Az önce bir öğretmen arkadaşımla konuştuk. Bir öğrencisi ve annesi vefat etmiş bugün. Çocuk balkondan düşerken, kucağında diğer evladı olan anne onu kurtarayım derken o da düşmüş balkondan. Üçü de vefat etmişler. ALLAHım rahmetiyle muamele etsin.
Her gün gördüğümüz, selam verdiğimiz, sohbet ettiğimiz ya da hiç önemsemeden yanından geçip gittiğimiz insanların, artık bir gün hiç olmayacakları düşüncesi, sizi de korkutuyor mu?
Her gün gördüğümüz insanları, bir gün artık asla göremeyecek olma ihtimalimiz sizi de korkutuyor mu?
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Hayır beni korkutmuyor hiç. yani çok çok eskiden bunu düşünürdüm ama şu an zaten bu tür şeyleri düşünmüyorum yani hayatın gerçekleri bunlar. bu yüzden de alışmak lazım bir gün kim varsa yani sevdiğimiz sevmediğimiz kısaca her canlı bir gün maalesef ki gidecek. tabi inanan inanmayan orası ayrı konudur ama bir gün her şeyin biteceği kesin. bu yüzden de tabi ki sevdiklerimizi bir daha görmemek düşüncesi çok ürkütücü olsa da ben alıştım yani hayatta korktuğum bir şey yok zamanı varken sevdiklerime değer verip kıymetini bilmek daha anlamlı benim için.
Evet korkutuyor.. Özellikle bu en sevdiğim insanlar ise o korku daha da artıyor.. Bir gün onların sesini duyamayacak olmak beni çok huzursuz ediyor.. Allah bana güç kuvvet dayanma gücü versin.. Öyle bir durumda yoksa aklımı yitirebilirim..
Ay Allahım.. Rabbim yakınlarına sabır versin.. Çok kötü bir durum.. En korktuğum şeylerden biri çocukların balkonda yalnız olması ve aşağıya sarkması.. Çok tehlikeli lütfen çocukları balkonda yalnız bırakmayın.. Sonuçları ağır oluyor.. Bırakın evinizin işi kalsın ama çocuklarınızdan gözünüzü bir saniye bile ayırmayın..
Zaten öyle kimse kimsenin yanında sonsuza kadar kalmıyor ki kimileri ölüyor kimileri gidiyor kimileri yakınında olsa bile artık seninle görüşmek istemiyor kimleri artık tanıdığın insanlar olmuyor değişiyor hep böyle artık
Allah rahmet eylesin Korkutuyor maalesef. Ölüm hep var aslında bir köşede hep izliyor bizi doğru vakti bekliyor ama işte maalesef ölümü unutuyoruz hep. Hiç ölmicekmiş gibi sanki bu dünyada kalıcıymışız gibi yaşayıp gidiyoruz...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun üçünün de.
Ölüm hep zihnimde olmalı ama sıklıkla unutuyorum hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyorum nadiren anımsıyorum ölümü.. Kazanmam gereken bir diğer erdem bu diyebilirim ~ℳ
Allah rahmet eylesin o kadına ve eşine sabır versin.
Bu gerçek beni korkutmuyor. Ölümü kabullendim belki de bu konuda soğuk kanlı olduğum için böyledir bilemiyorum. Ama üzülürüm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
en acısı ne biliyor musun o acidan sonra yaşayamayacağını düşünüpte o acıya rağmen yaşıyor oluşun , dünyanın senin acına rağmen durmayıp aynı hızla dönmeye devam etmesi, senin hep aynı yerde gidenin ardından beklemen.