Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet kaldım yani karakter olarak daha çok. görünüş olarak zaten yaşımdan çok küçük duruyorum normalde. ama akıl ve zihin olarak ya da konuşma davranış olarak sürekli olgun olduğumu söylerler ya da depresif olduğum için de olabilir bilmiyorum. ama bazen de çocuksu oluyorum. ama travma değil benim için daha çok hayattan bıkmışlık ya da deneyim gibi bir şey olabilir.
Hareketlerim biraz çocuksu olurdu. Büyüdün artık, daha olgun davran derlerdi. Fakat kimse benim 13 yaşımdan itibaren evreni, tanrıyı, dinleri, yaşamın amacını sorguladığımı bunlara kafa patlatıp bunlar hakkında sayısız videolar izleyip makaleler okuduğumu bilmezlerdi. Fakat bilmiyorlardı ki ben içimdeki çocuğu hiç öldürmemiştim, içimdeki çocuk ölürse, hislerim, duygularım, yaşama sevincim de ölecek. İçimdeki çocuğu öldürmeyeceğim, en son benimle birlikte ölecek.
düşünce olarak kaldım çünkü hayatı sorgulayan bir mizaca sahiptim ve kardeşimi çocuk yaşta kanserden kaybettiğim için hayata bakışım değişti arkadaşlarımdan çok hocalarımla arkadaşlık kurdum.
Bunu bu kadar travma olarak algılayacak ne yaşadın yavrum sen gayet normal bir şey yaşına göre olgunsun bu kadar bunun Tuhaf olan tarafı nedir ulan şu dünyada ne garip beyinler var be
allah belasını versin bu cümlenin. bunu diyen herkes iltifat ettiğini falan sanıyor veya motivasyon olarak söylüyor ama saçmalık. bana öğretmenim demişti başbaşa konuşurken bende demiştim ki öğretmenim ben buna mecbur bırakıldım bende isterdim çocukluğumu yaşamak diyince sustu kaldı. demem odur ki bunu kimseye söylemeyin emin olun canı daha çok yanacaktır.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Evet ama ben bunu hiçbir zaman tramva olarak görmedim tam tersine birisi bana bunu söyleyince benim hoşuma gidiyor demekki diyorum ki kendimi gerçekten olgunlaştırmışım.