Kişilik & Karakter Bugün nasıl bir sabaha uyandınız? blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sanki üzerimden büyük bir yük kalmış gibi, kuş gibi hafifim : )) Bu hafiflikle gökyüzüne uçabilirim : )) Bugün nasıl bir sabaha uyandınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bugün güzel bir güne uyandım. İzin verdim kendime dışarı çıktım sadece kendimle onun tadını çıkarıyorum.. 1 2 Yorumla blackman3419 +1 yıl İyi eğlenceler : )) Yorumla 54srp +1 yıl Sağol teşekkür ederim.. Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Kafamın içindekilerden kurtulmam lazım, acil. Gün bana aymıyor yoksa 1 5 Yorumla blackman3419 +1 yıl Kafanı yıkasan mı acaba🤔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sen beynini çıkarıp yıkayabiliyor musun? Yorumla blackman3419 +1 yıl Bu tıp niye bu kadar geri kaldı ki? 🤔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Keşke olsa şöyle bir şey; istemediğin düşünceli sil tuşu falan. Taşıyamıyorum da zaman zaman. Yorumla blackman3419 +1 yıl Ne güzel olurdu... İnsanız duygularımız var, her şeyi görmezden gelirsek hayvanlardan ne farkımız kalır Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Bugün güzel bir sabah uyandım şarkı dinliyorum ve kahve içiyorum her zaman olduğu gibi. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ehhh diyelim iyi demeye korkuyorum.. maşallah dediğim üç gün yaşamiyor 😃 iyi sevindim hahb kuş gibi adamsın zateeee 1 5 Yorumla blackman3419 +1 yıl Bi uçmayı denesem mi : )) Yorumla Elfida277 +1 yıl Dene bakalım 😃 Yorumla blackman3419 +1 yıl Şu anda 5. kattayım, deneyeyim mi : )) emin misin : )) Yorumla Elfida277 +1 yıl Amannn Yok yok dur günahım. az ya birde onu mu alayım üstüme 🙈🙈🙈 Yorumla blackman3419 +1 yıl Tamam, vaz geçtim uçmaktan : )) Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Mis gibi uyandım.. Cumartesi'yi seviyorum ertesi günü Pazar diye.. Dosta güven, Pazartesi'ye korkuya salıyor.. 😄 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzel bir güne uyandım hava mis gibi enerji bomba gibi 😄 akacağım alemlere 😂😂😂 1 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yorgun bir sabaha uyandım 1 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. normal 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Pek iyi değil. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bugün güzel bir güne uyandım. İzin verdim kendime dışarı çıktım sadece kendimle onun tadını çıkarıyorum..
İyi eğlenceler : ))
Sağol teşekkür ederim..
Kafamın içindekilerden kurtulmam lazım, acil. Gün bana aymıyor yoksa
Kafanı yıkasan mı acaba🤔
Sen beynini çıkarıp yıkayabiliyor musun?
Bu tıp niye bu kadar geri kaldı ki? 🤔
Keşke olsa şöyle bir şey; istemediğin düşünceli sil tuşu falan. Taşıyamıyorum da zaman zaman.
Ne güzel olurdu... İnsanız duygularımız var, her şeyi görmezden gelirsek hayvanlardan ne farkımız kalır
Bugün güzel bir sabah uyandım şarkı dinliyorum ve kahve içiyorum her zaman olduğu gibi.
Ehhh diyelim iyi demeye korkuyorum.. maşallah dediğim üç gün yaşamiyor 😃 iyi sevindim hahb kuş gibi adamsın zateeee
Bi uçmayı denesem mi : ))
Dene bakalım 😃
Şu anda 5. kattayım, deneyeyim mi : )) emin misin : ))
Amannn Yok yok dur günahım. az ya birde onu mu alayım üstüme 🙈🙈🙈
Tamam, vaz geçtim uçmaktan : ))
Mis gibi uyandım.. Cumartesi'yi seviyorum ertesi günü Pazar diye..
Dosta güven, Pazartesi'ye korkuya salıyor.. 😄
Güzel bir güne uyandım hava mis gibi enerji bomba gibi 😄 akacağım alemlere 😂😂😂
Yorgun bir sabaha uyandım
bugün biraz dengesiz gibiyim
Tatli yumusak adamsin boş ver
Darısı başıma amin
Yalniz
huzursuz
normal
Pek iyi değil.