inanan kolayca kandırılan" TR toplumu bu dediğin zaten.
düşünmeyen, sorgulamayan dedinmi toplum geliyor aklıma direk :D
Abi yeter bildirim geliyojfkfkdk
@Namesizquenn kusura bakma :D @gerceklerikonuss konuşmayıda burada bitirelim, güzel sohbet oldu, hayırlı geceler sizlere
deprem gibi çok çok düşük ihtimalle gerçekleşebilecek şeyler haricinde eğer iş kurmayı kumar olarak görüyorsan şans hadi parayı yatıralım belki tutar diye başlıyorsan zaten yapacağın işe en başta kendin inanmıyorsun demektir gerçekten inanıyorsan da tamamen rastgele onlarca kişiye anlat eleştiriye açık ol