Aile & Toplum Siz bu sabaha nasıl uyandınız? karlos_ Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu sabah harika! hemen şimdi yataktan kalkıyorumdişlerimi fırçalıyorum, yüzümü yıkıyorum, en sevdiğim kıyafetleri giyiyorum.Kendime iyi davranmak istiyorum. 😀Pozitif enerji yaymak her zaman iyidir Siz bu sabaha nasıl uyandınız? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sıkıcı uyandım 0 0 Yorumla
thebishisback Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% +1 yıl uykusuzdum, işe gitmek için üstümü giydim. ufak bir kestirdim, daha sonra bir sade türk kahvesi içtim öyle kendime gelebildim 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Sinirli 1 0 Yorumla
Nes2mvarrhayatta Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Iyii 0 2 Yorumla karlos_ +1 yıl Sadece iyi mi Yorumla Nes2mvarrhayatta +1 yıl Harika Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sıkıcı uyandım
uykusuzdum, işe gitmek için üstümü giydim. ufak bir kestirdim, daha sonra bir sade türk kahvesi içtim öyle kendime gelebildim
Yorgun ve uykusuz uyandım..
Uyumadım ki uyanayım hâla içiyorum...
Sinirli
Yorgun yorgun
Iyii
Sadece iyi mi
Harika
Yorgun